supsak Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Ahojte, neviete kde moze byt problem ak sa mi 5 te dvere nedotahuju? Proste pri zavreti nepocut servomotor aby ich dotiahol a ostavaju iba ciastocne zavrete. Je to SUPERB 2 , rocnik 2009. El zväzok v lavej gumovej prechodke som skontroloval , nevidno prelamanu kabelaz. Tak jedine ze je niekde problem v dotahovacom servomotore? Vdaka za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Zdravim, resil uz nekdo problem se zadnim vikem? Sporadicky se mi stavalo, že po zavreni vika se viko nepritahne. Pripisoval jsem to teplotam po 0°C. Nyni uz se mi skoro nepritahne vubec. Sundal jsem plast nad nakladaci hranou, prostrikal mikrospinac co je na tom plastu. Po smontovani vse fungovalo, provedena zkusebni jizda a opet nic. Dnes jsem vymenil ten spodni zamek co pritahuje kufr, po zadeklovani vse fungovalo (4x za sebou se kufr pritahl). Ujel jsem s vozidlem 2km, opet zkusil a zase nic Uz nevim co s tim, docela me to stve mit 14 dnu privrenej kufr Nema nekdo radu? Diky http://www.mihocar.cz/skoda-superb-ii-zamek-kufru/d-74271/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 A to je liftback nebo kombik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 a nevydáva to nejaké divné zvuky ? je na to TPI , vysúva /vypadáva/ čep čo ide k priťahovaču , prvé to len nezatvára , potom vypadne úplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 to ono nebude. Dal jsem i jinej pritahovak a ten samej problem. Asi bude problem v el., pac kdyz hejbu s vodicema od konektoru pritahovaku, tak se to poté vetsinou pritahne. Stastnej to majitel kombiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Mel jsem stejnej problem....je to poškozenyma kabelama co vedou víkem kufru. Poškodí se při otevírání kufru v tom ohybu když otevíráš jen část. Je to prý běžná závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 jj asi to tak bude, protoze kdyz jsem hejbal s otevrenym vikem pod uhlem tak 45°, tak se sporadicky rozsvecovalo svetlo v kufru. Nicmene jsem limuzinu prodal a koupil kombi, kde me tenhle problem snad srat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutmak Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Nedal sa mi zamknut zadny kufor. Dnes som mal rozobraty zadny horny aj dolny zamok, nakoniec som tiez nasiel zavadu v lavom ramene, kde sa kable ohynaju. Docasne som to spojazdnil, tak, ze sa da bez problemov otvarat cely zadok aj so sklom. Neviete, ake dlhe su tie kable, ci by to amater vymenil, pripadne, kde sa daju zohnat? Googlim uz jak piiiiiip a nic.. Ak sa niekto ozve, budem vdacny. Som v zahranici a tu by mi v servise vymenili pol auta a nedoplatil by som sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 podľa Vin ti v ETKE v autorizáku nájdu a objednajú zväzok víka , vymeníš a máš to , bežná vec akurát bez vinu sa nepohneš , je ich tam zo 15 druhov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven1 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Tak zrovna dneska Twindoor bez funkce,nesvítilo osvětlení v kufru,musel jsem to nouzově otevřít.Pak jsem mechanicky odjistil střed dveří, a rozebral kabeláž.A nestačil jsem se divit.Z dvanácti drátů jich je 7 přerušených a zbylých 5 s polámanou izolací.Takže pájka,cín a uvidíme co z toho vyleze. Editováno: 11. Červen 2013, autor: Raven1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 A co je duvodem toho, ze se to tak lame? Stalo by za to udelat nejakou ochranu kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven1 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 musel bys změnit celý svazek,ty dráty jsou tak krátké,že každý pohyb je natáhne a po pár kilometrech už praskne bužířka a už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Kolik máš najeto, respektive, kdy se to tak projeví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 klasika , hold kvalitné káble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven1 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Najeto má 87 000 to rok 2009 2,0 CR,dneska jsem to přepájel,kabely jsem nahradil za trochu delší,dal to do smrštovačky a pak zabalil do vulkanizační pásky,tak snad bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Jak se da zkontrolovat stav kabelu? ..co presne se musi rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven1 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Musí se opatrně sundat platy,které kryjí levou stranu vnitřku dveří a pak rozpojit kabelový svazek a potáhnout kousek dráty,rozříznout izolaci a skontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Mám úplně stejný problém s dovíráním kufru. Někdy funguje, někdy musím zavírat kufr i několikrát opakovaně. Umí to někdo v Ostravě opravit aniž bych musel do autorizovaného servisu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Mám úplně stejný problém s dovíráním kufru. Někdy funguje, někdy musím zavírat kufr i několikrát opakovaně. Umí to někdo v Ostravě opravit aniž bych musel do autorizovaného servisu...? a me se u combi 2011 dotahne a pak zase odtahne ((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Tak mohu potvrdit skutečnost, kterou tady popsal Raven1, dnes rozebráno a všechny dráty buď přerušeny nebo částečně nalomeny. Pájka, cín a trochu nervů a závada odstraněna. Kdepak udělali soudruzi ze škodovky asi chybu? Když jsem viděl sílu těch drátků tak mi to hlava nebrala. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 ....taky už jsem opravoval twin-door myslel jsem, že je to jen problém sedanů. U mě to začalo problémem při přepnutí na otevření celého víka...myslel jsem, že je špatné tlačítko, protože asi na 20tý pokus se to povedlo přepnout, ale nakonec jsem to rozebral a nestačil se divit...viz obrázky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Supík Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Mám nejspíš tentýž problém. Kolik mě ta oprava bude zhruba stát v servise? Ví někdo? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Ahoj, mam problém u kombi. Nekdy pri otevření se výko vyklopí cca 20 cm a nic dále. Musím manuálně otevřít a pak po zmačknutí tlačítka zavření se zavře ale nedovře a nekdy ano. Jindy funguje bez problému. Řešil už někdo?? Je to kombi rv. 2010 dikes R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 je někdo z okolí Mělníka kdo by se mi na to také podíval, také mi zlobí twindoor. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.