Listopad 10, 20168 r Ahoj chlapi, postupem času se mi ty držáky všechny postupně ulámaly... Nahradil jsem to tak, že jsem je provrtal a dal tam háčky, ale hrozně to při jízdě chrastí. Nesháněl jste někdo ty háčky nové? Ve škodovce se na mě tak akorát vyprdli a mám si prý koupit celou plachtu novou za 700,- Kč.
Listopad 10, 20168 r aké držiaky myslíš ?? a akú roletku máš ? resp. aké auto vlastne máš ?? v podpise máš Fabiu 1
Listopad 10, 20168 r No asi mysli ty hacky co se davaji na operky hlavy http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/kryt-zavazadloveho-prostoru-za-zadnimi-sedadly-dmk770005x--11/0/1/6/43/1001
Listopad 12, 20168 r V 10. 11. 2016 at 12:50, marfan napsal: aké držiaky myslíš ?? a akú roletku máš ? resp. aké auto vlastne máš ?? v podpise máš Fabiu 1 Pardon, moc jsem to neupřesnil, ale přesně jak psal ASPIRE, myslel jsem držáky plachty zavazadlového prostoru u Roomstera, které se zacvaknou za opěrky hlavy...
Listopad 13, 20168 r To by chtělo zkusit přímo výrobce, který pro Škodovku kryt dělal. Případně úchyty předělat, dovedu si představit třeba místo ulomených pacek neodymové magnety nebo celé plastové úchyty vyhodit a nahradit je suchým zipem, možnosti jsou... Jak se ti povedlo ty packy ulámat a které (u opěrek nebo u krytu)?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.