Přejít na obsah

budíky, ručičky, imo = KO a nejde nastartovat

vofuk

Doporučené příspěvky

hroznej problem nevim si rady prosim pomoc. rozmrazuju si auto takhle na dilně všechno dobrý. chci jet domu a ejhle nejde nastartovat:( budíky se ani nehnou prostě tma. na radiu blikaj nuly. tudíž soudim že problem s budíkama nebo s imo jenže to se mi nerozsvítí ani autíčko s klíčkem jako kdyby nebyli vůbec napájený. postup následující kontrola pojistek- ok, měření napájení budíku- ok, po měření sem vratil budiky a čert to vem co se nestane! budíky se z ničeho nic rozsvitily jenže nejdou ručičky a s diagnostikou vůbec nekomunikujou,ale auto startuje! má někdo zkušenost? podle všeho asi budiky špatny...? OII 1.9 TDI 2007. někdo z Prahy kdo by pomohl prosim. už sem z toho nešťastnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Tak mě se dnes stalo něco podobného. Přijdu do auta otočím klíčkem a v kapličce se vůbec nic nerozsvítí. Tak to zkouším podruhé a také nic, nicméně startuji a motor naskočil a po 3s zase chcípl (immo). Tak zkontroluji všechny pojistky -ok, v motoru pojistky - ok, přetáhnu. Po vytahání všech pojistek a vrácení se mi na budících zničeho nic objevily vynulované hodiny, smazaný trip a svítila mi kontrolka potkávacích světel i při vyndaném klíčku. Auto už šlo nastartovat, ale zase mi teď stále svítí kontrolka Airbagu. Odpojil jsem na 5 minut baterku a zase připojil a kontrolka světel zhasla a funguje jak má, ale Bagy pořád svítí. :kol-26:

Máte i s tímto někdo zkušenost??? Je pravdou že v autě bylo velice vlhko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...