Červenec 24, 201411 r Jde o to, že už tam je tlačítko na přepínání módů s logem RS.. To se tu totiž hodně řešilo, asi je to důležité
Červenec 29, 201411 r V kofigurátoru Optical parking assistent-zadní kamra.Zatím pouze u L&K a bez ceny.
Srpen 31, 201411 r nazory octavia RS Combi TDI vs. GOLF GTD ........... mam silnu dilemu ....... co tu citam RS-ka ma dost chorob (ostrekovace, kozene sedadla, vrzganie plastov) ....... zasa ma vacsiu uzitkovu hodnotu ale golf ma lepsi zvukovy prejav a myslim si ze aj spracovanie a je tam moznost adaptivneho podvozku ......... niekto s rozumnymi navrhmi pre a proti
Srpen 31, 201411 r myslis ze uz to je vsetko vyriesene a odstranene? nahodou s golfom nemas skusenost? Ja som sa viezol na octavii tdi combi s dsg a pacilo sa mi to velmi (teda az nato dsg ) ale inak super ...... ale stale ma laka aj ten golf
Září 1, 201411 r Dle ceníku vypadá Golf opravdu lépe. Pocity v autě jsou však úplně odlišné. Řídil jsem oboje a Octavia je dle mého subjektivního pocitu víc auto. Je to asi o tvaru interiéru. U Golfa se v úrovni přístrojovky a dveří interiér jakoby rozšiřuje u OIII naopak. Řešení (konstrukce dílu, materiál...) použitá v interiéru jsou totožná. Multimédia jsou totožná. Elektroinstalace totožná. Nápravy totožné. Oboje MQB. Problému budou rovněž velmi podobné.
Září 1, 201411 r myslim ze mas pravdu s tym ze octavia je viac auto. Preda len je vascia aj z vonku aj vnutorny priesor predpokladam, nemyslim teraz kufor. Co sa tyka materialov podla mna je vw kvalitnejsi aspon mi to tak pocitovo pride. Skoda ze octavia nema aspon taky zvuk ako to GTD, lebo ten je paradny aj ked je to naftak
Září 1, 201411 r ani nie .......... .......... pozri si to v od 1 min ........ jedine zeby tam bol sound generator aj v exterieri :D
Září 1, 201411 r mrkni sem, co víc k tomu napsat. R4 TDI asi nebude mít zvuk jako V6 nebo V8 v benzínu... http://www.flickr.com/photos/58190042@N03/9492877399/ http://www.flickr.com/photos/58190042@N03/9498380371/
Září 2, 201411 r ma niekto octaviu combi aj bez hagusov ci ako sa to spravne povie? nazory pre a proti? oplati sa mi to dat do vybavy ak viem ze nic nebudem na streche nosit?
Září 2, 201411 r určitě, kombi s hagusy vypadá mnohem líp než bez hagusů a nikdy nevíš kdy se ti budou hodit.... jen raději stříbrné, černé se prý dost poškrrábou, když se používají.... Upraveno Září 2, 201411 r od Hravec
Září 2, 201411 r Když víš, že je nikdy nepoužiješ, tak na co si je tam vůbec dávat?! Meganabušenou káru ti hagusy fakt neudělají, bez nich budeš aspoň,jako jeden z mála,odlišný.
Září 2, 201411 r Dnes jsem viděl RS Combi Steel bez hagusů a vypadá to tak nějak divně. Ale možná je to jen můj pocit pocit, že kombík má mít hagusy.
Září 2, 201411 r Když víš, že je nikdy nepoužiješ, tak na co si je tam vůbec dávat?! Meganabušenou káru ti hagusy fakt neudělají, bez nich budeš aspoň,jako jeden z mála,odlišný. on může problém nastat v tom že Elegance nejde bez hagusů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.