Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Nedávno sem si pořídil svou vysněnou Fabii I RS a jako každé ojeté auto má nějaké ty mouchy. V tomto případě my nesvítí zpátečka, nevím jestli to může mít něco společného ale nestírá ani zadní stěrač a počas jízdy se rozsvicuje kontrolka ESP. Prasklé pojistky to nejsou, i žárovky sem kontroloval. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Pročítal sem tady na forum, že to ESP má u spojky konektor, který časem někdy uhnije a že je potřeba ho přepájet. Můžou tydle problémy spolu nějak souviset na tom konektoru?.. Děkuji za odpověď.

• 3 týdny později...

ahoj,

hale mam fabku I a řešil jsem před časem stejný problém...je to v čidlu zpátečky,vyměn a jbude to ok :)

jak bude čidlo nový tak ti pujdou světla,budou svítí a na to pak reaguje zaplej zadní sterač,nestojí to moc cca 500kč počítam a možná přehanim :)

dej vedet jak jsi dopadl :)

• 4 roky později...

sice téma staré 4 roky ale já vyměnil spínač a nic :D někde bude uhnilý drátek ale problém mám stejný..

• 8 měsíců později...

Zdravím chlapi. Možno blbá otázka, ale kde nájdem ten spínač?

Mám taký problém, že svetlá spiatočky mi niekedy svietia, niekedy nie a niekedy blikajú ako vianočný stromček.

Treba hneď meniť spínač, alebo môže byť problém niekde v kontakte?

Predpokladám, že spínač bude asi niekde na prevodovke, len neviem kde. Niečo je zospodu, ale či je to ono, neviem.

Jedná sa o motor 1,4 MPI 44 kW.

Upraveno od juro111

Uvidíš ho zespodu,na přední straně.Vedou k němu dva kabely.Klíčkem spínaný přívod proudu a kabel k couvačkám.

Tak to bude asi to čo som si myslel. Keď sa mení snímač, tak vytečie aj olej z prevodovky?

asi jo, ale když budeš rychlej, ucpeš to prstem a zas rychle našroubuješ novej, tak tu trošku bych neřešil. 

Ale je to samozřejmě prasárna, takže by bylo vhodné dolít.

A co ho napřed vyzkoušet?Zjisti zkoušečkou,který kabel je přívod plus přes klíček,pak tam dej zpátečku a vyzkoušej,jestli se plus objeví na tom druhém kabelu.Pokud ano,tak je spínač v pořádku.Jinak ta náplň převodovky je max. 2 litry,takže ti toho při výměně spínače moc nevyteče.Nejlepší by byly nějaké nájezdy pod přední kola,aby při té výměně bylo to auto zakloněné a ten spínač se zvednul výš.

Ano, určite najprv skontrolujem či nie je problém niekde v elektrike. To som sa len pre istotu pýtal, že keby ho bolo treba  vymenť.

Diky za info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.