Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Dobrý den, včera jsem si domů dovezl přední RS nárazník, ale chybí mi u něj dvě mřížky. Protože se to špatně popisuje, tak přikládám obrázek. Můžete mi prosím někdo zkušený napsat čísla obou dvou dílů? Nic jiného mi snad nechybí. Možná ještě čísla těch držáků tak, aby mi to hezky sedělo na obyč. O2 po faceliftu... Chci to na jaře hodit do Škodovky pokud možno se všema dílama a nechat je to vyměnit za normální nárazník. Jsou tam i jiné konektory na světla apod. nechci se s tím drbat a ze zkušeností, když chci ušetřit tak prodělám to raději hodím do škodovky kde by s tím problém být neměl. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Tady to máš: 1Z0 853 665 F vlevo 1Z0 853 666 F vpravo Editováno: 21. leden 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Mockrát děkuju, snad se to bude někdy hodit i někomu jinýmu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 tu máš na to sekciu.. http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zjistovani-cisel-dilu-etka-atd/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak to je ještě lepší informace pro budoucí hledání ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.