Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Je mi jasné, že je to nějaký derivát rádia Swing a zřejmě to nebude mít dotykový displej.

Jsou někde k dispozici fotky, případně popis "co to žere" :) ?

díky.

post-24140-0-10817600-1357802085_thumb.j

Vypadá to, že to zase ukazuje automaticky názvy souborů a ne jen track xy, jako současný swing.

Nerikali nekde, ze vsechny Octavie budou mit barevny displej?

taky jsem to někde četl.

Taky ze jo , ono i cerna s bilou jsou barvy ;) a mam dojem ze slo o maxika v barve ;)

Ten je ale taktez za priplatek :)

To info o barevných autorádiích jsem taky zaregistroval. Hlavně v kontextu, že G7 má černobílý dotykáč. Mi totiž bylo divné, že by Škodovka měla v základu něco více než VW.

Lancelot: Třeba bude v nastavení volba zobrazení. Návod k autorádiu asi ještě nebude co?

To nevím, návod k novému Swingu nemám.

Nicméně Stream v OII defaultně ukazoval názvy skladeb ať už podle názvu souboru nebo z ID3 tagu, Swing v SII defaultně ukazuje jen číslo stopy, na název skladby je třeba ručně přepnout a to pokaždém zapnutíém rádia/výměně cd.

Navíc text u Swingu nejezdí, takže celý název není vidět.

Takže doufám, že toto bylo opraveno, respektive byl minimálně vrácen stav ze Streamu.

Upraveno od Lancelot

to jste nečetli, že ke Swingu jsou v ceně pastelky? :kol-28:

nejvetsi rozdil je medzi temi radii v operacnim systemu na kterych slapou: swing a kolumb maj unix platformu a bolero slape na winCE, cili i druha generace co se prave zacina vyvijet uz nebude mit winCE ale taky unix, jelikoz nezvlada vetsi display co prijde s dalsi generaci techhle infotaiment systemu, jinak i bolero bude moci byt s vypinatelnou navi, BT, speech..., jeste neni presne jasne ktera automobilka z koncernu to bude nabizet jakou formou ale bude se to dat casovo nebo kilometrovo aktivovat a pak se to samo deaktivuje (swap), jinak to bolero oproti kolumbu ma o dost horsi rozliseni displeje a taky zoomovani prsty je o dost horsi...

Chápu to dobře, že základní Blues nemá CD mechaniku?

Chápu to dobře, že základní Blues nemá CD mechaniku?

Chápeš dobře...Znám lidi, pro které je CD naprosto zbytečné.Stačí jim rádio a připojení pro MP3.

Upraveno od DIAGNOSTIK

Jako je fakt, že doba pokročila a CD je docela na ústupu. Ale i tak, ta mechanika stojí pakatel.

Upraveno od Lancelot

Swing s CD to je to same oznaceni jako je v konfiguratoru zakladni radio Entry Gen1 s CD ?? nebo to je neco jineho ??

Upraveno od bicista

jako nechápu co dělá v eleganci rádio entry(s cd a sd takže asi swing) což je uplně základ na to že je to největší katalogová výbava by tam mohlo být alespoň bolero

Lancelot: Swing u SII a FII je jiny? Ve své FII mi text jezdí

Asi ne, ale třeba už je novější FW, mám auto z roku 2011. Třeba to jde nstavit, ale u Streamu jsem nic nastavovat nemusel.

Ahoj, zeptam se v navodu pro radio swing je popis funkci bluethooth. Chci se zeptat tato funkce bude s telefonem fungovat standartne (je radio tedy s bluethooth ??) , nebo je treba v konfiguratoru zaskrtnout - prikoupit komfortni telefonovani (bluethooth).

Je třeba přikoupit komfortní telefonování.

• 4 týdny později...

Bluethooth se musí přikoupit ke SWINGU a BOLERU. Ostatní mají- AMUNDSEN a COLUMBUS. K BLUES nelze. Canton a apple

connectivity pouze ve spojení s Bol,Amun,Columb. Phone box na vše , kromě BLUES. Blus nemá 4 repro.Blus je soc.verze-jen, aby něco hrálo....

Dnes jsem si byl do ní sednout, byla to Elegance a to rádio co tam bylo jsem nestačil zírat. Nějaký Swing ale tak hnusnou věc jsem dlouho neviděl. Obrovská masa materiálu tlačítka jako v Dacii, ale co mě dorazilo byl ten displej, byl velký jako na mých digitálkách v roce 1985 :o

• 1 měsíc později...

Co si budeme,žádná hitparáda to není,ale má to USB,což mi přijde dnes jako nutnost a ipod,CD už mi přijde jako zbytečné,SD nevím,zda někdy využiji,ale hraje to hezky,mě osobně to docela uspokojuje!

• 2 měsíce později...

Takovej dotaz, uz toto radio nekdo zkousel nacpat do 2 fabie FL? :)

Me nejde o CD mech. ale to ze muj blues nema vstup na USB ani SD.  :(

Upraveno od Pitrsman

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.