Thor5 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zdravím, mám Fabii I (s klimatizací), rok výroby 2007 a zjistil jsem, že pokud zařadím zpátečku, tak se zavře klapka recirkulace vzduchu, ale když vyřadím, tak už zůstane zavřená, takže ji musím otevřít "ručně" stistknutím tlačítka. Připojil jsem to na VAG a hlásí to chybu (už poněkolikáté, po smazání se za pár dní objeví znovu): Adresa 08 Řídící jednotka: 6Y0 820 045 Díl: Klimaanlage X0840 1 závad nalezeno. 01596 - servomotor klapky pro cerstvy / obehovy vzduch (V154) 30-00 - preruseni nebo zkrat na plus Tady na fóru lidi píšou, že problémem bývá jezdec potenciometru v servu. Takže jsem rozebral palubovku, vyndal servo a ejhle, v servu potencimetr není a do serva vedou jen dva dráty místo pěti. Prohlíd jsem elektrická schémata, co jsem tu našel (ale mám jen do MR06) a tam těch drátů má být pět. Tudíž bych se rád zeptal, jestli někdo nevíte jestli je normální, že se v roce 2007 montoval "servo"motor bez potenciometru, případně kde hledat chybu, když na tlačítko to reaguje? Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.