Publikováno Březen 3, 201312 r Zdar, potřeboval bych stručný návod na výměnu plechových krytů brzdových kotoučů na zdní nápravě u Octavia II combi. Mám je totiž dole prorezlé skrz na skrz. Jak moc je to složité, potřebuji nějaký připravek atd. Díky. Pítr
Březen 4, 201312 r Autor Ok...díky opravud za "stručný" návod. Jak se sundá brzdič, kotouč a náboj? Sundat brzdič, kotouč, náboj a je to. Upraveno Březen 5, 201312 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Březen 5, 201312 r Jednoduše. Tak, že se povolí a vyšroubují šrouby a sundá. U náboje je to matice, kterou je třeba povolit a vyšroubovat. Pro zpětnou montáž musíš pak použít novou.
Březen 5, 201312 r jj je to tak,jen O2 má na náboji šroub s vnitřním tisícihranem který se taky mění.Ale velikost tisícihranu nevím,třeba někdo poradí.
Březen 6, 201312 r Autor takže máme novou matici, jakou? na náboji tisícíhran...torx nebo co? a jak se odklopí brzdová jednotka s destiškami...vtom je nějaký fígl nebo ne? Můźe prosím napsat někdo postupný stručný postup od A-Z ale aby v něm bylo vše? Díky
Březen 6, 201312 r Přesně tak, podle DP. Nebo zručný člověk se podívá co tomu brání aby to sundal a začne pomalu sundávat věci aby se k tomu dostal. Pak si díl vymění a přesně v opačném postupu to začne dávat dohromady. A jestli to nepochopíš ani takhle, tak se na to rovnou a nech to někomu kdo tomu rozumí.
Březen 6, 201312 r Autor DP....mám...ale ta není tak podrobná...nejsem debil....ale když to rozmontuju tak potřebuji vědět co k tomu potřebuji mít když má být něco nového tak konkrétně co. Nemohu to rozebrat a pak se pídit že mi něco chybí....já to auto potřebuji denně ...proto se ptám tady..a tady je to koukám akorát parta kecalů a radilů ... a podrobnosti nejsou...jak říkám DP mám a tam je sposusta nejasných věcí....
Březen 6, 201312 r nevím kde máš nějakého kecala,ale poradit potřebuješ ty.Tak se podle toho chovej.Když ti píšu,že je tam šroub s vnitřním tisícihranem,tak to není matice....
Březen 6, 201312 r Autor Pro jarin 57....přečti si co jsem psal v 21:20....tobě jsem nepsal o matici na tisíci hran....prosím admina o storno tohoto tématu...nic se tu nedozvím jen spostu amaterských keců...díky
Březen 6, 201312 r já jsem ti psal,že náboj drží šroub na vnitřní tisícihran a ne matice!!! Ty tisícihrany jsou označovány XZN,ne torx.Torx je hvězdička 6ti hran.
Březen 7, 201312 r potrebuješ klúč XZN18 na ten náboj...pri spätnej montáži doťahovací moment 180NM+180°... a nečerti sa
Březen 7, 201312 r XZN18.To jsi mu pomohl. Tet se trápí, co to je za nástrčku. Pryč je ta doba, kdy jsi si vystačil s obyčejnýma klíči. To, co je tu popsáno snad už jednodušeji nejde popsat. Nevím, asi to stále nechápe... A nejjednodušší radu, at si to dojede nechat udělat, nebere. V servisu by ho to stálo snad okolo 300Kč. Na počkání... Takhle raději bude kupovat nástrčku za 400Kč.http://www.lellaautosport.com/18mm-triple-square.html
Březen 7, 201312 r že si sa neozval skorej a nenapísal si mu to ..chcel vedieť,aký potrebuje klúč,tak som mu to napísal..stačí to hodiť do GOOGLU a má to aj s fotkou ako vyzerá...a riešiť či to bude kupovať necháme naňho... a aby toho nebolo málo,tak na zhodenie strmeňa potrebuješ XZN14
Březen 7, 201312 r Autor Prosím opětovně SMAZAT Admina tuto diskuzi.....dle výsledku je to debata kokotů/kokotov....Díky!
Březen 7, 201312 r Promiň, ale když už jsi nás začal takhle nazývat, tak v tom případě ty jsi ten první a šéf všech. Zamysli se sám nad sebou. Rad jsi dostal snad dost. Nikdo to kvůli tobě nebude dělat a fotit to, jen aby ti mohl dát podrobný návod s obrázkama. Kup si čtyřlístek a tam se snad od Myšpulína něco naučíš.
Březen 8, 201312 r pilsner čo chceš ešte??????????..máš tu toho málo...???? a tie nadávky si nechaj pre seba,to si vyprosujem takto tady nadávať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Březen 8, 201312 r Potřebuje obrázky s podrobným postupem co má udělat krok po kroku. Nebo aby mu to někdo z nás přijel udělat, když umíme jen blbě radit.
Březen 8, 201312 r Ještě , že takový k.... nejezdí po servisech a dělá si vše sám. Určitě ušetří nějakého mechanika svou přítomností a hloupých otázek. PILSNER- kup si koloběžku. Upraveno Březen 8, 201312 r od DIAGNOSTIK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.