Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A bude vše fungovat? Telefonování, parkovací senzory atd.?

Mě ano. Proč se ptáš, když ho máš v autě.

Upraveno od ferda25

Jeden známý by jej chtěl a shání ho. Slíbil jsem mu, že se optám. Znamená to, že stačí jen vyměnit rádio?

PS: Ferdo, už teď vím, že ti tento človíček bude volat v pátek, kvůli maxidotu.

Ano a vše nakódovat.

• 3 týdny později...

Ahoj, podařilo se někomu vyvolat v rádiu swing toto menu? Mp3 na mé kartě obsahují potřebné tagy ale ať dělám co dělám, nedostanu se na něj ;-(

post-3593-1417386438,3217_thumb.png

Máš připojení iPhone / iPad / iPod?

Ne,mam kkasicky usb. Takze mam smolika? Funguje jen na ajfouna?

Hm no nevím... Ale když je někde v návodu napsáno "U některých Apple zařízení...", tak mám jako očekávat, že to bude fungovat s čím?

a )  bez připojeného zařízení,

b ) s jakýmkoliv mobilem včetně androidu,

c ) s některými Apple zařízeními.

:kol-44:

Upraveno od Petrik

No jo clovece,ted jsi mne dostal :-) c) je spravne. Vic cist a mene psat. To je to oc tu bezi. Sorry...

Vidíš to, to já mam iPhone a ani jsem to nezkusil.

• 1 měsíc později...

To by bolo keby sa ten display dal použiť na zobrazenie foto, video, navi z fonu...niečo ako externy display...

• 3 týdny později...

Ahoj, tak jsem přehodil starý Swing za nový. Nakódováno v autorizovaném servise a vše funguje tak jak má, jen vstup USB ne. Po dvou dnech zkoumání v servise Škoda tvrdí, že to nejde. Má někdo jiné zkušenosti nebo radu? Když vrátím zpět starý swing tak USB funguje.

Máš USB povolené v menu infotainmentu?

Tuto možnost jsem v návodu nikde nenašel. I servis tvrdil, že to má fungovat hned po připojení.

Jo,sorry,je tam jen aktivace BT a AUX. Zmýlil jsem se.

• 2 týdny později...

Ahoj,také jsem dneska nechal vyměnit Blues za barevný Swing vč.telefonování a USB také nefunguje

Ahoj, a řekly nějaký důvod proč nefunguje?

Mě řekl že blues má přívodní kabel  jiní konektor než nový barevný swing.Takže stačí vyměnit krabičku s usb  se správným konektorem.

Upraveno od Hyper ST

• 3 týdny později...

Zdar, dneska mi z ničeho nic přestaly hrát basy, jak u rádia, tak u mp3 (zkoušel jsem jak SD kartu, tak USB)... nesetkal se s tím někdo?

Samozřejmě EQ jsem zkoušel poladit, to na to nemá vůbec vliv, basy na plno a hraje to jak krabička od sirek :-(

Tak se to po půlhodině samo vzpamatovalo :-)

Mě řekl že blues má přívodní kabel  jiní konektor než nový barevný swing.Takže stačí vyměnit krabičku s usb  se správným konektorem.

Ahoj. Tak jsem zjistil jak je to s tím usb konektorem. Na originále je usb konektor 5Q0 035 726 (starý Swing). Pro nový barevný Swing je potřeba konektor 5Q0 035 726 C na který jsou ještě připojeny další dva dráty z rádia (červený a černý asi + a -). To znamená asi výměnu i přívodního kabelu k usb.

Chlapci, mam asi uplne najjednoduchsi SWING (s CD a SD slotem), radio ma RDS (ukazuje nazvy skladieb a info z naladenej stanice), avsak akosi neviem najst nastavenie dopravných hlaseni, dokaze to vôbec? Na iných autach tam po nastaveni svieti TA alebo pod., a pri dopravnom hlaseni by sa to malo zobrazit a pripadne zosilnit hlas (ak je tak nastaveny).  Je to mozne ze RDS ma a TA nema???

Romec18:  Dakujem, hlavne za ten navod, k autu som dostal totiz navod na Bolero, aj ked v aute je Swing, takze preto som to nevedel najst... Takze uz TP funguje ;-)

Zdar, dneska mi z ničeho nic přestaly hrát basy, jak u rádia, tak u mp3 (zkoušel jsem jak SD kartu, tak USB)... nesetkal se s tím někdo?

Samozřejmě EQ jsem zkoušel poladit, to na to nemá vůbec vliv, basy na plno a hraje to jak krabička od sirek :-(

Stalo se mi to už dvakrát. Vždy pomohlo přepnout na telefon, zavolat kamkoliv (třeba 800123456) a zavěsit. Vše pak zase fungovalo. Je to nějaký bug...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.