McMatej Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Proč točí motorem na opačnou stranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Koukám, že je to ten samej shit. Jak to? V televizi říkal, že to maj nejlepčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Jó? V televizi toho nakukají. Podle toho, co se píše na foru, přece není nad koncern a jeho kvalitní techniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 No, když to čtu, tak i zrovna já jsem si jak víš moc srandy neužil a zrovna chválit nebudu. Flusat zase za každou cenu taky ne, a opěvovat jen to čím se momentálně vozím taky ne. Každopádně jsou ta auta dělaná tak jak jsou a už je zase o štěstí na co narazíš a o osobních a pocitových pochodech v čem chci jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Dnes jsem se psal kolik stoji vyměna za nejnovějši rozvody...cena je u nas asi 4800 korun....změřeni napinaku vyšlo na cca. 400 korun Editováno: 25. Srpen 2014, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 kolik stojí to změření řetězu a jak dlouho to trvá? Za to že budem do servisu chodiť aj po záruke (plánoval som to aj tak) mi to zmerali zadarmo. Výsledok: 69 mm (pekní číslo ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ou, i nejkvalitnější vozy něco zanedbaly. Hmmm https://www.youtube.com/watch?v=k2k7Zn8WAN4 Dovětek na konci videa - "...řetěz rok před událostí měněn v autorizovaném servisu..." Ale ten začátek vůbec nemá žádnou vypovídací hodnotu, jak tam ukazuje, že mu řetěz skáče přes zuby v zastaveným stavu bez natlakovanýho napínáku, ani tam nic nevypovídá o rychlosti, s jakou se je napínák schopnej naplnit olejem (jak má velkej průřez kanálu k němu) atd. Něco řekne až ten záběr, kde je ukázanej rozdíl v dýlce zavěšenejch řetězů. Jinak lituju chudinky písty za těch facek, co musely schytat od ventilů - a slintám závistí, když vidím ten přesuvník vaček na ozubeným kole sací vačkový hřídele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Pokud ti v servise neřekli nebo nenavrhli řešení (například výměnu rozvodů/napínáku, řetězu,....), tak bych to neřešil a jezdil úplně normálně dál. Papír od měření bych si schoval a v případě, že by se motoru něco stalo, bych se začal teprve bát.. Zbytečně se budeš nervovat a čekat kdy se náhodou něco někde po*ere.... Takže bych se neobával minimálně do doby, než by se něco stalo.. Pak bych se ale nebál o auto ale o lidi v servise, to bych jim to omlátil o hlavu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Přesně...nechat protokol o naměřené hodnotě a je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Jestli ti řekli, že je to v pořádku a v protokolu je to napsáno, že hodnota je v toleranci nebo něco takového... Vůbec bych se tím nezaobíral... Horší by bylo, kdyby ti tam uvedli, že je doporučená výměna a ty se na to vykašlal... Takhle bych byl úplně v klidu.. Doma máme 2 auta s tímto motorem obě r.v. 2010, každý rok, když jdeme na servis kvůli oleji jim nahlásím, že sem tam rachotí rozvody ať to zkontrolují a pak je nechám přímo do servisky napsat tam kde se píše o výměně oleje i to, podle toho co na rozvody řeknou výsledek, zatím tam mám pokaždé napsáno, kontrola rozvodů, vše v pořádku s razítkem a podpisem.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 já vždy když jsem reklamoval rozvody, tak mám zápis samozřejmě o reklamaci + napsáno na předávácím protokolu, že jde o normální projev motoru a tudíž se zamítá s tím cokoliv dělat....takhle mám asi ty papíry 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 myslite ze zvuk sijaceho stroja je zvukom skazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Ne, zkukom TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 No mne to tak ako jurajovi necvaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Tu vidno ako (ne)platí vyjadrenie p. Hrdličku, že každý kto bude reklamovať hlučné rozvody dostane definitívne riešenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 (editace) No mne to tak ako jurajovi necvaká no jo no cvaka to fest od krytu rozvodov EDIT:Galvi aj ty cvakas? tak potom to pyro nema v poriadku Editováno: 30. Srpen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 pekný rachoťák https://www.youtube.com/watch?v=pAx3i89V6cA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Měl jsem to ještě horší.rootpereyda - zatím jen nadáváš, tak máš ty věci, na které jsem se tě ptal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 v tom videu, je špatně ta chvíle po startu nebo zvuk celej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Prej "...chvíle po startu..." - ty vole, dyk ten řetěz rachtá až někam do 50. vteřiny a až pak začne chvilkama vynechávat, když vezmu, že za startér tam ten někdo vezme cca v 15. vteřině videa, tak to je furt nějakejch 30-35 vteřin naprosto souvislýho drhnutí řetězu o dekl... By mě zajímalo, jestli by TOHLE označil pan Hrdlička z Bolky za vyhovující stav rozvodovýho řetězu - protože TO JE DOSLOVA DĚS BĚS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 vole si nech pro starou nebo otce, já se normálně zeptal. Koukni se na youtube a zjistíš, že 99% lidí vlastně neví jak zní řachtající řetěz a v jaké fázi - vzhledem k tomu jaký zvuky normálně TSI vydává... To jenom ty víš všechno a na vše máš odpověď, jak se říká, všude byl, všechno zná a kde nebyl, tak od toho má klíče 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) Ten motor na videu rachtá presne 3 sekundy, potom ide na sitič, úplne bežný prejav prvých ročníkov tsi Editováno: 1. Září 2014, autor: akubus 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 ale aj novsie rocaky chodi na sytic ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Na tzv. "sytič" běhají nejen TSI, ale i ostatní motory. neustále dokola promílané téma. A k rozvodům. Je to evidentně starší provedení bez krytů kabelů, tj. inkriminovaný ročník 2010 a rozvody měly být servisem dávno vyřešeny. Majitel je asi nějaký podivný tvor, když k tomu to ještě nahraje. :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Přesně tak, když se sem dává video studeného startu TSI z prvních roků výroby, tak sem pro porovnání dávám studený start letos vyrobeného TSI EA 111 a zvuk je naprosto v pohodě podle mě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.