Laky.M Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ahoj chlapi, postupem času se mi ty držáky všechny postupně ulámaly... Nahradil jsem to tak, že jsem je provrtal a dal tam háčky, ale hrozně to při jízdě chrastí. Nesháněl jste někdo ty háčky nové? Ve škodovce se na mě tak akorát vyprdli a mám si prý koupit celou plachtu novou za 700,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 aké držiaky myslíš ?? a akú roletku máš ? resp. aké auto vlastne máš ?? v podpise máš Fabiu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 No asi mysli ty hacky co se davaji na operky hlavy http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/kryt-zavazadloveho-prostoru-za-zadnimi-sedadly-dmk770005x--11/0/1/6/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Myslím, že opravdu jediná možnost je koupit novou plachtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 V 10. 11. 2016 at 12:50, marfan napsal: aké držiaky myslíš ?? a akú roletku máš ? resp. aké auto vlastne máš ?? v podpise máš Fabiu 1 Pardon, moc jsem to neupřesnil, ale přesně jak psal ASPIRE, myslel jsem držáky plachty zavazadlového prostoru u Roomstera, které se zacvaknou za opěrky hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 To by chtělo zkusit přímo výrobce, který pro Škodovku kryt dělal. Případně úchyty předělat, dovedu si představit třeba místo ulomených pacek neodymové magnety nebo celé plastové úchyty vyhodit a nahradit je suchým zipem, možnosti jsou... Jak se ti povedlo ty packy ulámat a které (u opěrek nebo u krytu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.