Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

K vyhřívanému sklu - u Focuse s vyhřívaným sklem s navigací problémy nejsou. Ani s mobilem. Jinak nová Octavia, Golf, Superb i Tuareg mají drátky stejný jako všechny Fordy, Jaguary a Range Rover. Passat a A8 by měly mít sklo bez drátků -Windschutzscheibe drahtlos beheizbar.

Editováno: , autor: Delphin
Vloženo

Ta foliová střecha zatím neprošla plně schválením... Technický oddělení právě nesouhlasí s tím, že po folií by byly stříkance bez smyslu jak z vesnický lakovny

Vloženo

Není to dnes náhodou tak, že se celé auto včetně střechy nalakuje jednou barvou a střecha se dostříká přes?

Dokážete si někdo představit, že kupujete auto s vědomím, že je za 3 roky nutné přelepit fólii na střeše? Není náhodou v sériové výrobě to lakováni jednodušší a tím pádem levnější. A co na to záruka na neprorezivění?

Povrch pod fólií musí být úplně hladký. Když se podíváte třeba k rezervě kde jsou hranice nalakování, je to hrubé. Pod fólií by to bylo vidět.

Myslím, že to je kachna.

Vloženo

Také to moc nechápu, vždyť Yeti se už s jinak barevnou střechou prodává (např. bílý a černá střecha), neříkejte mi, že jde o fólii. Je to zcela určitě lak.

Vloženo

Poškrábat čelní sklo plastovou škrabkou...? Čím to drbete?

Sklo neposkriabe plastova skrabka, ale jemne zrnka priesku/ prachu v namraze - sam som sa cudoval, ake mam sklo na Octavii po 4 zimach...

Vloženo

Byl to Písek ze Sahary-ǔ je jasno. Já jsem vždy měl maximálně vydřenou dráhu stěračů. To když jsem včas nechyt kámen. Mám průměrně 2 čelní skla na 4 roky.

Vloženo

Já už to neškrábu, stříkám na to ten rozmrazovač a celkem to pomáhá. Když už je na něm led, vezmu to houbou a vlažnou vodou a je to hned dole. Příští zimu budu dávat nějakej igelit....

Vloženo (editace)

No horká na to přijít nesmí, stačí voražená, 35-40 max a potírám houbou led, za chvilku jde krásně dolů.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jo kameru bych si přál, ale asi jsem to po.... když nemám senzory ani vzádu, předpokládám, že bez toho nepůjde zprovoznit...

Elektricky nastavitelné sedačky ?  to jsem zvědav.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...