Přejít na obsah

19" kola na superba ?


Thoma5

Doporučené příspěvky

tak vzhledem k tomu,že psal šířku gum a vzhledem k tomu že určitě to nebudou 7´´ disky ale minimálně 8-8,5´´ tak tam ty podložky stejně bude muset dát jinak to nebude vypadat pěkně.Samozřejmě pokud bude ET 25 a míň tak bez podložek ale pokud to bude klasika ET 35 tak je tam stejně dá.Toliko na upřesnění mého tvrzení pro pány wladi a Ajo323

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše Vick... Já sice obul 18´ z Audi RS6 (myslím ET35) a problém byl dokud jsem nenasadil vhodnou šířku podložek... Dřelo to a dřelo...

Jen za mě: mám na léto 18´ a mohu říct, že to je při zachování komfortu jízdy max. Nedokážu si představit 19´např. při profilu 35 a méně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To su take tvrdenia ze bude treba podlozky, bude taka sirka disku atd Vick si vestec ze uz teraz vies ake bude mat disky? Co ak kupi 9x19 ET33 co je predu krasne zarovno az priam na hrane? :) Cize ja teraz mozem tvrdit ze tie podlozky nebude potrebovat :D ..mal som 18,19,20 a treba vhodne vyberat kolesa. A o tom prepruzeni ze bude driet o blatnik? Zalezi na znizeni, podvozku, kolesach, gumach...

Thom: mal som 8x19 ET35 s gumou 235/35 nebol problem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ajo323 ne ne chlape toto neberu jako nějakou výtku.Napsal jsi svůj komentář a já taky to je v poho o tom to je.

Wladi věštec samozřejmě nejsem a nevím jaká bude mít kola.Stejně tak jak píšeš můžeš i Ty tvrdit co chceš a já se hádat nebudu.Nicméně z 90% procent kola určená pro superba(t.j. ET 35) mají ráfek 8 nebo 8,5´´ Nechci tady nijak zpochybňovat Tvé názory a ani nevím na čem jsi ta kola měl Ty,nicméně pokud se jedná o superba tak za sebe můžu říct že už při 18´´ kolech a ráfku 8´´ a šířce gum 225mm není moc místa kolem ramen.A to se bavím o ET35.

Proto jsem psal,že při širším ráfku ty podložky stejně dá.To je čistě můj názor a čas ukáže kde je pravda.Pokud se samozřejmě ten dotyčný ještě ozve.

Za sebe můžu říct,že do větších kol bych taky nešel.18´´ je dle mého max.Už jen proto,že při jakékoli větší díře jde ráfek do hajzlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne jak pise Vita napsal nazor ktery ma odskouseny a uz se to neliby nekomu. Napisou tu hovadiny a vubec ty kola tam nemaj pritom uz se otom psalo hodnekrat Jara z okurkova to taky napsal. A ted supaci skousel tam nekdo jen tak dat ty 19 ja jo, ale jen kdyz sup byl v lufte a jak jsem napsal uz pretim bude muset pritvrdit podvozek a podlozky potom se stim bude dat jezdit. Synci kdo si pamatuje tu zenskou s Prahy mela carveneho supa jak Baja, byl to rok 2004 az 2005 mela tam kola 19 a vypadalo to moc dobre ja jsem to videl na vlastni oci a taky jsem koukal na ty upravy. Psalo se oni i casopise tuning mela tam i fotky a chtela tam dat PANOVE PODRZ TE SE 21 ale to uz se nestalo ani madam to nestihla, jelikoz to rostrelila nekde na PH Zlicin. Ta pani nekde vlastnila v Praze autoservis proto ten sup byl tak krasnej i ty upravy. Takze bando kdo vi oco se jedna tak at to tu hodi. Timto tu chci rict, ze TI kluci coto maj Myslim tim ty 18 tak vedi ocem pisou viz Vita. ktrery stim vsim mel problemy nez je tam dostal a vi ocem pise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji p. Zralokovi za krasny prispevek jde videt ocem tady je rec. Akurat ja jsem to videl na 19. Jeste jednou dekuji Ti moc ted snad ti tuneri uz uveri, ze to neni sranda takle prekopat supa. Chtel jsem jenom napsat, ze kdyz se nekdo zepta jestli to pujde a nekdo napise budes muset udelat to a ono a druhy mu to vyvrati tak ani nevi ocem pise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Thoma5 a Wladi s 18 tam date a muzete stim jezdit bez jake koliv upravy, ale na tech 19 uz bude te muset delat podvozek. Zajedte do pneuserzisu dejte tam 19 s audi a6 ma to stejny jako sup a uvidite myslim tim seriova verze. Zaklad je ten podvozek a stim i vyber kol s ET. Stankra6 presne jak Jsi napsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...