Přejít na obsah

Za studena velký volnoběh


dany636

Doporučené příspěvky

Dobrý den, prosil bych o radu. Má fabie 1.4 16V r.v. 2002- za studena když nastartuji tak otáčky jsou tak 1000-1100ot./min. Ale při jízdě když třeba dojíždim ke křižovatce a vyřazuji nebo podřazuji tak na volnoběh to drží tak 2500tis. a po chvilce to zase spadne. Děje se to i při řazení nahoru. když to vytočim třeba tak do 3000tis a chci přeřadit na výšší rychlost a sešlápnu spojku tak otáčky výlítnou tak o 500 otáček výš. Po zahřátém motoru už to ale nezlobí? Děkuji za všechny rady....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj VAG jsem zkoušel.... začalo to tím že za jízdy se mi rozsvítila kontrolka epc a asr a po chvilce to hodilo do nouzového režimu a vůbec to nereagovalo na plyn. Jen kolísaly otáčky.Musel jsem to vždy tak den nechat stát a auto zase v pohodě až zase do doby když jsem to vytočil přes 3000 ot. a kontrolky zase rozsvítily a zase nouzák. tak jsem to dal známému ten to napích a psalo mu to nějakou chybu se vzduchem v sacím potrubí... tak pátral a našel nějaký drátek od snímače vzduchu který byl jen smotaný do sebe. Tak to do sebe zapájel a omotal a od tý doby ok. Jen mi habrujou ty otáčky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...