Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

To by mohlo sedět, protože já na Y nemám ostřik světel a mám nádobu 3L a kolega na SII má xenony s ostřikem a má 5L a kontrolku (litry jsou napsány na výčkách nádržek - nikdy jsem neměřil :-)

Ale jestli položka 2 neexistuje...

Editováno: , autor: Jakoob
Vloženo

proč ne ? Ambition Fresh po slevě za cca 290tis... Auto takové velikosti a prostoru.... V rámci Škodovky a VW group určitě levné auto. Oproti konkurenci na širší debatu, ale dá se také považovat za levné auto.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Rypicong: Pochopitelné by to bylo, kdyby tam byla klasická průhledná nádržka jakou jsem měl na Felicii nebo Octavii. Vytáčí mě, že nemám tušení kolik tam je kapaliny. A když vám pak dojde v koloně za kamionem, je to radost. Jak řešíte přechod na zimu? Hadičkou vytáhnete letní a nalijete zimní? Nebo je nějaké jiné rešení vhodné pro 21. století?

Vloženo

Já se snažím vystříkat letní a jak to nevyjde tak prostě doliju jen zimní k té letní já si kupuji tu s lidlu co je do -60 a jsem spokojen několik roku nikdy mi nezamrzla a okno čistí dobře.

Vloženo

přechod na zimu ? prostě tam naliješ do ostřikovačů na zimu :) se to smíchá a na začátek zimy to je cajk, než začne opravdu mrznout to několikrát vystříkáš.

Já na léto kupuju také v Lidlu a jsem max. spokojený, na zimu budu kupovat z Lidlu poprvý, tak uvidím..

Vloženo

Rypicong zimní ta velká za 200kč do -60 je nejlepší co jsem kdy do auta dal doporučuji čekám až bude zase v nabídce v akci a kupuji a těch 5L mi vydrží vždy celou zimu a to mi tu máme na Ostravsku cesty humus v zimě špinavé. :kol-28:

Vloženo

Proc? Neni to zbytecne? Navic zimni jak vime je drazsi. Ano pro toho kdo najede rocne 5tis km je to mozna jedno, ale my co s autem jezdime za kazdeho pocasi navic bez garaze tak to je asi jina.

Vloženo

Proc? Neni to zbytecne? Navic zimni jak vime je drazsi. Ano pro toho kdo najede rocne 5tis km je to mozna jedno, ale my co s autem jezdime za kazdeho pocasi navic bez garaze tak to je asi jina.

Když to koupíš ve správný čas (tedy po skončení zimní sezony) tak ne. Dřív jsem to taky různě vycucával, jenže už u FI byl problém tam dostat hadičku, tak od té doby na to kašlu. Navíc jsem nikdy nepostřehnul, že by letní směs lépe odstraňovala sajrajt z hmyzu na skle - matlá to všechno úplně stejně. Jediné mínus vidím v tom, že ta zimní dost smrdí. Používám většinou Sheron do -20°C.

Vloženo

Když už jsme u toho ostřikování. Dotaz na majitele zadního stěrače u lifta. Stříká Vám to taky tak nízko? Jinými slovy z trisky co je integrovaná v ramínku zadního stěrače mi přijde že to stříká na max. dolní třetinu zadního skla a zbytek skla to patlá na sucho, že ta voda jakoby nedostříkne na celou stíranou plochu, resp. největší množství vody, možná že sem tam nějaká kapka na ten zbytek taky kápne, ale rozhodně o rovnoměrném rozstřiku okna nemůže být řeč. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...