mrazikxr Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Chlapi prosim o radu. Otevru dalkou auto,otevre a zavru a auto se zamo zamkne. Neni to uplne vzdy ale temer ano. Nevite prosim, co s tim, co vymenit, DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) Ahoj, v tom pripade mas spatny mikrospinac nekterych dveri a ty potom nepoznaji, ze jsi je otevrel a auto se uzamkne. Poznas to i podle kontolky na budikach nebo maxiku. Nebude ukazovat ty porouchane dvere jako otevrene. A urcite ti ty dvere neroznou ani vnitrni osvetleni... Editováno: 8. Duben 2013, autor: petan76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Může to být i vadné kabelové vedení ve dveřích - polámané kabliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 8. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) Uz jsem na to prisel. Kdyz je klicek v zapalovani,tak se to nezamkne a nepipa ze jsou zapnuty svetla. Kdyz klic vytahnu, zacnou pipat ze je rozsviceno a zamkne se to (jako kdyby bylo nastaveno, vyndas klic,jdes pryc.) Ale je fakt, ze kdyz zabouchnu dvere,tak svetlo u ridice porad sviti.Takze tam neco spatne asi bude Editováno: 8. Duben 2013, autor: mrazikxr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Pokud máš origo centrál, tak to píchni na Vag a podivej se co máš nastavený v komfortní jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 10. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Dnes jsem na to koukal a zamyka si to kdy chce. Ani na budikach neni zobrazeno,kdyz jsou otvevrene dvere,ale ani jedny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Ahoj,tohle řešim u obou předních dveří,ale ještě mi auto nejde zamknout klíčkem a zevnitř ani jedny přední dveře,když zacvaknu kolík. To dělá taky mikrospínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mio87 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Akurat ja som riesil podobny problem. po otvoreni dveri sa nerozsvecovalo svetlo v aute a ked som auto zamkol klucom alebo gombikom, tak mi nasledne soferove dvere odomklo. -Mikrospinac si myslel ze su dvere otvorene, kedze ta ploska o ktoru sa mikrospinac spinal bola cela vytrhana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ...než šla moje fabka do prodeje tak jsem to řešil, zamkla se třeba jen levá půlka auta nebo se samovolně při jízdě odemykalo, a byl to svazek kabeláže ve dveřích, byl polorozpadlej, dělalo to při bouchnutí dveřma a někdy při přejezdu nerovností, nejvíc při prudkých změnách teploty (ochlazení) a při zvýšené vlhkosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 sorrx ze pisem tu ale nechcem zakladat novu temu, vie mi niekto dat link na cennik jablotron? lebo stary odkaz mi nefunguje a novy neviem nejako najst (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Ahoj, řeším problém, že po odemknutí auta se mi okamžitě samo hned zase zamkne.. Dá se těsně po odemknutí otevřít dveře, dřív než se stihnou hned zase zamknout. HLedal jsem podobné téma a všechny končí u mikrospínače.. to ale není můj případ.. Dokonce mi maxidot normálně ukáže otevřené dveře. Když otočím klíčkem, tak se mi odemkne alespoň SAFE system, takže jde dveře dvojím potáhnutím zevnitř otevřít. Zároveň mi nefungují tlačítka na madle dveří.. ani ovládání centrálu, ani okna.. Nefungují ani u spolujezdce. Jednou se mi stalo, že okna jely, ale radši jsem je hned zavřel, abych nezůstal někde s otevřenými okny. Máte nějaké tipy, čím by to mohlo být? Komfortka v prdeli? Na vagu žádná chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Me tohle ještě na OI dělal ovládač na dveřích řidiče. Blbnul zámek, občas okna. Po výměně ovladače to pak bylo v pořádku. Další co se tenkrát kontrolovalo byl svazek vedoucí do dveří, ale ten byl v pořádku. A diagnostika tehdy taky nic nepsala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Ahoj, dostal jsem se k autu až teď.. tak ovladačem to není.. zkusil jsem odpojit všecky ovladače, dělá to stejně.. Další zajímavá věc, co to dělá je, že když stihnu mezitím než se opět zamkne otevřít dveře, zůstanou mi blikat směrovky až dokud nenastartuju.. je to celé jakési divné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 co projít kabeláž ve dveřích a k spínačům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Přesne tak,projdi tu kabeláž a svorkovnice na sloupku dveří. Rozpoj je mrkni,jestli není některá zvlášt zaoxidovaná a prostříkej všechny kontaktolem,nebo něčím podobným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Zkusím projít ty kabely no.. Snad to bude jen nějaká prkotina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Zkusím projít ty kabely no.. Snad to bude jen nějaká prkotina. Tak jak jsi dopadl, komplet zámek, spínač, nebo studeňák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Nakonec jsem musel vyměnit komplet zámek u řidiče a vyřešeno.. byl celý takový pochroumaný.. a nakonec dobře.. občas mi blbnul už mikrospínač, což se tím taky vyřešilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Taky mě blbly řidičovy dveře, zamykalo se to samo i na nerovnostech, zvláště za horka, klíčem se zamkly všechny, kromě řidiče, občas nešel SAFE, někdy vše 100% fungovalo třeba 14 dní, VAG bez chyb. Kabeláž i konektory 100% jako nové, dveřní spínač OK. Nakonec jsem to kuchnul, a byl studeňák v motorku centrálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.