SkOcRS Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 ta záslepka mi nejde sundat ale....respektive nevim jak na ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Zatáhni za kliku a drž ji zmačknutou, zboku dveří pod gumovou čepičkou zasuň torx a povoluj ho dokud neucítíš odpor, pak by měla jít záslepka vyndat. Když je tapec dole, je možné si pomoct rukou a vymačknout ho zevnitř. Editováno: 15. Říjen 2007, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Ale já se na bok dveří nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Ježiši já sem idiot to mě vůbec netrklo. Tak pak vlastně nemůžeš ani pořádně sundat tapec... ty šroubky jsou kolem dokola taky přístupné jen po otevření... To je teda situace dost na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky těžko radit. Mě zůstaly zamčené dveře u řidiče. Nešli otevřít klíčem ani zevnitř kličkou. Zajel jsem do dílny, kluci po uvažování jak se dostat pod tapecing nakonec sundali zadní dveře a přes dirku ze které vyloupli gumovou záslepku torxem uvolnili zámek a dveře otevřeli. Něco tam vyskočilo, už si nepamatuji co a vyměnili mi ještě lanko. Prdlo jak jsme se to snažili otevřít zevnitř. Nevím ovšem jak je to u dveří se záslepkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky těžko radit. Mě zůstaly zamčené dveře u řidiče. Nešli otevřít klíčem ani zevnitř kličkou. Zajel jsem do dílny, kluci po uvažování jak se dostat pod tapecing nakonec sundali zadní dveře a přes dirku ze které vyloupli gumovou záslepku torxem uvolnili zámek a dveře otevřeli. Něco tam vyskočilo, už si nepamatuji co a vyměnili mi ještě lanko. Prdlo jak jsme se to snažili otevřít zevnitř. Nevím ovšem jak je to u dveří se záslepkou. to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky když tak napiš ..nebo zavolej tak ti mohu poct garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 děkuji už je to vyřešené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 a co s tim bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) ja jsem normalne rozebral tapecirung pri zavrenych dverich - normalne se na vsechny sroubky dostane - mimo tech co jsou u pantu (zavesu dveri) tam uz nee ale postacilo to - rozdelat plast kde je pas a pak na sroubky dole i tam kde byl kryt pasu jdou povolit pak jeste u klicky a madla a tak dale az to madlo odkryjete Editováno: 4. Listopad 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrstraz Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Tak mi včera zůstaly zamčený dveře u spolujezdce....na otevírání DO nereaguje...klíčem se tam nedostanu je to zaslepený...je nějaky zpusob jak otevřít dveře a zjistit závadu? Díky a co zkusit ve sloupku najit privodni kabely + a- a naferovku do nich pustit z aku proud +na+ a-na- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Zatáhni za kliku a drž ji zmačknutou, zboku dveří pod gumovou čepičkou zasuň torx a povoluj ho dokud neucítíš odpor, pak by měla jít záslepka vyndat. Když je tapec dole, je možné si pomoct rukou a vymačknout ho zevnitř. Jak se sundavá tapaec když jsou zavřené dveře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Comeback Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 mno rada nad zlato ams vetsi magnet pokut jo tak pm napisu jak na to taky se mi urvala zadni klika respektive lanko a neslo to otevrit niak az jsme anto nasenapad jak odjebat zapatu tak aby povolila zaklad je magnet .) ale taky sem byl z toho cely spatny nakonec byl sice jen dojebany plast ktery lanko napinal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mám problém. Zadní dveře na straně u řidiče prostě nejdou otevřít. Rád bych se podíval dovnitř ale prostě nemůžu když jsou zavřený. Jen mě napadá to nějak vyrvat zevnitř. Ale jak? Prosím o rady, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mám problém. Zadní dveře na straně u řidiče prostě nejdou otevřít. Rád bych se podíval dovnitř ale prostě nemůžu když jsou zavřený. Jen mě napadá to nějak vyrvat zevnitř. Ale jak? Prosím o rady, díky... Ahoj zkus pobouchat po klice dveří někdy to povolí a otevřeš je.Pokud ne když otevřeš řidičovi dveře tak tak se dostaneš na panty povolíš šrouby,dveře odkloníš povolíš torxy co drží tapec,pak tapec sundáš dostaneš se k zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ahoj zkus pobouchat po klice dveří někdy to povolí a otevřeš je.Pokud ne když otevřeš řidičovi dveře tak tak se dostaneš na panty povolíš šrouby,dveře odkloníš povolíš torxy co drží tapec,pak tapec sundáš dostaneš se k zámku. Má stejný problém, ale mě jdou alespoň otevřít zevnitř! No taky jsem to měl na druhé straně, stačilo zatlačit na kliku a šlo to otevřít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak jsem zkoušel tlačit na kliku a nic. Tak zkusim povolit ty panty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 prosím o pomoc potřeboval bych jestli nekdo nevi jak se dostanu nebo jak otevřu dvere spolujezdce nejdou otevřít jak z venku tak zevnitř predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...28&hl=dveře je to tu několikrát, možná najdeš ještě něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 prosím o pomoc potřeboval bych jestli nekdo nevi jak se dostanu nebo jak otevřu dvere spolujezdce nejdou otevřít jak z venku tak zevnitř predem dekuji Cau.otvor prave zadne dvere .demontuj ich cele z pantou. potom sa dostanes k pravym prednym dveram k otvoru tam je torx 20 povol zaslepku na prednych dverach vyber ju von . tam je tiahlo na otvaranie dveri.chyt ho do kombinaciek a zatiahni dvere sa otvoria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Cau.otvor prave zadne dvere .demontuj ich cele z pantou. potom sa dostanes k pravym prednym dveram k otvoru tam je torx 20 povol zaslepku na prednych dverach vyber ju von . tam je tiahlo na otvaranie dveri.chyt ho do kombinaciek a zatiahni dvere sa otvoria.Pokud jsi něco dělal s klikou tak bych věděl řešní dnes jsme s Pepinem TDI na jeho autě řešíly dvoje dveře . V neděli jsme mněnili kliky a dnes mi Pepino hlasil že nejdou otevřít pp a pz dveře a přišli jsme na to že při pasování klik došlo k našponování toho lanka co se aretuje do kliky . Oprava proběhla asi za dvě minuty po vytažení (jako by jste chtěli otevřít) se vám ukáž misto na klice kde je to lanko aretováno v klice .P odpáčeni toho plastu nějakým šroubováčkem jakoby jste ho chtěli vypačit)dojde k povolení napnutého lanka a potom to jde otevřit v pohodě . Nám to pomohlo doufám že to pomůže i vám dejte vědět jak jste dopadl pokud to půjde bude potvrzeno že toto způsobuje přepětí lanka v klice.ahoj Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pokud jsi něco dělal s klikou tak bych věděl řešní dnes jsme s Pepinem TDI na jeho autě řešíly dvoje dveře . V neděli jsme mněnili kliky a dnes mi Pepino hlasil že nejdou otevřít pp a pz dveře a přišli jsme na to že při pasování klik došlo k našponování toho lanka co se aretuje do kliky . Oprava proběhla asi za dvě minuty po vytažení (jako by jste chtěli otevřít) se vám ukáž misto na klice kde je to lanko aretováno v klice .P odpáčeni toho plastu nějakým šroubováčkem jakoby jste ho chtěli vypačit)dojde k povolení napnutého lanka a potom to jde otevřit v pohodě . Nám to pomohlo doufám že to pomůže i vám dejte vědět jak jste dopadl pokud to půjde bude potvrzeno že toto způsobuje přepětí lanka v klice.ahoj Neználek Jj moc jste lanko našponovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Jj moc jste lanko našponovali. Dekuji za rady vyskouším a potom dam vedet jak jsem dopadl Editováno: 5. Březen 2008, autor: dklasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dekuji za rady vyskouším a potom dam vedet jak jsem dopadl tak už to mam dveře fungují ale sam nevím jak se to stalo ani nevim jak se mi to povedlo opravit, no nejdríve jsem povolil na tapecu vsechny šrouby které šli samo jen dva u madla no a nic tak jsem demontoval zadni dvere abych se dostal na ty dirky a vymontonal zamek to se povedlo celou kliku jsem sundal ale stale nic,lanko vubec nereagovalo tak jsem si stím chvilku hrál štoural šroubovákem a pak najednou jsem zatahl za to lanko ke klice a bylo otevreno a niní to uz zase normalne funguje tak nevím nevím co se mohlo stat, ale jsem velice rad že to jde ale jiste vím že bez vas bych si nevedel rady jak na to tak že moc dekuji S pozdravem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Zdar pánove ,nevím jestli jsem na správné adrese,ale potřeboval bych poradit ohledně dveří řidiče.Tapec mám dole i zámek byl venku,kontroloval jsem mikrospínač ,následně jsem vše poskladal a namontoval zpět zapojil elektriku ,parkrat vyzkoušel šlo to a najednou nic dveře nejdou otevřít .V zámku něco přeskakuje,ale dveřama nehnu.Už mi z toho pěkně hrabe ,protože denně asi 20xnastupuju a vystupuji přes spolujezdce a připadam si jak hňup.Už uvažuji o krumpáči .Poradí někdo?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.