Publikováno Leden 5, 201312 r Dobrý den,jsem již třetí měsíc také majitelem Yetička a mám na vás dotaz.Nevíte prosím někdo,zdali jde do stropní svítilny bez podsvícení tlačítek dodatečně podsvícení dodělat ? Viděl jsem u kamaráda ve VW Passat,že tyto tlačítka svítí.Mám totiž problém ve tmě tlačítko najít a věčné šmátrání po svítilně je o nervy. Děkuji za případnou radu.
Leden 5, 201312 r Ano, jde. V plastu je s podsvícením počítáno. Bohužel , v českých luzích je potřeba "DoDo". Mám doděláno při zrušení náklonového čidla.
Leden 6, 201312 r Autor A používají se na to žárovky nebo ledky ? A vy jste rušil náklonové čidlo od asistentu rozjezdu do kopce ? Mohu se zeptat z jakého důvodu ?
Leden 25, 201312 r tiez by ma to zaujimalo - vymienal si aj tlacitka alebo iba doplnil ledku/ziarovku - je tam privod aby to stale svietilo?
Leden 25, 201312 r Ja som pred časom našiel na nete tento spôsob výmeny stropného svietidla, ale nemám to odskúšané: http://www.kopacek.c...-osvetleni-ki-r Má tam aj LEDky do kufra.
Leden 27, 201312 r Autor Vzhledem k tomu,že symboly na tlačítkách vypínačů nejsou průsvitné a jsou jen natištěné,vyřešil jsem to LEDkama.V přívodním konektoru je jeden volný vodič a je na něm asi 8.5 V jakmile zapnete světla,ale nyní již nevím který.Jeden z těch čtyřech je kostra a tím je vše vyřešeno,jen před diody dáte asi 1 kOhm odpor (podle druhu diod).Já si navíc přidal ještě dvě vysocesvítivé ledky do místa původně žárovek na noční osvětlení a vypínač na jejich vypnutí.
Leden 29, 201312 r Plně s tebou souhlasím,vylepšení v některých deteilech ano, ale né za takovou cenu.
Leden 29, 201312 r čo je na tom,že sme si tu povedali svoj názor i keď negatívny?? ..nie všetkým sa musí všetko páčiť
Srpen 9, 20169 r ahoj,jak se demontuje stropní svítilna abych ji nějak nepoškodil,kují :-) Upraveno Listopad 3, 20168 r od FABTONY
Leden 20, 20178 r Caute... vcera som si prebral novy Yeti Style+ (MR17)... v hornom svetle mam dve led diodky (ambientne svetlo) co by mali osvetlovat priestor rychlostnej paky... no nesvietia... treba ich niekde aktivovat/zapnut??? dik za info
Červen 16, 20178 r V 13. 6. 2017 na 16:30, Fajerak napsal: FABTONY : Prosím tě máš nějaké informace jak se to stropní světlo demontuje? Ahoj,nemám :-(
Červen 16, 20178 r to bude stejně jako u OII ne? vyloupnout Plexi a pak jsou tam dva křížové šroubky do plechu
Červen 17, 20178 r Šroubky jsou pod tím plastem s mřížkama, ten se vyloupne snadno a tam jsou dva torx šrouby. To světlo pak ještě ve stropnici drží na plastových zobáčkách ty stačí lehce odehnout a světlo vypadne úplně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.