miklisek Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Zajímalo by mě, jestli je taky v nabídce čelních skel sklo s šedivým pruhem nahoře. Na OI jsem si ho nechával dát v rámci první výměny a bylo to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Nechce se mi věřit, že by sklo bylo nějaké "měkčí". Já osobně, když je slabší vrstva námrazy, raději než škrabání používám rozmrazovač a potom setřu stěračema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 je to bláto, se podívej co stojí, skoro stejně jak na první Fabku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 ja prave taky porad vychvaluju tu skrabku...lepsi sem nemel...tak jsem rad ze za to muze to sklo....kdybych skrabal pul roku kazdy den rano tak asi taky sahnu po rozmtazovaci (nemam ale pak rad jak se to zevnitr zamlzi)....nicmene tech par dni letos sem to neresil..... a od dneska uz letnaci jupi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Uz mam skoro 2 roky Rapidku a uz piate celne original sklo, tie skla su slabe a nekvalitne, maly suter a sklo v prdeli, hned pavucina. Na OII s tymto problem nebol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Zajímalo by mě, jestli je taky v nabídce čelních skel sklo s šedivým pruhem nahoře. Na OI jsem si ho nechával dát v rámci první výměny a bylo to super. Taky mi to chybí, ted co přišlo sluníčko, tak je to opruz. Existuje vůbec ? I na eleganci jsem viděl jen čiré bez pruhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Dle ETKY nikoliv.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Celne sklo by som aj ja dal s pasikom ak by bolo, MR2016 nahodou nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Mate nekdo zkusenost se "scelováním" celniho skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 to je to co pojistovny vymyslely, aby nemusely vyplacet pojistne? Ja jsem rad, ze jsem mel vzdy rozbity sklo v zornem poli ridice, takze se udelala vymena a smitec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 já měnil sklo minulý týden, ne na Rapidu. Auto staré 14 dnů, chtěl jsem opravu touto technologií poškození byť relativně malé, zasahovalo do bezpečnostní folie (okno je z několika vrstev) tak se měnilo celé. Čehož jsem se bál a právem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Jakoze pojistovna rozhoduje o tom jestli se bude sklo menit nebo lepit? Me zajima, jestli to scelovani ma vubec cenu. Aby to stejne po pul roce neprasklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 jakože pojišťovna chce pochopitelně zaplatit co nejméně. O výměně nebo opravě rozhodoval pracovník smluvního servisu a dokládalo se to fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Tak to by me nasralo kdybych si platil pojisteni skel a oni na to jen neco napatlali. To je asi lepsi pockat az se to rozjede. Ja pojisteni skel nemam, takze to je zas jiny pribeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Nechci nikoho nabádat, ale když už je načaté dá se tomu pomoci aby z malého pawouka byl větší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tak mam taky po vymene. Bohuzel se to neobeslo bez skrabancu. Nejhorsi sram je viz priloha. Chci se zeptat nekoho, kdo s tim ma zkusenost, jestli je tohle normalni. Je to prace autorizovaneho servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tak tohle je podle mě prasárna. Tady na fóru je uživatel žralok, živí se tím, tak ti k tomu nejspíš řekne víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tak to se fakt nepovedlo. Rozhodně to normální není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 To je fakt hnus, hlavně pokud je jich víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Kde jsou skrabance? Ja nic nevidim Edit: Ta cara? To je v laku?! Editováno: 27. Červenec 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Fotrik: dej vedet, jak jsi dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nakonec to asi reklamovat nebudu. Nemam ted cas ani chut se s nema otravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 je to od drátu , niekedy sa to hold stane , reklamoval by som a lokálne opravil antikoroznym základom a tuškou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 To měl reklamovat při přebírání auta ze servisu. Teď už nic nepořeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.