Přejít na obsah

Jarní sraz "SEDMIHORKY", květen/červen 2013


ace ventura

  

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Pěkné pozdravení pro probudivšího se "DRAKA Z OKURKOVA". To bylo asi tou hnusnou a dlouhou zimou, že nám Drak spinkal a spinkal, ale důležité je, že se probral a je vše O.K.. No holt na tom podzimním bude muset dát nějakej "odpustek", ale to si myslím, že nebude problém :kol-131:  :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předně jsme doposud tady nikdo veřejně nepoděkovali ACE VENTUROVI, který byl letos výhradním organizátorem srazu a myslím, že s tím měl starostí až nad hlavu - díky nevstřícnému přístupu zaměstnanců campu. Důležité je, že se vše nakonec zvládlo a to i s tím počasím, které nám sice extra nepřálo, ale přece jen se to dalo zvládnout, rozhodně proti tomu co nás potkalo tento víkend bylo de facto krásně.

 

Došlo mi to, protože jsem zaregistroval Járovo absenci zde, ale jak jsem zjistil, ta je zapříčiněna shodou okolností několika záležitostmi a hlavně současnými povodněmi, kdy Jára maká jako šroub, střídají se na vyspání, ale jsou v práci v jednom kole.

 

Tak Járo, ještě jednou vřelé díky za vše :kol-47:  :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Pěkné pozdravení celé naší "SUPÍ BANDĚ". Tak jak to tady po delší době projíždím, tak koukám, že podzimní (zářijový) sraz našich SUPŮ je asi pasé? Víťa včas a z pochopitelných důvodů oznámil, že se nemůže postarat o organizaci a tím to tady usnulo a vymalováno.

Je pravda, že se silně změnilo osazenstvo a "mlaďoši" holt mají zcela pochopitelně jiné zájmy než se srazit na, jemně řečeno poklábosení a popití.

Mám takovou kacířskou myšlenku. Jelikož v organizaci se príslušníci Ostravské komanda vždy vyznamenali, tak mne napadá, že silná "Cuzíkovic familie", která sama o sobě vydá na malý srázek, by měla převzít štafetu a taťka Cuzík to bude zastřešovat!? Co říkáš Cuziku????? :smich: 

Jinak pochopitelně se meze nikomu nekladou, kdo by případně projevil zájem o organizaci. :gunners3: 

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Lanny a ostatni,

nechci predbihat Kubistu, ale asi se na to vrhneme. Jen je to docela na rychlo a ti kteri by radi jeli, jako je Vick a Honzik a ja, tak mame pouze dva terminy, kdy muzeme a to 13.-15.9. nebo 25.-26.10. coz ten druhy termin je dost pozde.

Takze ted zalezi, zdali by jste byli schopni v tom prvnim terminu dojet nekde na sever nebo jih moravy????? :)

Vime,ze je to brzo, ale drive jsme se toho ujmout nemohli.

Takze ted je na vas, aby jste se vyjadrili, kdo ma volno a dojel by a nebo podzimni sraz pro celou CR nebude a my si ho s tatkou Cuzikem udelame na zahrade ve dvou ci trech s braskou :p

Asi by jsme popripade zkusili zajiatit Vranov, preci jen uz nas tm znaji a my take. Pokud by jsme nasli jine misto s chatkama, dame vedet. Ale opravdu potrebujeme vedet, jestli to ma cenu chystat apod.

Baja ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cuzikovci se toho ujali a tak velká sláva jejich počínání! Myslím, že když správně zacílí na Vranov, není co zkazit, ale důležité bude co zajistí!

                     Jinak už založili samostatné vlákno "podzimní sraz SUPŮ 2013 ! :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...