Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nechapem, ideme sa bavit o tvare riadiacej paky??? :kol-32:  :kol-28:

Jde o to, že už tam je tlačítko na přepínání módů s logem RS.. To se tu totiž hodně řešilo, asi je to důležité :kol-32:

V kofigurátoru Optical parking assistent-zadní kamra.Zatím pouze u L&K a bez ceny.

Už se tam objevila cena 8000 kč. Ale pořád jen u L&K.

Cekal jsem horsi cenu. Tohle je OK.

Uz je za 8000,-

Cena u LB.U Combi pořád 0 Kč.

Nový katalog-CZ verze:

octavia-katalog.pdf

Upraveno od Dix1

• 4 týdny později...

nazory octavia RS Combi TDI vs. GOLF GTD ........... mam silnu dilemu ....... co tu citam RS-ka ma dost chorob (ostrekovace, kozene sedadla, vrzganie plastov) ....... zasa ma vacsiu uzitkovu hodnotu ale golf ma lepsi zvukovy prejav a myslim si ze aj spracovanie a je tam moznost adaptivneho podvozku ......... niekto s rozumnymi navrhmi pre a proti ;)

ale to co jsi uvedl v závorce je záležitost rok stará! - takže ...

myslis ze uz to je vsetko vyriesene a odstranene? nahodou s golfom nemas skusenost? Ja som sa viezol na octavii tdi combi s dsg a pacilo sa mi to velmi (teda az nato dsg :D) ale inak super ...... ale stale ma laka aj ten golf :kol-32:

Dle ceníku vypadá Golf opravdu lépe. Pocity v autě jsou však úplně odlišné. Řídil jsem oboje a Octavia je dle mého subjektivního pocitu víc auto. Je to asi o tvaru interiéru. U Golfa se v úrovni přístrojovky a dveří interiér jakoby rozšiřuje u OIII naopak. Řešení (konstrukce dílu, materiál...) použitá v interiéru jsou totožná. Multimédia jsou totožná. Elektroinstalace totožná. Nápravy totožné. Oboje MQB. Problému budou rovněž velmi podobné.

myslim ze mas pravdu s tym ze octavia je viac auto. Preda len je vascia aj z vonku aj vnutorny priesor predpokladam, nemyslim teraz kufor. Co sa tyka materialov podla mna je vw kvalitnejsi aspon mi to tak pocitovo pride. Skoda ze octavia nema aspon taky zvuk ako to GTD, lebo ten je paradny aj ked je to naftak :D

u golfu GTD myslíš asi sound generátor ne ? :D

Upraveno od kokta7

ani nie ..........

.......... pozri si to v od 1 min ;) ........ jedine zeby tam bol sound generator aj v exterieri :D :D

Ty v*le reprák ve výfuku :kol-44:

Dnes je skoro všechno nějaká náhražka... A tento umělý zvuk jakbysmet.  :kol-32:

ma niekto octaviu combi aj bez hagusov ci ako sa to spravne povie? :) nazory pre a proti? oplati sa mi to dat do vybavy ak viem ze nic nebudem na streche nosit?

určitě, kombi s hagusy vypadá mnohem líp než bez hagusů a nikdy nevíš kdy se ti budou hodit.... jen raději stříbrné, černé se prý dost poškrrábou, když se používají....

Upraveno od Hravec

Když víš, že je nikdy nepoužiješ, tak na co si je tam vůbec dávat?! Meganabušenou káru ti hagusy fakt neudělají, bez nich budeš aspoň,jako jeden z mála,odlišný.

ja by som chcel steel ;) takze ked tak cierne leske alebo ziadne

Dnes jsem viděl RS Combi Steel bez hagusů a vypadá to tak nějak divně. Ale možná je to jen můj pocit pocit, že kombík má mít hagusy. :kol-32:

Když víš, že je nikdy nepoužiješ, tak na co si je tam vůbec dávat?! Meganabušenou káru ti hagusy fakt neudělají, bez nich budeš aspoň,jako jeden z mála,odlišný.

on může problém nastat v tom že Elegance nejde bez hagusů 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.