Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ten plast dole tam nelital ?

• Autor

Nezdálo se mi. Malinko vůli měl,ale že by byl spadnutý úplně,to ne.

Ale spíš mi to přijde kovový zvuk

Upraveno od Yofresh

skúsim niečo zajtra pozisťovať,ale výsledok nesľubujem :kol-28:

• Autor

Super děkuji :o)

• Autor
kol1

A jak jsou na tom tlumiče, já měnil zadní tlumiče včetně dorazů a horního uložení ve 42000km. To teda ty originální moc nevydržely :mellow:

.

• Autor

Aha,no jako když na auto zatlačím,tak se nehoupe. Což by mělo znamenat,že jsou v pořádku. Ale sám to asi jinak nezjistím.

skús sklopiť zadné sedadlá a vyskúšať to...

• Autor

Ok. vyzkouším. že by bouchalo něco tam ? Ale co tam ? :-)

Mně auto taky nehoupalo, ale do zatáčky po přejetí nerovnosti jsem cítil jakoby odskakování zadní části části auta a pak jsem zajel na STK a známej mi to potvrdil, že jsou pod 50% a že by je potřebovalo v nejbližší době vyměnit. Jeden měl 42% a druhý 46%.

• Autor

Aha,tak to si je nechám zkontrolovat. Je fakt,že další téma, co jsem tady už jednou dřív řešil je, že mi auto nějak nedrží na sněhu.. o proti Oplu Astra F... která je stará. A jiní tady psali,jak jim Fabinka kráásně drží.. mě teda vůbec. Tak radši je nechám překontrolovat.

ja měnil tlumiče už při 30000 a tedka se hystam zas ;) ono polske cesty zivotnosti neprospivaj :(

Ok. vyzkouším. že by bouchalo něco tam ? Ale co tam ? :-)

skús a daj vedieť...

nič nové?? :kol-24:

• Autor

Libero tak sedačkama to není :-(

Dnes opět několikrát když sem jel do obchodu tak rány jak se auto zhouplo. :-(

Upraveno od Yofresh

nie je niektorí z tých tlmičov zatečený?? (alespoň trochu)

• Autor

Nevypadá že by byl

tak ma už nič nové nenapadá... :( leda s tým zájsť na test tlmičov..to,že sa pri zatlačení na zadnú časť vozidla nehúpe,by som nebral teraz do úvahy...možno bude v háji len jeden...

to je asi vsjo..prajem,aby si to čo najrýchlejšie vyriešil :)

• Autor

Budu muset,příští týden tam zajedu,jestli to vyřeším tak pak dám vědět co to bylo, Snad se na to přijde. :-)

Mockrát děkuji za pomoc a rady !:-)

A nemáš náhodou volnej výfuk že by bouchal o tepelnej chánič?

• Autor

To sem si původně myslel hned poprvé,ale když sem si kleknul k auto a chytl ten výfuk a začal jim lomcovat,ani se nehnul. Měl sem co dělat,abych s ním vůbec pohnul.

• 1 rok později...

A abych nemusel zakládat víc témat...tak....

Ještě mi něco divně lupe v levém sloupku u řidiče uprostřed auta..jde to z toho sloupku...také nemůžu přijít na to, co to může být.

Tohle mi dělá cca půl roku..hledal sem na zadní nápravě i v kufru a nakonec to bude někde v tomhle místě..přejedu nerovnost a lupnutí se ozve..nevím co s tím, ale už mě to sere..vyřešil si to tehdy nějak?

Upraveno od pjdefort

• 3 týdny později...

Hm, jsem na tom úplně stejně. Jen se to ozývá při přejezdu nerovností. A k tomu lupání se ozývá ještě vrzání

Dokud to lupe a vrže, tak je vše v pořádku, až to přestane, tak to upadne. :kol-28:

• 2 roky později...

Zdravím, ja tedy nic nezjistil, ale víte co? Po asi snad roce, to samo prostě přestalo. Nevim čím to bylo, měnil jsem akorat středový dil vyfuku. Ten se rozpadl. Ale ten to asi nebyl. Rany kovoveho zvuku sli vzdy az uplne ze zadu. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.