Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím borci,

co vše by obnášelo "upgradování" CAN v mém autě bez použití převodníků. defakto bych rád věci jako mají nové OII, columbus, zobrazení parkováků na navi atd ...

Vloženo

Mam taky tusak ze by to neslo kedze CAN 2 musi byt vsetko, od pristrojovky, az po ovladacie tlacidla stahovania okien a komfortnu jednotku. A kedze budiky z O2 do O1 nenapasujes, tak rovno tam aj skoncis kedze v budikoch je can gateway.

Vloženo

Mam taky tusak ze by to neslo kedze CAN 2 musi byt vsetko, od pristrojovky, az po ovladacie tlacidla stahovania okien a komfortnu jednotku. A kedze budiky z O2 do O1 nenapasujes, tak rovno tam aj skoncis kedze v budikoch je can gateway.

Tak s napasováním by problém nebyl, to by se udělalo, stejně jako napasuješ columbuse. Právě to jsem myslel, vyměnit všechno co by bylo potřeba, když na to přijde tak i komplet climatronic. Jen nevím jestli bych neskončil u ŘJ motoru, protože by nechtěla kamarádit s budíky.

Vloženo

nepride ti jednoduchsie vymenit rovno auto? bolo by to minimalne za porovnatelnu cenu

podla mna aj RJ musi komunikovat po CANe, takze aj tu by bolo treba vymenit. a s nou pravdepodobne aj zvysok systemu ako "RJ" pre brzdy a na to naviazane senzory pre ABS, ESP atd atd. proste vytiahnut kazdy jeden kabel, senzor, cidlo z auta a namontovat na novo s can2.

je to operacia ako keby si chcel elektrickej lokomotivy spravit parnu. kasna a podvozok moze ostat, ale cele vnutro musis vyhodit a prerobit

Vloženo

No jasný, já to tušil že bude lepší tohle pak prodat a koupit nový, ale myslel jsem jestli se nenajde jednoduší způsob. Konkrétně jen řeším jak dostat Columbuse na maxidot a parkovací senzory s climatronicem na columbus. teoreticky by to měl umět převodník CAN 1.6 -> 2.0 v kombinaci s TMC boxem pro dx, ale ...

Vloženo (editace)

Ne? Já všude čtu že typ B a C DX potřebuje na spojení s maxidotem TMC box kvůli "kompilaci" a nikde nejsem schopný najít info o tom jestli ten převodník umí zobrazit info od columbuse na maxidotu (bavíme se o jedničkový octavii s 3g komfortu)

=> proto usuzuji jestli tam nebude potřeba kombinace TMC a převodníku

Editováno: , autor: plasmo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...