Přejít na obsah

ševelení ložiska


Bart246

Doporučené příspěvky

Dnes jsem při parkování zjistil, že od klínového řemenu (předpokládám) mě ševelí nějaké ložisko, ale nevím jaké? Mohl by to být i aklternátor, ale potřeboval bych vědět jak to lépe určit. Zvuk je ševelení ložiska. Mám po výměně rozvodů cca 30.000 a jsem bez klímy. Můžete mi poradit jak to ševelení lépe určit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jasne kladka. Mrkni na ni. Ja ji mel totalne - no taky sustila. Rozebral jsem ji- hvezdick. sroub dost utahlej , potom lozisko ma z obou stran krytky plastove - vypac je a tam najdes seschlou vazelinu, namazat, ale opravdu dobrou vaz. a hlavne at lozisko nema nejake spatne vlastosti - vule a pod. No a mas to. Jinak sakra ta kladka je dost draha a prodava se i s hlinik. telem, takze palba.

Jinak v servise je pouze meni a nemazou. Proste maji svoji zivotnost, ale diky nemazani.

zatim cau a kdyz tak dej vedet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm ... neco podobnyho jsem mel ja, taky jsem si myslel ze kladka, mel jsem 10t do rozvodu, tak jsem to neresil a hle, asi po 4t km rachot jako kdyz hazis plech na zem no a samozrejme odesel alternator .. resp. asi lozisko v nem, vymena altiku a najednou v motoru tichoucko jak uz dlouho ne, takze uz asi byl nacatej delsi dobu ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...