runner Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 mam rapid ambition frseh, je tedy mozne tam dodelat ten tempomat jen vymenou packy a propojenim s RJ ? nebo jak to zjistim ? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Takže teoreticky když mám objednané corner mlhovky, tak ta jednotka už umí pak i tempomat? Zdravím, jde to i opačně. Mám-li Rapida s tempomatem tak budu moci dohrát corrner f-ci mlhovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jestli to bude podobné jak u FII/R, tak se musí myslím tahat ještě kabel od BCM k mlhovkám.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Nějaké novinky ohledně tempomatu pro Rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 byl jsem v servise a zeptal jsem se i na ten tempomat. rekli mi ze zatim neni k dispozici sada ale ze pry bude brzo, a pak bude zalezet na typu ridici jednoky jestli to umi nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Sady Tempomatu pro dodatečnou montáž 5JB 054690 s palubním počítačem a 5JB 045690A bez palubního počítače jsou bez jednotek BCM. Předem je potřeba zjistit zda vozidlo má jednotku s koncovkou 087x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 A to víš jak, že jsou bez BCM? Na netu zatím žádná informace o tempomatu k není k nalezení. Teda kromě PDFka příslušenství na skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 jak to vím? No přece z návodu na montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 ja to chci ale kdyz nemam corner tak bych musel novou jednotku? zas mam ale vygrev sedadel ale to asi nesouvisi co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) V e-shopu Škoda pořád není. Nemůžeš sem sosnout ten návod třeba v PDFku? Nebo odkaz kde se dá najít...... Editováno: 22. Srpen 2013, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 jak to naskenuju tak to vložím. Zatím pro informaci ohledně montáže: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 takze ten tempomat se da jiz objednat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 runner: Během pár týdnů bude v prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 zde je návod na montáž Návod Tmp Rapid.PDF 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) RomanR25: jo to jsem slysel uz pred peti mesici, kdyz jsem auto koupil... Editováno: 26. Srpen 2013, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Dobrý den pane ...Děkujeme za váš dotaz ohledně dodatečné montáže tempomatu do vašeho vozu Rapid. Dle zjištění ve skladu tato položka ještě není v současné době dostupná.Dle dotazu do skladu a techniků by celá sada měla stát 6.100,-Kč s DPH a montáž cca 2.500,-Kč s DPH, celkem tedy 8600,-Kč a řídící jednotka by se měnit neměla. S pozdravem Váš prodejce...... Jinak samotné páčky pro tempomat stojí nějakých 2.318Kč (cc-autodíly). Akorát ten svazek drátů není zatím zjistitelný. Ale nevím, jestli cesta montáže neautorizovaným servisem nebo mechanikem kvůli záruce bude ta správná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No a mě by zase zajímalo, co když se ta ŘJ měnit bude muset jak je uvedeno v návodu. To jako vymění kus za kus bez zaplacení a nebo si bude muset člověk ještě připlácet za správný typ ŘJ. Miklis ty nemáš start stop ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 ale má corner mlhovky, které mají mít tu jinou řj, proto mu napsali, že u něj nebude třeba řj měnit...u nás ostatních asi jo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Nemám START-STOP, ale mám corner mlhy. Z vyjádření prodejce si myslím, že u mě se jednotka měnit nebude. Ono BCM jednotky s 087-čkou na konci má většina RAPIDů v lepší výbavě, ty BCMky, co se budou měnit, jsou asi jen u těch největších socialeditionů. Jinak nová BCM stojí kolem 5tKč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No kéž by to tak bylo, v opačném případě to ztrácí smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 jak zjistim co mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Petrrr: budeš si muset připlatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 rogerer: se podívej jakou jednotku máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) no a kam se mám jako podívat? to je mazec: "Jak zjistím jakou mám jednotku"....."Rogerer, tak se podívej jakou jednotku máš" :D Editováno: 27. Srpen 2013, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Lehni pod palubku a hledej tohle: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.