Publikováno Prosinec 17, 201212 r Prosím rychle poradte.......... pasují sedačky z vw golf 4 combi do octavie sedan předfacelift?
Prosinec 18, 201212 r Jsou to tyto sedačky,polosporty víc nevím...... Tak tohle pasuje můj kluk má z vw golf 4 třídvířka a taky to tam jde.Já je mám normálně z pětidvířka Ber to Já je kupoval za 1500kč
Prosinec 18, 201212 r Super! Tak podle této teorie pasují i všechny dveře, kapota a skla. :kol-44: PISAL SOM ZE JE ROVNAKY PODVOZOK!!!! NIE KAROSERIA!!! Predstav si ze pasuju klucky,zamky, spinac svetiel, volant,packy sveroviek,tempomat,predna naprava+zadna naprava,vyfuk, atd,atd, wojnar zas chces tu mudrovat Najprv si to over az potom sem pis!!!! Upraveno Prosinec 18, 201212 r od PROCHY603
Prosinec 19, 201212 r Já nevěděl, že sedačky se upevňují do podvozku. Zkrátka napsat, že sedačky pasují bo je stejný podvozek je kravina. Byť pasují. Ale ne kvůliva stejnému podvozku! Upraveno Prosinec 19, 201212 r od Wojnar
Říjen 25, 20159 r Ahoj, je to první vhodný téma, dával sem do O1 sedačky z golfu iv, všechno dobrý, jen zadní sedáky nemají uchycení pomocí toho ohýbaného drátu, ale plechy z přední strany, mel to někdo tak? Navarit do podlahy úchyty z golfu? Novější O1 měly taky tohle upevnění? Dík Edit. Tak variant to má asi takhle, věřil sem informací tady a prodejce, dával někdo tedy tyhle sedačky do O1? Upraveno Říjen 25, 20159 r od Lukasmcl1
Srpen 16, 20169 r Chlapi, potřebuji poradit, koupil jsem si sedačky z Golfa IV polosporty nejsou el. stavitelné z výhřevem a airbagem přední a zadní z 3 pásy, moje otázka zni, jak přichytit prostřední pás viz obrázky, octa má šroub zkrz a golf má ovál, bude stačit delší šroub? , a teď k předním, já mám kožene, el. vyhřívané z airbagem a el. stavitelné z paměti L&K, jsou stejne konektory od výhřevu a airbagu, k předním jsem se ještě nedostal. Nebo jde přehodit jenom kostru z O1 na sedáky z G IV? Děkuji za veškeré info.
Červen 24, 20187 r V 25. 10. 2015 na 18:22, Lukasmcl1 napsal: Ahoj, je to první vhodný téma, dával sem do O1 sedačky z golfu iv, všechno dobrý, jen zadní sedáky nemají uchycení pomocí toho ohýbaného drátu, ale plechy z přední strany, mel to někdo tak? Navarit do podlahy úchyty z golfu? Novější O1 měly taky tohle upevnění? Dík Edit. Tak variant to má asi takhle, věřil sem informací tady a prodejce, dával někdo tedy tyhle sedačky do O1? Mam ten isty problem...ako upevnit zadne sedacky z golf4 do octavie 1....? Dakujem za odpoved
Únor 7, 20196 r Zdravím, nechci zakládat další téma, tak se zeptám tady. Chci dát sedačky z GIV do OI (mám je už prosezené a pořád se mi povoluje opěradlo u řidiče), včera jsem se na ně byl podívat, jsou v dost dobrém stavu, neprosezené, jen jsou zadní sedadla v celku. Pokud bych zkousl, že zadek bude v celku, bude mi pasovat opěradlo? Myslím si že jo, ale když jsem změřil opěradlo z golfu od spodní části po "zámek", tak jsem naměřil 39cm a u mě jsem naměřil 40,5cm. Výška opěradla je stejná, bude mi tedy zadek i tak pasovat (že by byl jinak posazený pant)? Mám se do pátku rozhodnout, tak prosím poraďte. Díky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.