Olda Homola Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Je mi jasné, že je to nějaký derivát rádia Swing a zřejmě to nebude mít dotykový displej. Jsou někde k dispozici fotky, případně popis "co to žere" ? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Vypadá to, že to zase ukazuje automaticky názvy souborů a ne jen track xy, jako současný swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Nerikali nekde, ze vsechny Octavie budou mit barevny displej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 taky jsem to někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Taky ze jo , ono i cerna s bilou jsou barvy a mam dojem ze slo o maxika v barve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Ten je ale taktez za priplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 To info o barevných autorádiích jsem taky zaregistroval. Hlavně v kontextu, že G7 má černobílý dotykáč. Mi totiž bylo divné, že by Škodovka měla v základu něco více než VW. Lancelot: Třeba bude v nastavení volba zobrazení. Návod k autorádiu asi ještě nebude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) To nevím, návod k novému Swingu nemám. Nicméně Stream v OII defaultně ukazoval názvy skladeb ať už podle názvu souboru nebo z ID3 tagu, Swing v SII defaultně ukazuje jen číslo stopy, na název skladby je třeba ručně přepnout a to pokaždém zapnutíém rádia/výměně cd. Navíc text u Swingu nejezdí, takže celý název není vidět. Takže doufám, že toto bylo opraveno, respektive byl minimálně vrácen stav ze Streamu. Editováno: 10. leden 2013, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 to jste nečetli, že ke Swingu jsou v ceně pastelky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 nejvetsi rozdil je medzi temi radii v operacnim systemu na kterych slapou: swing a kolumb maj unix platformu a bolero slape na winCE, cili i druha generace co se prave zacina vyvijet uz nebude mit winCE ale taky unix, jelikoz nezvlada vetsi display co prijde s dalsi generaci techhle infotaiment systemu, jinak i bolero bude moci byt s vypinatelnou navi, BT, speech..., jeste neni presne jasne ktera automobilka z koncernu to bude nabizet jakou formou ale bude se to dat casovo nebo kilometrovo aktivovat a pak se to samo deaktivuje (swap), jinak to bolero oproti kolumbu ma o dost horsi rozliseni displeje a taky zoomovani prsty je o dost horsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Autorádia.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Chápu to dobře, že základní Blues nemá CD mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) Chápu to dobře, že základní Blues nemá CD mechaniku? Chápeš dobře...Znám lidi, pro které je CD naprosto zbytečné.Stačí jim rádio a připojení pro MP3. Editováno: 12. leden 2013, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) Jako je fakt, že doba pokročila a CD je docela na ústupu. Ale i tak, ta mechanika stojí pakatel. Editováno: 13. leden 2013, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) Swing s CD to je to same oznaceni jako je v konfiguratoru zakladni radio Entry Gen1 s CD ?? nebo to je neco jineho ?? Editováno: 13. leden 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 jako nechápu co dělá v eleganci rádio entry(s cd a sd takže asi swing) což je uplně základ na to že je to největší katalogová výbava by tam mohlo být alespoň bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Lancelot: Swing u SII a FII je jiny? Ve své FII mi text jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Asi ne, ale třeba už je novější FW, mám auto z roku 2011. Třeba to jde nstavit, ale u Streamu jsem nic nastavovat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Ahoj, zeptam se v navodu pro radio swing je popis funkci bluethooth. Chci se zeptat tato funkce bude s telefonem fungovat standartne (je radio tedy s bluethooth ??) , nebo je treba v konfiguratoru zaskrtnout - prikoupit komfortni telefonovani (bluethooth). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Je třeba přikoupit komfortní telefonování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Bluethooth se musí přikoupit ke SWINGU a BOLERU. Ostatní mají- AMUNDSEN a COLUMBUS. K BLUES nelze. Canton a apple connectivity pouze ve spojení s Bol,Amun,Columb. Phone box na vše , kromě BLUES. Blus nemá 4 repro.Blus je soc.verze-jen, aby něco hrálo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepp Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Dnes jsem si byl do ní sednout, byla to Elegance a to rádio co tam bylo jsem nestačil zírat. Nějaký Swing ale tak hnusnou věc jsem dlouho neviděl. Obrovská masa materiálu tlačítka jako v Dacii, ale co mě dorazilo byl ten displej, byl velký jako na mých digitálkách v roce 1985 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Co si budeme,žádná hitparáda to není,ale má to USB,což mi přijde dnes jako nutnost a ipod,CD už mi přijde jako zbytečné,SD nevím,zda někdy využiji,ale hraje to hezky,mě osobně to docela uspokojuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Takovej dotaz, uz toto radio nekdo zkousel nacpat do 2 fabie FL? Me nejde o CD mech. ale to ze muj blues nema vstup na USB ani SD. Editováno: 11. Červen 2013, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.