Přejít na obsah

Špatné brzdy..tandem nebo posilovač?


Roy Jones jr.

Doporučené příspěvky

Zdar. Problem..před nastartováním otočím klíček do polohy jen aby se rozsvítily kontrolky,naběhne čerpadlo a v tu chvíli,když stojím na brzdovym pedalu,tak v něm cítím křupnutí. Mimo jiné při brždění tvrdne pedál a špatně brzdí..první brždění je v pohodě,ale když v zápětí šlapnu na pedal nekolikrát znovu je čím dál tvrdší a brzdy horší..díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nevysuva sa... alebo je vysunuty a nevracia sa....(dalej prekontroluj ci dobre chodia brzdove dosticky ) v strmeny... kvapalinu daj prekontrolovat mechanikovy .. a rovno ju komplet vymenem (daj ju uplne vysat) a hlavne odvzdusnit ... :) uvidis ci nieje upchata niekde hadicka... alebo ci nieje niekde stlacena zelezna trubka... a tie strmene prekontroluj .. mechanik uz vie co robit ... :) a potom uvidis ... a skus este dat odvzdusnit ABSko.... ak uz toto nepomoze skus sa zamerat na ten hlavny brzdovy valec... ale mozno niekto ti bude vediet viac poradit ako ja su to ovela skusenejsi chlapci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...