Publikováno Leden 9, 201312 r Je mi jasné, že je to nějaký derivát rádia Swing a zřejmě to nebude mít dotykový displej. Jsou někde k dispozici fotky, případně popis "co to žere" ? díky.
Leden 10, 201312 r Vypadá to, že to zase ukazuje automaticky názvy souborů a ne jen track xy, jako současný swing.
Leden 10, 201312 r To info o barevných autorádiích jsem taky zaregistroval. Hlavně v kontextu, že G7 má černobílý dotykáč. Mi totiž bylo divné, že by Škodovka měla v základu něco více než VW. Lancelot: Třeba bude v nastavení volba zobrazení. Návod k autorádiu asi ještě nebude co?
Leden 10, 201312 r To nevím, návod k novému Swingu nemám. Nicméně Stream v OII defaultně ukazoval názvy skladeb ať už podle názvu souboru nebo z ID3 tagu, Swing v SII defaultně ukazuje jen číslo stopy, na název skladby je třeba ručně přepnout a to pokaždém zapnutíém rádia/výměně cd. Navíc text u Swingu nejezdí, takže celý název není vidět. Takže doufám, že toto bylo opraveno, respektive byl minimálně vrácen stav ze Streamu. Upraveno Leden 10, 201312 r od Lancelot
Leden 10, 201312 r nejvetsi rozdil je medzi temi radii v operacnim systemu na kterych slapou: swing a kolumb maj unix platformu a bolero slape na winCE, cili i druha generace co se prave zacina vyvijet uz nebude mit winCE ale taky unix, jelikoz nezvlada vetsi display co prijde s dalsi generaci techhle infotaiment systemu, jinak i bolero bude moci byt s vypinatelnou navi, BT, speech..., jeste neni presne jasne ktera automobilka z koncernu to bude nabizet jakou formou ale bude se to dat casovo nebo kilometrovo aktivovat a pak se to samo deaktivuje (swap), jinak to bolero oproti kolumbu ma o dost horsi rozliseni displeje a taky zoomovani prsty je o dost horsi...
Leden 12, 201312 r Chápu to dobře, že základní Blues nemá CD mechaniku? Chápeš dobře...Znám lidi, pro které je CD naprosto zbytečné.Stačí jim rádio a připojení pro MP3. Upraveno Leden 12, 201312 r od DIAGNOSTIK
Leden 13, 201312 r Jako je fakt, že doba pokročila a CD je docela na ústupu. Ale i tak, ta mechanika stojí pakatel. Upraveno Leden 13, 201312 r od Lancelot
Leden 13, 201312 r Swing s CD to je to same oznaceni jako je v konfiguratoru zakladni radio Entry Gen1 s CD ?? nebo to je neco jineho ?? Upraveno Leden 13, 201312 r od bicista
Leden 15, 201312 r jako nechápu co dělá v eleganci rádio entry(s cd a sd takže asi swing) což je uplně základ na to že je to největší katalogová výbava by tam mohlo být alespoň bolero
Leden 18, 201312 r Asi ne, ale třeba už je novější FW, mám auto z roku 2011. Třeba to jde nstavit, ale u Streamu jsem nic nastavovat nemusel.
Leden 21, 201312 r Ahoj, zeptam se v navodu pro radio swing je popis funkci bluethooth. Chci se zeptat tato funkce bude s telefonem fungovat standartne (je radio tedy s bluethooth ??) , nebo je treba v konfiguratoru zaskrtnout - prikoupit komfortni telefonovani (bluethooth).
Únor 15, 201312 r Bluethooth se musí přikoupit ke SWINGU a BOLERU. Ostatní mají- AMUNDSEN a COLUMBUS. K BLUES nelze. Canton a apple connectivity pouze ve spojení s Bol,Amun,Columb. Phone box na vše , kromě BLUES. Blus nemá 4 repro.Blus je soc.verze-jen, aby něco hrálo....
Únor 19, 201312 r Dnes jsem si byl do ní sednout, byla to Elegance a to rádio co tam bylo jsem nestačil zírat. Nějaký Swing ale tak hnusnou věc jsem dlouho neviděl. Obrovská masa materiálu tlačítka jako v Dacii, ale co mě dorazilo byl ten displej, byl velký jako na mých digitálkách v roce 1985
Duben 7, 201312 r Co si budeme,žádná hitparáda to není,ale má to USB,což mi přijde dnes jako nutnost a ipod,CD už mi přijde jako zbytečné,SD nevím,zda někdy využiji,ale hraje to hezky,mě osobně to docela uspokojuje!
Červen 11, 201312 r Takovej dotaz, uz toto radio nekdo zkousel nacpat do 2 fabie FL? Me nejde o CD mech. ale to ze muj blues nema vstup na USB ani SD. Upraveno Červen 11, 201312 r od Pitrsman
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.