standavfr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Pak že se podělají všechny.S tvým nájezdem bych je nechal rovnou vyměnit.Zvedni telefon a zavolej do autorizáku,tady to většina dělala na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Znám jednoho podnikatele co má Fabii 2 TSI a má najeto 250.000km a rozvody měl měněné jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Protože s tím autem furt jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ano, jsem si tím jistý, že nebyly měněny-takže je mám nechat preventivně vyměnit. Profesional: V autorizovaném servisu mi je těžko dají na záruku když je r.v. 2010 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 na práci 6 měsícu, na materiál klasická záruka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 No nech to přeměřit, a pokud ti to naměří přes toleranci, tak pak záleží na přístupu servisu k problému, někteří to se škodovkou neřeší, jiní ti to vymění z fleku na kulanci, doplácí se tuším jenom něco na práci. Ovšem jestli máš původní řetěz, pak nevím jaký je postup, možná ti ho vymění bez zbytečných keců a na účet škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Auto nejezdilo do autorizáku, takže takové slevy jsou pasé, každopádně nechám preventivně vyměnit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 rakem,já přece nepíšu,že ti to udělají na záruku,píšu,že většina tady s fóra je měnila na záruku né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Neni jediný, ktorý tam má ešte origo reťaz. Doma máme fabiu MR2013 a je tam origo reťaz pri 90tkm bola meraná a bola v tolerancii, teraz zarachotí len keď auto stojí cez víkend. K dnešnemu dňu má 123tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Neni jediný, ktorý tam má ešte origo reťaz. Doma máme fabiu MR2013 a je tam origo reťaz pri 90tkm bola meraná a bola v tolerancii,... A není to náhodou tím, že k tý poslední největší změně, po který už automobilka tvrdí, že řetězy jsou DEFINITIVNĚ VYŘEŠENÝ, došlo už v červnu 2011 - tudíž MR2013 už je podle nich "za vodou" protože jeho řetěz se nevytahuje ( ) a řehtání je jeho vlastnost ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 jestli auto v době záruky jezdilo řádně do servisu, tak i po skončení záruky ti v pohodě ( záleží na servisu ), udělají výměnu rozvodů na kulanci a i najdeš servis kde neplatíš nic, ale musí být naměřená špatná hodnota, to je zásadní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Přečti si nejdřív na co reaguješ.Píše,že auto do autorizáku nejezdilo.A kulance je ve většině případů do 100tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Volal jsem do autorizáku, kde mi řekli, že výměnu bych platil kompletně (cca 9tis.), kontrola stojí 550kč. Známý automechanik mi provede výměnu za 4500kč, takže volba je jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Přečti si nejdřív na co reaguješ.Píše,že auto do autorizáku nejezdilo.A kulance je ve většině případů do 100tis. já jsem to pochopil tak, že auto po záruce nejezdilo na kontroly a opravy do autorizáku. Že bejvalej majitel nejezdil do autorizáku v době záruky.... blázen. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) rakem a ten známý ti namontuje inovovanou sadu a přelisuje rozvodové kolo na klikovce?A co ti tvůj mechanik řekne,až to začne za rok chrastit,což se bohužel může stát.Nevím to určitě,ale v autorizáku je v tom asi i výměna oleje.Je třeba si tohle všechno zjistit a pak se rozhodnout,možná zjistíš,že ten rozdíl bude nakonec menší.Já se opravami živím,ale z důvodu nutnosti výměny kola na klikovce bych si to sám nedělal,dávat nový řetěz na stará kola je nesmysl. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: standavfr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Auto bylo pravidelně kontrolováno firemním servisem + jezdilo na svolávací akce. standavfr: máš pravdu, že součástí sady pro vozy do 23.10.2011 není kolo, to se ho budu muset optat....dík za upozornění. V ceně v autorizáku byla i výměna oleje, ten mám měněný před 2ma měsící, takže se vypustí a naleje zpět.Kolik stojí tedy navíc to kolo na klikovce? Editováno: 19. Srpen 2015, autor: rakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Bez kol jsou na Kelly rozvody za 2800,s kolem vačky a montážním mat.je tam za 5800.Inovovaná sada bude jen asi originál,je úplně jiná a nejde kombinovat se starou sadou.Jestli olej měnit nechceš,tak ti ho přece nevymění,9000-2500=6500 a není moc co řešit,dostaneš to nejnovější co dostat můžeš. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Teďkom nevím, jestli dobře rozumím....ty tvrdíš že do vozidla r.v. 2010 lze namontovat inovovaná rozvodová sada, např. tadyta:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03f198158b-rozvody-1-2tsi-63kw-77kw-oe-25113.html Ta stojí 2500kč. Nevím potom proč dávat autorizáku 9tis. Nemluvě o tom, že mi tam vypuštění a napuštění jetého oleje nebudou chtít udělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) a proč bys tam nalejval jetej olej,šetření na pitomým místě. dyt 5W-40 (5 litru)stojí 700kč..... jinak to chce vyměnit vše, jinak to nemá moc velký smysl. pokud to ten servisák umí, tak je zbytečný jezdit do autorizáku. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 OK, nebudeme řešit olej, na starší vůz lze namontovat ta inovovaná sada? Lze to zjistit z etky? Pokud by šla vyřešil by se jednoduše celý problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 5W40 700Kč?? To snad i s vysokohorskou přirážkou,né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Já dávám Shell Helix Ultra 5W40, 4l za 550kč, ale ceny v autorizáku jsou někde jinde ale to je jiné téma.... Může mi někdo odpovědět, jestli lze namontovat na r.v. 2010 namontovat inovovaná sada rozvodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Jde,už jsem ti to tu psal,musí se přelisovat kolo na klikovce.A kdo ti brání donést si vlastní olej? https://www.youtube.com/watch?v=uht2ROfERuw Editováno: 19. Srpen 2015, autor: standavfr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Aha, to jsem z příspěvků nepochopil. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Ahoj, jak jsem psal výše mám 1,2 TSI r.v. 2010 a na záruku řetězu mi byla dávána celá nová sada, podepisoval jsem při převzetí protokol kde byla částka 6 500,- (bez oleje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.