Přejít na obsah

Central se sam zamyka


mrazikxr

Doporučené příspěvky

Ahoj, v tom pripade mas spatny mikrospinac nekterych dveri a ty potom nepoznaji, ze jsi je otevrel a auto se uzamkne. Poznas to i podle kontolky na budikach nebo maxiku. Nebude ukazovat ty porouchane dvere jako otevrene.

A urcite ti ty dvere neroznou ani vnitrni osvetleni...

Editováno: , autor: petan76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz jsem na to prisel. Kdyz je klicek v zapalovani,tak se to nezamkne a nepipa ze jsou zapnuty svetla. Kdyz klic vytahnu, zacnou pipat ze je rozsviceno a zamkne se to (jako kdyby bylo nastaveno, vyndas klic,jdes pryc.) Ale je fakt, ze kdyz zabouchnu dvere,tak svetlo u ridice porad sviti.Takze tam neco spatne asi bude

Editováno: , autor: mrazikxr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Akurat ja som riesil podobny problem.

po otvoreni dveri sa nerozsvecovalo svetlo v aute a ked som auto zamkol klucom alebo gombikom, tak mi nasledne soferove dvere odomklo. -Mikrospinac si myslel ze su dvere otvorene, kedze ta ploska o ktoru sa mikrospinac spinal bola cela vytrhana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...než šla moje fabka do prodeje tak jsem to řešil, zamkla se třeba jen levá půlka auta nebo se samovolně při jízdě odemykalo, a byl to svazek kabeláže ve dveřích, byl polorozpadlej, dělalo to při bouchnutí dveřma a někdy při přejezdu nerovností, nejvíc při prudkých změnách teploty (ochlazení) a při zvýšené vlhkosti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, řeším problém, že po odemknutí auta se mi okamžitě samo hned zase zamkne.. Dá se těsně po odemknutí otevřít dveře, dřív než se stihnou hned zase zamknout. HLedal jsem podobné téma a všechny končí u mikrospínače.. to ale není můj případ.. Dokonce mi maxidot normálně ukáže otevřené dveře. Když otočím klíčkem, tak se mi odemkne alespoň SAFE system, takže jde dveře dvojím potáhnutím zevnitř otevřít.

Zároveň mi nefungují tlačítka na madle dveří.. ani ovládání centrálu, ani okna.. Nefungují ani u spolujezdce. Jednou se mi stalo, že okna jely, ale radši jsem je hned zavřel, abych nezůstal někde s otevřenými okny.

 

Máte nějaké tipy, čím by to mohlo být? Komfortka v prdeli? Na vagu žádná chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, dostal jsem se k autu až teď.. tak ovladačem to není.. zkusil jsem odpojit všecky ovladače, dělá to stejně.. Další zajímavá věc, co to dělá je, že když stihnu mezitím než se opět zamkne otevřít dveře, zůstanou mi blikat směrovky až dokud nenastartuju.. je to celé jakési divné.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Taky mě blbly řidičovy dveře, zamykalo se to samo i na nerovnostech, zvláště za horka, klíčem se zamkly všechny, kromě řidiče, občas nešel SAFE, někdy vše 100% fungovalo třeba 14 dní, VAG bez chyb. Kabeláž i konektory 100% jako nové, dveřní spínač OK.  Nakonec jsem to kuchnul, a byl studeňák v motorku centrálu... :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...