Publikováno Prosinec 29, 201212 r Prosím o radu, potřebuji přepisovat stav kilometrů u své fabie r.v.6/2005, 1,2 HTP. nemám to na žádný "byznyz" ale jen pro mé účely, prostě to holt potřebuji :-) Snažil jsem se o tom počíst ale mám v tom zmatek.Vůbec nevím jaký kabel koupit a v jakém programu to jde.( každý píše o jiném VAGU, fakt nevím) Budu rád,když mi někdo poradí jak na to, prostě to vysvětlit amatérský. Děkuji moc Petr
Prosinec 29, 201212 r pokud to máš jednorázově, tak asi výhodnější je nechat to někoho udělat. potřebný kabel má ledaskdo, najdeš i tady na klubu. pokud to máš na budoucí kšeft, napiš to rovnou Upraveno Prosinec 29, 201212 r od boobika
Prosinec 29, 201212 r Autor na kšeft to fakt nemám, a jednorázově taky ne.... je to služební auto a potřebuji sem tam trošičku poopravit km :-) teď lítám v těch VAG a fakt nevím co vybrat.Nabízí se VAg-COM, Vag106, OBD II, VAg tacho (2,5 nebo 3,01) - ale píší tam že to je jen do roku 2004, USB KKL-VAG-COM 409.1, atd. atd.atd. No prostě Číňany toho nabízí fakt mraky, ale vůbec nevím co je vhodné pro tu fábku na ty kilometry.
Prosinec 30, 201212 r Přátelé okřídleného šípu, pokud se nepletu tak Klap potřebuje umazávat kilometry buď z důvodu, aby zaměstnavatel nebyl pohoršen kolik kilometrů najezdí, či z obavy, aby se nedotazovala manželka, přítelkyně, partner, proč přibývají tolik kilometry a kam tedy jezdí. Představte si, že musíte odpovídat na takové nepříjemné otázky! Kdo můžete pomozte, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoc Vy. Přeji Vám všem pevné zdraví v novém roce. Radek.
Prosinec 30, 201212 r napiš některu z našich VAG kouzeniku určitě ti doporuči idealni kombinaci , kdyžtak sz
Prosinec 30, 201212 r Autor Přátelé okřídleného šípu, pokud se nepletu tak Klap potřebuje umazávat kilometry buď z důvodu, aby zaměstnavatel nebyl pohoršen kolik kilometrů najezdí, či z obavy, aby se nedotazovala manželka, přítelkyně, partner, proč přibývají tolik kilometry a kam tedy jezdí. Představte si, že musíte odpovídat na takové nepříjemné otázky! Kdo můžete pomozte, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoc Vy. Přeji Vám všem pevné zdraví v novém roce. Radek. Děkuji moc za podporu a pochopení
Prosinec 30, 201212 r Autor napiš některu z našich VAG kouzeniku určitě ti doporuči idealni kombinaci , kdyžtak sz A kdo je ten VAG kouzelník???
Prosinec 30, 201212 r Jednoznačně se jedná o podvod a uvádění v omyl. Takže za mě KO a neradit. Druhá věc je co v případě nehody. Nikdy nevíte co se může stát a najednou nebudou sedět km. Kdysi jsem si zkoušel nastavit km na svém autě, protože mě to zajímalo a nastavilo se to jen cca. Zadal jsem 92000km a na počitadle mi naskočilo 94 a něco. To stejné když jsem to vracel na původní stav. I po zadání přesných km tak se mi to zase přepsalo o cca 2 tisíce víc. Od té doby jsem to nezkoušel a nevím jak jsou na tom dnešní novější programy.
Prosinec 30, 201212 r žraloku dnešni programy ti taky zaokrouhli nahoru , jinak maš pravdu , je to prasarna , a určitě neni na mistě se o tom bavit ,a jestli už určitě ne na očich
Únor 12, 201312 r Prosím o radu, potřebuji přepisovat stav kilometrů u své fabie r.v.6/2005, 1,2 HTP. nemám to na žádný "byznyz" ale jen pro mé účely, prostě to holt potřebuji :-) Snažil jsem se o tom počíst ale mám v tom zmatek.Vůbec nevím jaký kabel koupit a v jakém programu to jde.( každý píše o jiném VAGU, fakt nevím) Budu rád,když mi někdo poradí jak na to, prostě to vysvětlit amatérský. Děkuji moc Petr znám, vím, umím, naučím - naprosto chápu a je mi jasné proč to chceš... PS: musíme si pomáhat... pošli mi sz a něco vykoumeme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.