Listopad 10, 201410 r Mě ano. Proč se ptáš, když ho máš v autě. Upraveno Listopad 10, 201410 r od ferda25
Listopad 10, 201410 r Jeden známý by jej chtěl a shání ho. Slíbil jsem mu, že se optám. Znamená to, že stačí jen vyměnit rádio? PS: Ferdo, už teď vím, že ti tento človíček bude volat v pátek, kvůli maxidotu.
Listopad 30, 201410 r Ahoj, podařilo se někomu vyvolat v rádiu swing toto menu? Mp3 na mé kartě obsahují potřebné tagy ale ať dělám co dělám, nedostanu se na něj ;-(
Prosinec 1, 201410 r Hm no nevím... Ale když je někde v návodu napsáno "U některých Apple zařízení...", tak mám jako očekávat, že to bude fungovat s čím? a ) bez připojeného zařízení, b ) s jakýmkoliv mobilem včetně androidu, c ) s některými Apple zařízeními. Upraveno Prosinec 1, 201410 r od Petrik
Prosinec 1, 201410 r No jo clovece,ted jsi mne dostal :-) c) je spravne. Vic cist a mene psat. To je to oc tu bezi. Sorry...
Leden 4, 201510 r To by bolo keby sa ten display dal použiť na zobrazenie foto, video, navi z fonu...niečo ako externy display...
Leden 26, 201510 r Ahoj, tak jsem přehodil starý Swing za nový. Nakódováno v autorizovaném servise a vše funguje tak jak má, jen vstup USB ne. Po dvou dnech zkoumání v servise Škoda tvrdí, že to nejde. Má někdo jiné zkušenosti nebo radu? Když vrátím zpět starý swing tak USB funguje.
Leden 26, 201510 r Tuto možnost jsem v návodu nikde nenašel. I servis tvrdil, že to má fungovat hned po připojení.
Únor 11, 201510 r Ahoj,také jsem dneska nechal vyměnit Blues za barevný Swing vč.telefonování a USB také nefunguje
Únor 15, 201510 r Mě řekl že blues má přívodní kabel jiní konektor než nový barevný swing.Takže stačí vyměnit krabičku s usb se správným konektorem. Upraveno Únor 15, 201510 r od Hyper ST
Březen 4, 201510 r Zdar, dneska mi z ničeho nic přestaly hrát basy, jak u rádia, tak u mp3 (zkoušel jsem jak SD kartu, tak USB)... nesetkal se s tím někdo? Samozřejmě EQ jsem zkoušel poladit, to na to nemá vůbec vliv, basy na plno a hraje to jak krabička od sirek :-(
Březen 8, 201510 r Mě řekl že blues má přívodní kabel jiní konektor než nový barevný swing.Takže stačí vyměnit krabičku s usb se správným konektorem. Ahoj. Tak jsem zjistil jak je to s tím usb konektorem. Na originále je usb konektor 5Q0 035 726 (starý Swing). Pro nový barevný Swing je potřeba konektor 5Q0 035 726 C na který jsou ještě připojeny další dva dráty z rádia (červený a černý asi + a -). To znamená asi výměnu i přívodního kabelu k usb.
Březen 8, 201510 r Chlapci, mam asi uplne najjednoduchsi SWING (s CD a SD slotem), radio ma RDS (ukazuje nazvy skladieb a info z naladenej stanice), avsak akosi neviem najst nastavenie dopravných hlaseni, dokaze to vôbec? Na iných autach tam po nastaveni svieti TA alebo pod., a pri dopravnom hlaseni by sa to malo zobrazit a pripadne zosilnit hlas (ak je tak nastaveny). Je to mozne ze RDS ma a TA nema???
Březen 8, 201510 r Funkce dopravního vysílání TP popisuje návod k obsluze na straně 11. http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/03-2013/Radio/Swing/A7_Octavia_Swing_InfotainmentRadio.pdf
Březen 8, 201510 r Romec18: Dakujem, hlavne za ten navod, k autu som dostal totiz navod na Bolero, aj ked v aute je Swing, takze preto som to nevedel najst... Takze uz TP funguje ;-)
Březen 9, 201510 r Zdar, dneska mi z ničeho nic přestaly hrát basy, jak u rádia, tak u mp3 (zkoušel jsem jak SD kartu, tak USB)... nesetkal se s tím někdo? Samozřejmě EQ jsem zkoušel poladit, to na to nemá vůbec vliv, basy na plno a hraje to jak krabička od sirek :-( Stalo se mi to už dvakrát. Vždy pomohlo přepnout na telefon, zavolat kamkoliv (třeba 800123456) a zavěsit. Vše pak zase fungovalo. Je to nějaký bug...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.