Jakoob Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) To by mohlo sedět, protože já na Y nemám ostřik světel a mám nádobu 3L a kolega na SII má xenony s ostřikem a má 5L a kontrolku (litry jsou napsány na výčkách nádržek - nikdy jsem neměřil :-) Ale jestli položka 2 neexistuje... Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Aha, tak toho údaje na víčku jsem si nikdy nevšimnul. Je to tam určitě? Může tedy někdo napsat, kolik se tam vejde kapaliny bez ostřikovačů světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) U Y a SII je tam na 100% a mám pocit že jsem to měl i na OII FL... Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Kdepak, já to na OII FL nemám. Jak jsem řekl, není a nebyla to běžná výbava. Zde je jednoznačné rozřešení pro OII - bez ostřikovačů světel to nebylo ve výbavě. Yeti, Superb II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Já mluvil o tom nápisu na víčku - objem nádržky na kapalinu. Kontrolka se dle mě váže na ostřik světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Aha, tak to jsem špatně pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Jak tu uz padlo, kontrolka hladiny ostrikovace je spojena pouze pokud je vuz vybaven ostrikem svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 možná pro někoho užitečné, ale myslím, že v levném autě zcela pochopitelné že to tam není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 (editace) No nevím jestli je zrovna Rapid levne auto... Editováno: 22. Červenec 2014, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 proč ne ? Ambition Fresh po slevě za cca 290tis... Auto takové velikosti a prostoru.... V rámci Škodovky a VW group určitě levné auto. Oproti konkurenci na širší debatu, ale dá se také považovat za levné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Rypicong: Pochopitelné by to bylo, kdyby tam byla klasická průhledná nádržka jakou jsem měl na Felicii nebo Octavii. Vytáčí mě, že nemám tušení kolik tam je kapaliny. A když vám pak dojde v koloně za kamionem, je to radost. Jak řešíte přechod na zimu? Hadičkou vytáhnete letní a nalijete zimní? Nebo je nějaké jiné rešení vhodné pro 21. století? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Já se snažím vystříkat letní a jak to nevyjde tak prostě doliju jen zimní k té letní já si kupuji tu s lidlu co je do -60 a jsem spokojen několik roku nikdy mi nezamrzla a okno čistí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Presne, vystrikas a kdyz ne tak to slejes zimnim koncentratem alespon do -30. Ze zacatku nikdy tolik nemrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 přechod na zimu ? prostě tam naliješ do ostřikovačů na zimu se to smíchá a na začátek zimy to je cajk, než začne opravdu mrznout to několikrát vystříkáš. Já na léto kupuju také v Lidlu a jsem max. spokojený, na zimu budu kupovat z Lidlu poprvý, tak uvidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Rypicong zimní ta velká za 200kč do -60 je nejlepší co jsem kdy do auta dal doporučuji čekám až bude zase v nabídce v akci a kupuji a těch 5L mi vydrží vždy celou zimu a to mi tu máme na Ostravsku cesty humus v zimě špinavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 A kde jí kupuješ? Do -60 jsem snad ještě nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Letní směs by měla být do -5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 do -60 vyráběla ( nevím jestli ještě vyrábí i Velvana ), rodiče tam pracovali, takže na zimu jsem měl čistě do - 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tohle od té doby, co nemám Felicii, neřeším - používám celoročně zimní směs. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Proc? Neni to zbytecne? Navic zimni jak vime je drazsi. Ano pro toho kdo najede rocne 5tis km je to mozna jedno, ale my co s autem jezdime za kazdeho pocasi navic bez garaze tak to je asi jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Kupoval jsem tento rok letní směs v lidlu cca 2x. A pokaždé, když jsem po otevření víčka nakoukl dovnitř, viděl jsem ve směsi plavat bordel. Má někdo podobné zkušenosti/zážitky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Proc? Neni to zbytecne? Navic zimni jak vime je drazsi. Ano pro toho kdo najede rocne 5tis km je to mozna jedno, ale my co s autem jezdime za kazdeho pocasi navic bez garaze tak to je asi jina. Když to koupíš ve správný čas (tedy po skončení zimní sezony) tak ne. Dřív jsem to taky různě vycucával, jenže už u FI byl problém tam dostat hadičku, tak od té doby na to kašlu. Navíc jsem nikdy nepostřehnul, že by letní směs lépe odstraňovala sajrajt z hmyzu na skle - matlá to všechno úplně stejně. Jediné mínus vidím v tom, že ta zimní dost smrdí. Používám většinou Sheron do -20°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 tak jsou letní co lépe odstraní hmyz, ale také něco stojí... A neodstraní to úplně, takže je to zbytečný A zimní když se koupí v akci, tak vyjde +/- nastejno jako letní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Petrrrr tady máš foto abys mi věřil říkám že v Lidlu brzy bude v akci za 200kč a máš ji na celou zimu ještě ti zůstane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Když už jsme u toho ostřikování. Dotaz na majitele zadního stěrače u lifta. Stříká Vám to taky tak nízko? Jinými slovy z trisky co je integrovaná v ramínku zadního stěrače mi přijde že to stříká na max. dolní třetinu zadního skla a zbytek skla to patlá na sucho, že ta voda jakoby nedostříkne na celou stíranou plochu, resp. největší množství vody, možná že sem tam nějaká kapka na ten zbytek taky kápne, ale rozhodně o rovnoměrném rozstřiku okna nemůže být řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.