Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jsou to tyto sedačky,polosporty víc nevím......

Tak tohle pasuje můj kluk má z vw golf 4 třídvířka a taky to tam jde.Já je mám normálně z pětidvířka Ber to Já je kupoval za 1500kč

Vloženo (editace)

Super!

Tak podle této teorie pasují i všechny dveře, kapota a skla.

:kol-44: :kol-44:

PISAL SOM ZE JE ROVNAKY PODVOZOK!!!! NIE KAROSERIA!!! :kol-31::kol-47:

Predstav si ze pasuju klucky,zamky, spinac svetiel, volant,packy sveroviek,tempomat,predna naprava+zadna naprava,vyfuk, atd,atd,

wojnar zas chces tu mudrovat :kol-46: Najprv si to over az potom sem pis!!!!

Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo (editace)

Já nevěděl, že sedačky se upevňují do podvozku.

Zkrátka napsat, že sedačky pasují bo je stejný podvozek je kravina. Byť pasují. Ale ne kvůliva stejnému podvozku!

Editováno: , autor: Wojnar
  • o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Ahoj, je to první vhodný téma, dával sem do O1 sedačky z golfu iv, všechno dobrý, jen zadní sedáky nemají uchycení pomocí toho ohýbaného drátu, ale plechy z přední strany, mel to někdo tak? Navarit do podlahy úchyty z golfu? Novější O1 měly taky tohle upevnění? Dík

Edit. Tak variant to má asi takhle, věřil sem informací tady a prodejce, dával někdo tedy tyhle sedačky do O1?

Editováno: , autor: Lukasmcl1
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Chlapi, potřebuji poradit, koupil jsem si sedačky z Golfa IV polosporty nejsou el. stavitelné z výhřevem a airbagem přední a zadní z 3 pásy, moje otázka zni, jak přichytit prostřední pás viz obrázky, octa má šroub zkrz a golf má ovál, bude stačit delší šroub? , a teď k předním, já mám kožene, el. vyhřívané z airbagem a el. stavitelné z paměti L&K, jsou stejne konektory od výhřevu a airbagu, k předním jsem se ještě nedostal. Nebo jde přehodit jenom kostru z O1 na sedáky z G IV?

Děkuji za veškeré info.

20160816_140945.jpg

20160816_141018.jpg

20160816_141239.jpg

• o 1 rok později...
Vloženo
V 25. 10. 2015 na 18:22, Lukasmcl1 napsal:

Ahoj, je to první vhodný téma, dával sem do O1 sedačky z golfu iv, všechno dobrý, jen zadní sedáky nemají uchycení pomocí toho ohýbaného drátu, ale plechy z přední strany, mel to někdo tak? Navarit do podlahy úchyty z golfu? Novější O1 měly taky tohle upevnění? Dík

Edit. Tak variant to má asi takhle, věřil sem informací tady a prodejce, dával někdo tedy tyhle sedačky do O1?

Mam ten isty problem...ako upevnit zadne sedacky z golf4 do octavie 1....? Dakujem za odpoved

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Zdravím, nechci zakládat další téma, tak se zeptám tady.

Chci dát sedačky z GIV do OI (mám je už prosezené a pořád se mi povoluje opěradlo u řidiče), včera jsem se na ně byl podívat, jsou v dost dobrém stavu, neprosezené, jen jsou zadní sedadla v celku. Pokud bych zkousl, že zadek bude v celku, bude mi pasovat opěradlo? Myslím si že jo, ale když jsem změřil opěradlo z golfu od spodní části po "zámek", tak jsem naměřil 39cm a u mě jsem naměřil 40,5cm. Výška opěradla je stejná, bude mi tedy zadek i tak pasovat (že by byl jinak posazený pant)?

Mám se do pátku rozhodnout, tak prosím poraďte. Díky...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...