pusher... Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 ja si je objednaval bez disku a prisel mi normalne svazany takovou tou plastovou paskou, myslim, ze po 2 kusech. jak to zabali tobe, to netusim. a ikdyby ti nakrasno rekli, ze ti to vyvazi, tak osobne bych si to nechal zkontrolovat resp dovyvazit pred montazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 mě došly z pneunetu komplety a nějaké závaží na tom je, takže aspoň pokus o vyvážení tam byl , na faktuře je psáno - " pneu 4ks, disky 4ks, závaží 8ks, ventil 4ks, Komplety jsou nahuštěny na 2,5bar ." Přišly svázané k sobě po 2ks a obalené balící folií. Na první pohled vypadají OK, více prozkoumám o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Já si dal osobní odběr pro jistotu, vozí to většinou PPL a DHL. Zavolají přijedem dnes v 11,00, říkám jsem v práci a kurýr no tak to zkusíme doručit zítra, tak tvrdím jsem zase v práci. tak to bude problém, říkám jo to bude. jsou dost často neochotní, tak snad pošta zvládá líp nebo tam se to dá vyzvednout i na poboččce. Jinak bych se toho nebál, ty pneu asi taky zase nebudou z papíru. jaký si vybral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 SAva S3 a plecháče 7580:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) To já teda objednal na rapida disk #7760 + Sava..... 7580 je na jaké auto? EDIT: Jo 7850Kč... už chápu , to jsem platil taky Editováno: 18. Září 2013, autor: Lukas79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 7580 je cena celková jinak samozrejme disk je 7760:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Jinak pro informaci - objednal jsem v neděli a v úterý byly komplety doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Poradte nejaky levnejsi pneu na zimu vim ze se tu mluvi o Sava Eskimo S3+ jenze jsem se docetl ze jsou vhodnejsi spis na hory kde jsou velmi dobre ale ze nevydrzi dost dlouho po meste na asfaltu.Vedel by nekdo alternativu spis vhodnou do mesta na zasolene silnice se slusnou vydrzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) nevim - Barum Polaris 3? taky o nich uvazuju mel jsem polarisy na jednickovy oktavce a byly fajn taky bych radsi neco do mesta nez na hory s delsi vydrzi Editováno: 18. Září 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) Barum Polaris jsem měl a nebyl jsem spokojenej, dost mě to s nima klouzalo když napadl sníh, ale nevím, možná už byly trochu jetý tu poslední zimu co jsem s nima málem nedobrzdil při 40km/h, teď si to nepamatuju, znova bych už do nich ale nešel. blbý je že jak se ti trochu ojedou jsou na vyhození, netušil jsem to a zastavil jsem se až o obrubník, prostě na čerstvým sněhu to hrabalo a klouzalo, že jsem byl spocenej až na zadku abych už dojel. Editováno: 18. Září 2013, autor: stastikp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) Polaris 3 taky moc nevydrží. Po dvou letech maj 3,5mm Editováno: 18. Září 2013, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Po dvou letech 3,5mm, to o pneu nic neříká. Důležitější je kolik km na nich bylo najeto. Já je mám na Fabii 2 roky, za tu dobu najeto asi 32tkm a neměl jsem s nima jediný problém, ani na mokru, ani na čerstvém sněhu ani v horách, kam jsem párkrát zavítal. Vzorek tam pořád nějaký je, takže se nasadí na Fabii i letos, stejně už se s ní jezdit nebude tak je zbytečné kupovat nové pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Barum neeee, prosim. mas tolik dobrejch proverenjch znacek, tak bych urcite nevolil tu hruzu Barum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Najeto na nich cca 25tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Ja jezdim na barumkach uz nekolik sezon a v pohode. Je pravda ze nejsem nejakej horal, i kdyz samozrejme i nahory v zime obcas vyjedu. Ale pro moje potreby jsou uplne dostacujici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Ja mel jak Pirreli tak i Kleber na fabii a ani s jednema sem nemel sebemensi problem. Barumek sem se rad zbavil, protoze mi absolutne nedrzeli.. Ted sem sem na rapida nechal dat Michelin Alpin A4 tak jsem zvedavy, zda to bude nejaka nirvana. Editováno: 19. Září 2013, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) ja jsem mel barumky jak letni tak zimni a nepresvedcilo mne to,. porovnani zimaku treba proti GY UltraGrip nebo tedka co mam ty Nokiany wrd3, tak to je jak nebe a dudy. barumky bych v zivote nekoupil. Editováno: 19. Září 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tak ja schanim neco kolem 1000Kc za gumu a ne top podle testu na netu.Nedam 1500 za gumu kdyz to mam jen do mesta a ne na snih do hor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 jsme na tom stejne....takze u mě bud Sava nebo Barum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Ja letos zkusím tu Savu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Ja asi ty Barumky ty Savy maji podle testu o dost vyssi index opotrebeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tak ja schanim neco kolem 1000Kc za gumu a ne top podle testu na netu.Nedam 1500 za gumu kdyz to mam jen do mesta a ne na snih do hor. je to tvuj boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 index opotřebení kua, ty gumy jsou tak levný, že není problém mít po dvou zimách zase nový. když budu kupovat gumu za trojku, tak to asi výdrž zohledním, ale u nejlevnějších zimních mě snad zajímá, jestli s tím někam dojedu, aniž bych to někde rozstřelil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 tak jsem to z pneunet.cz objednal i s plecháčema dnes po poledni a teď psali že už to mají zkompletovaný a odesílají a že zítra to budu mít doma....ehm jsem nečekal takovou rychlost a vzal jsem nakonec ty polarisy protože na savy jsem četl horší reference (hlavně na mokru). Na trdlíkování po městě to stačí za ty prachy a dvě zimy to určitě vydrží, možná tři jo a rok výroby 2013 potvrdili do mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tak jsem nakonec objednal Dayton DW510 185/60 R15 neni to China a podle zkusenosti nejsou spatny,tem Barumkam se minimalne vyrovnaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.