Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Presne tak, spis zase bude mit nejake nedodelky a budou to vychytavat par let ... Plus filtr GPF ....

Máte někdo ptvrzeno, že DPF benzíny dostanou již teď na jaře ? 

Ahoj, možné se ptám blbě... ve kterých modelech je tento motor s vypínáním válců?  Má ho už i O III nebo ho nemá už ani Superb?

• Autor

OIII 1.4 TSI ACT nemá a neměla. Určitě ho najdeš v SIII 1.4 TSI 110 kW. Dále ho má Kodiaq 1.4 TSI 110 kW, ale tam jen v určitých kombinacích převodovek a pohonu 4x4. Stačí se podívat do ceníku.

Dekuji. Ten ceník není v současnosti k dispozici. Píšeš to, že makaji na nové verzi. 

Upraveno od Clerfayt

Ceník Kodiaqu platní od 11.4.2017 je ke stažení zde.

• 2 týdny později...

Klucí, máte někdo zkušenost s porovnáním: Je velký výkonový rozdíl (pocitově) mezi 1,4 TSI ve verzi 92kW a 110kW?

Upraveno od Clerfayt

Jestli myslis 92kW a 110kW, tak hlavni rozdíl mi prisel v tom, ze ta slabsi verze byla takova tupa a nemelo moc smysl ji vytacet. Tam kde 92kW koncila s dechem, tak silnejsi verze jeste v pohode tahla.

Ale ze by ta slabsi verze vubec nejela, tak to zase ne.

Dík. Myslel jsem 110kW. 

• 2 týdny později...

Já mezi cítím rozdíl hodně velký rozdíl, v celém spektru otáček. Kdybych nevěděl že jsou to obě 1.4, tak bych se vsadil po projetí té slabší, že ta silnější je tak 1.6 - 1.8 proti ní. Slabší motor jsem zavrhl kupuju ten silnější. Ten silnější se prý nezasírá tak karbonem, protože má variabilní i výfukové ventily. Nadruhou stranu je trochu více slyšet, než ta slabší.

• 2 týdny později...

SkOd@: To je aktualni? Bo mi tam nejak chybi olej 0W20 508.00 :-D

Neviem ako casto aktualizuju TecDoc, pre uzivatelov plati samozrejme aj navod na obsluhu.

Upraveno od sk0d@

Mě tam chybí typ (číselné označení) převodového oleje.

najdi si to na castoru v sekci mazací plán

Už jsem se díval, nedoporučuje se dávat jiný olej, než originální.

Tak ho kup v autorizáku dle VIN

Jasně, ale chtěl jsem se podívat dopředu na netu jestli někdo neprodává levněji.

• 5 měsíců později...

Ahoj, zajímalo by mě, jestli má 1.4 TSI podobně jako 1.0 TSI chlazené ventily sodíkem. Nevíte? 

A to je dobre nebo spatne? :D 

• Autor

Používá se to na chlazení výfukových ventilů. Neměla to již předchozí generace motorů 1.4 TSI a nijak jim to nechybí.

Dobrý den,

můžu se zeptat kde najdu označení motoru abych se mohl zeptat na konkretní dotazy? Díval jsem se v ceníku jak jsem zde pochytil a nemohu to najít. Jedná se o Octavii Trumf 1,4 TSI.

Pokud to sem nepatří prosím o nasměřování.

Skoky: Myslis kod motoru? Ten najdes ve velkem technicaku ... 

V prospektech se to nedočteš, ale O III (i Trumf) mají 1.4TSI 110kW z generace EA211

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.