hanesek Vloženo 20. Prosinec 2012 Vloženo 20. Prosinec 2012 Poslední dobou studený motor nastartuju a otáčky jsou 900-100. bývaly 1200 (údajně kvůli rychlému ohřátí kat.) Vag hlásí toto na co mám kouknout? Log-Log.txt Citovat
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2012 Vloženo 20. Prosinec 2012 A znáš tuhle..přijde chlap k zubaři a říká...asi mám zlomenou nohu. Citovat
hanesek Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Vloženo 20. Prosinec 2012 Hm tak jo smazat nemá cenu se ptát . Citovat
dodohome Vloženo 20. Prosinec 2012 Vloženo 20. Prosinec 2012 Poruchu v log súbore máš v rozvode vzduchu v klíme a kurení. Adresa 08: Auto HVAC To nebude mať nič z otáčkami motoru. Motor je na adrese 01:motor Citovat
hanesek Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Vloženo 20. Prosinec 2012 dodo dík za rozumnou reakci . No mně je to taky divný , ale jediný co na autě pozoruju je , že po studeným startu netočí tolik co dřív . Z toho důvodu jsem to napíchl na VAG a jenom tato chyba . Citovat
dodohome Vloženo 21. Prosinec 2012 Vloženo 21. Prosinec 2012 Pozrel by som na hodnotu teploty na čidlách v motory cez vag ešte ked nieje naštartované či hodnoty zhruba odpovedajú vonkajšej teplote. Ak je hodnota iná môže to znamenať že je problém v konkrétnom snímači alebo vo vedení či v konektore. Ak je hodnota síce iná ako realita ale v rozmedzí platných hodnôt nezapíše sa to do závad. Keď nenájdeš problém v čidlách skús odpojiť batériu a tým resetneš RJ motoru a znova si nastaví nové hodnoty. Citovat
hanesek Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Vloženo 24. Prosinec 2012 Tak teplota ukazuje to co teploměr , ale jezdí to normálně tak to zatím nechám . Jinak jsem ještě kontroloval tu chybu v rozvodu vzduchu a vypadá , že klapka chodí normálně a chyba se smazání zatím nevyskytla . Při vyndání středových ofuků jsem si všiml , že schránka nad nimi by šla snad upravit . Mám ji otevřenou , ale vypadá nachystaná i na ty dveře . Stačilo by sehnat dvířka nebo se musí celý ofuk ? Citovat
Kyselinka Vloženo 24. Prosinec 2012 Vloženo 24. Prosinec 2012 Ano staci, ale otazka je ci to zozenies. Ja som to menil komplet cele. Da sa zohnat z bazaru, v dobrom stave, za cca 300Kc Citovat
hanesek Vloženo 13. leden 2013 Autor Vloženo 13. leden 2013 Tak snad jsem přišel na ty otáčky . Jestliže je míň jak 15°C tak otáčky do 1000 ot/min . Pokud je víc jak 15°C tak otáčky 1200 ot/min . Ví někdo proč ? Citovat
hanesek Vloženo 15. leden 2013 Autor Vloženo 15. leden 2013 Jo mám klimu , ale né automat . A mám ji standartně vyplou . Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.