JardaSLX Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Jak dostat do těhle světel motorky naklápění? Nemá někdo skušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Neříkej mi, že tyhle světla nejsou na motorky připravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 14. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 No je tam nějaká "křídlová" záklopka na místě původního motorku a s tou když se otáčí, tak naklápí parabolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Nafoť to, to mně zajímá. A asi nejen mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 14. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 už tam světla mám, i změřený regloskopem, ale pokusim se Jinak si nemůžu zatim stěžovat, vypadaj parádně A vzhledem k tomu, že se mi líbí starej ksicht a chtěl jsem čirý světla, tak si myslim optimální volba. Ale s těma motorkama je mi to záhadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Docela by mě zajímalo, jak projde na STK, když nemá funkční naklápění světel. U mě to teda kontrolovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octa666 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Asi pozdě ale přece, na té křidlovce je kolík který to drží při přepravě v krabici, vyndat a pasuje tam normálně motorek ze starých světel. pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.