Standis Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 a i na místě a nebudeš muset šáhnout na houbu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Na sraze bude představeno NOVÉ LOGO SKODAHOME.cz Zároveň budou k zakoupení opět Bekovky, jejiž první várka byla nečekaně rychle vyprodána. Zájemci si budou moci koupit nové kšiltovky - flex v různých velikostech a barvách. K zakoupení bude i první zboží s novým logem SKODAHOME.cz - podložky pod RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 hm, tak jak koukám na předpověď, za myčku v sobotu to budou akurát vyhozené peníze. Technická, když tam dorazí cca 80 aut, kam se všichni ti lidičkové schovají, když má lejt jak z konve? Počítá se i s mokrou variantou? Nějaké party stany, atp. Možná jen zbytečně panikařím (byl jsem jen na jednom srazu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 ale otazka dobra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Co se týče deště: Přes den je kdispozici restaurace, kryté sezení před ní a stan (asi 100 míst) vedle ní. Předávání cen: pro návštěvníky stan Škoda Auto , deštníky a pro ceny s pořadatelem stan MOGUL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 nestraste s tim destem kurnik bude svitit slunicko nebo aspon polojasno ......... UZ SEM TO OBJEDNAL .......... OTAZKA PRO PORADATELE,............... zverejneni CEN vstupneho bude kdy ? jde mi jak je to s tim kdyz mam karticku a ma bejt nejaka sleva tak sem zvedav na ceny diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 vždyť je to hned v prvním příspěvku od Olina. 300 nečleni, 200 členi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) aha,... tak to se OMLUVUJU,.... ........ nejak sem pozapomel ze to tam bylo hnedka na zacatku uvedeno Diky za upozorneni DREWIE Editováno: 29. Květen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 ... má jednu dobrou zprávu " v kempu povodně nehrozí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Luky: nz Tak jen doufám, že nepříjde záplava v sobotu dopoledne má spadnout až 30 mm srážek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Ještě jedna technická : SLEVA POUZE PO PŘEDLOŽENÍ PLASTOVÉ ČLENSKÉ KARTIČKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Tak Olí,jak jsem Ti slíbil,tak dorazíme okolo cca 10 hod a jedna malá fotečka "saniny" doufám,že se bude líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jestli mi ještě dnes zaschne barva pod střešní lištou, přivezu to odpoledne, jinak se stavím večer bez auta a dojdu si pro něj ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Mám jet fábií nebo TT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 To je snad jasné TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Kdo by jezdil Fábií, když je doma ještě taková masírka, jako TT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 No tak Fabia je lehce stárnoucí stálice tohoto srazu. Tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 kurnik je to ale SKODAhome sraz, a taková fabia jako má mates se jen tak nevidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 TT si nech na audi sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Skoda ze me to nenapadlo driv :-( mohl sem vzit predvadecku OIII kombi 1.6TDi Ambition v praci :-( Kazdopadne na kukacku prijedu :-) snad bude slusny pocasi :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 tak nakonec mi to asi nevyjde zkousky jsou dulezitejsi dyztak dalsi skodahome by byla kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Zatím váhám,zima ,prší,,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Trojková Octavia kombi tam nakonec je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Já letos nepřijedu, odpoledne musím do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Také bych se rád přijel podívat,ale moje stroje nesmí nikdy zmoknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.