vofuk Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 hroznej problem nevim si rady prosim pomoc. rozmrazuju si auto takhle na dilně všechno dobrý. chci jet domu a ejhle nejde nastartovat:( budíky se ani nehnou prostě tma. na radiu blikaj nuly. tudíž soudim že problem s budíkama nebo s imo jenže to se mi nerozsvítí ani autíčko s klíčkem jako kdyby nebyli vůbec napájený. postup následující kontrola pojistek- ok, měření napájení budíku- ok, po měření sem vratil budiky a čert to vem co se nestane! budíky se z ničeho nic rozsvitily jenže nejdou ručičky a s diagnostikou vůbec nekomunikujou,ale auto startuje! má někdo zkušenost? podle všeho asi budiky špatny...? OII 1.9 TDI 2007. někdo z Prahy kdo by pomohl prosim. už sem z toho nešťastnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 taky se domnívám že budíky a IMMO na adrese komunikuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Vytáhni budíky a nech je vysušit. Vevětšině případů to potom nastartuješ. Je v tom nějaká vlhkost. Ale co proti tomu udělat, aby se to nestávalo, to doposud nevím. Už se něco zkoušelo, ale byzvýsledně.... V tomto období je toho poměrně dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vofuk Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 tak vysušení nepomohlo. budíky se posílaly na opravu. už startuju. zatim dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Stejný problém mi nastal dnes na OII. Startuje a jede normálně a budíky občas probliknou, nebo chvilku normálně svítí a pak zhasnou a tak pořád dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Dal jsem v kuse 120 km, pořádně zatopil a vše zase funguje,jak má .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Tak mě se dnes stalo něco podobného. Přijdu do auta otočím klíčkem a v kapličce se vůbec nic nerozsvítí. Tak to zkouším podruhé a také nic, nicméně startuji a motor naskočil a po 3s zase chcípl (immo). Tak zkontroluji všechny pojistky -ok, v motoru pojistky - ok, přetáhnu. Po vytahání všech pojistek a vrácení se mi na budících zničeho nic objevily vynulované hodiny, smazaný trip a svítila mi kontrolka potkávacích světel i při vyndaném klíčku. Auto už šlo nastartovat, ale zase mi teď stále svítí kontrolka Airbagu. Odpojil jsem na 5 minut baterku a zase připojil a kontrolka světel zhasla a funguje jak má, ale Bagy pořád svítí. Máte i s tímto někdo zkušenost??? Je pravdou že v autě bylo velice vlhko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.