Mathias Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz?originalLanguage=sk&appVIN= mozno sa to hodi niekomu kto chce aktualizacie mat vzdy cerstve ... :-) _________________________ Infotainment SWING radio navod na obsluhu odkaz pdf ...KLIK TU ... Editováno: 11. Březen 2015, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ahojte planujem kupu jednej predvadzacky ktora ma farebne radio swing s USB a AUX portom. Som pouzivatelom iPhone a moja otazka je ako je to s kompatibilitou. Funguje telefonovanie cez bluetooth, hudba cez bluetooth? Kedze nema apple connectivity tak predpokladam ze cez USB to nepojde, ale nabija aspon iPhone cez USB? Vrta mi to hlavou tak by som bol rad keby niekto napisal svoje skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No když je to předváděčka, tak bych tam zajel a vše vyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) To mam v plane asi o tyzden, ale mozno niekto ma skusenosti Raz som tam uz bol ale nechcel som parovat telefon, no budem to musiet vyskusat a kabel som so sebou nemal. Nebol som pripraveny lebo som necakal ze tam na to auto narazim. Editováno: 15. Březen 2015, autor: MoRFi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Pokud koupíš nového Swinga s dotykovým displejem a tlačítkem Phone tak nebude problém jej spárovat s tvým telefonem, dobíjení je rovněž podporováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 ferda dik za info. ked bude moznost tak to pojdem vyskusat a dam vediet ak by to bolo inac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Takze, bol som na obhliadke, vyskusal som to a vysledok je nasledovny. BT parovanie s iPhone - OK, telefonovanie cez BT - OK. Prehravanie hudny? Nepodarilo sa. USB nabijanie - OK, USB hudba(iPod) - OK. Auto nema Apple connectivity. Nemal som viac casu vyskusat tu hudbu cez BT este raz, ale tak uvidime az ho budem vlastnit, dnes zlozena zaloha iPhone 5s a orig kabel Editováno: 24. Březen 2015, autor: MoRFi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Přehrávání hudby přes BT jde taky bez problému, jen se to poprvé déle páruje ;-) (iPhone 5s) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 To co hovoris dava zmysel, synchronizovali sa totiz kontakty ktorych mam dost vela. Neskor som zariadenie samozrejme odstranil. Detajlnejsie to vyskusam az ked budem jej vlastnikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Chtělo to skutečně jen chvíli počkat. Při dalším přehrávání už si to navíc pamatuje předchozí volbu a stačí pouze po synchronizaci zmáčknout tlačítko MEDIA a automaticky se začnou přehrávat písničky z iTunes, či jiné v mobilu naposledy otevřené hudební aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makovec Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Chtěl bych se zeptat, kde se dá sehnat nový swing a kolik stojí? V e-shopu Škody jsem našel jen ten starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Kolik? No v Etce je to za 11 tisíc... A kde ho seženeš? Zkus nejbližší škodovácký servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak to mě ve Škodovce řekli cca 17000Kč(bez telefonování) a 19500Kč(s telefonováním), ale stějně mě ho nechtěli nainstalovat.Že to na mou sockovou Octavii nejde.Tak jsem rozhodil sítě (dneska ho montují pokuď není vybranej jinej typ standartně téměř do všech).A určitě ho někdo bude měnit.Já ho koupil za slušnej peníz z měsíc starého auta.Dojel jsem si za Ferdou25 a za necelé dvě hoďky bylo hotovo vč.telefonování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) makovec:mrkni do sekce neorigo radio třeba tě to zaujme,myslím,že za ty prachy se dá sehnat více muziky než nabízí nový swing;-) Editováno: 27. Březen 2015, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Jsou nějaké problémy s telefonem, který frčí na windows phone 8.1? Mám na mysli BT a import kontaktů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Prave pracujem intenzivne na vymene SWINGa za AMUNDSEN, je to zlozitejsie nez som si myslel (kedze stary SWING mal vsetko v sebe a Amundsen je rozdeleny) na 2 casti) uz som uspesne vykonal cca 90% vsetkych potrebných veci, uz len vyrobit jeden spec. prepoj na panel infotaimentu a malo by byt vsetko ok...Ked to vsetko zvladnem, hodim sem navod, vsetko som si fotil vratane potrebných dielov, co sa museli dokupovat... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Není u Swingu nějakej kouzelnej "šestiklik", jak: 1 - přijmout/odmítnout hovor tlačítkem rádia? 2 - krátkodobě vypnout displej? (v noci to teda rozhodně neoslňuje tolik, jak jsem myslel, že je funkce vypnutí po 10s vím, ale kdyby to šlo nějak jednoduše vypnout tlačítkem, tak by to bylo super) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Jen pro informaci, podle obrázků z konfigurátoru bude Swing v Rapidu MR2016 umět zobrazovat i loga stanic... takže to možná časem půjde i u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 neviete ci ide do farebneho dotykoveho swingu nahrat obrazky radio stanic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Zatím ne... třeba aktualizací časem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 viz můj minulý příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 toldi: znamena to teda ze ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Znamená to přesně to, co jsem psal výše - tedy, že podle fotek se zdá, že by to Swing měl nově umět v Rapidu MR2016 (který nastupuje v těchto dnech). Logicky by tedy měla časem přijít aktualizace i pro Octavii. V ní momentálně Swing takovou funkci nepodporuje, musíte si počkat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Pro ukázku Swing u Rapida: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Pro ukázku Swing u Rapida: 1.jpg Ahoj, a co to znamená pro nás co už je máme bez barevnejch log stanic.Dá se to aktualizovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.