Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Rapid začínal a Kodiak je na tom stejně..jen doufám,že to nehodí podle nového Tiguana..předchozí Superb začínal na necelých 500..

Superb nikdy nezačínal na necelých 500 tis. Kč. První generace vyklesala v základu na 619 900Kč. Tam také začla druhá generace, nejníž klesla na 539 900Kč.

No a když se budeme bavit o Rapidu, tak ten je už nějakou dobu dražší než v době uvedení.

Ani mi nepřijde, normální 225-ky

Oprava: Ne na začátku výroby..ale jednu dobu to byl akční model za tu cenu..začátky jsou vždy drahé..

Nebyl, plácáš hlouposti.

Upraveno od bojler

Tam se hodí tak 245mm a více. To je jak F3. Teta má 185 a já 215 a vedle našeho to její je jak socka

Uvidíme, Kodiaq má mať max "21" kolesá, tak to by už mohlo vypadať dobre.

21 ? az sa mi verit nechce a zaklad budu 16 nie ?;))

Pri testovani brzd zpravidla mivaji na aute to nejmensi, co je pak mozne v serii.

Ze by mel Brtniq o dva palce vetsi disky?

Di už s tím Brtniqem do řiti ty trotle od Škodovky.

21 ? az sa mi verit nechce a zaklad budu 16 nie ?;))

Jo bude mit, vse bude podobne jako tiguan. Zaklad spis 17" kola

Upraveno od kokta7

Já bych radši toho RR, za mě by přední část měla radši zůstat zamaskovaná :)

.... a zase vidime Hradeckou dalnici :D ..... zde maskovani, sice ja to videl v noci ale nezamaskovany a je jasny ze na nezamaskovany maji casu jeste dost ;) 

Nevím co ta škoda nacvičuje ale určitě na SUV nemá a ani mít nebude,protože to je jenom škoda.Příjde jako vždy pozdě jako to bylo u yetiho.

To je zase výblitek. 

Dominikg: .............. :D  :kol-28:  :kol-44:  :kol-46: tohle auto se bude prodavat samo, pockej az vyjede ;) 

Podle mě 21 bude strop a v nějakém akčním paketu.Vypadá "velký",myslím,že úspěch mít bude.

Za 500.000 pokud bude,tak to bude "social edition"podle mě použitelná výbava bude atakovat 800.000.

Jinak ta prdel mi připomíná Fabii combi a doufám,že to tak nebude

Podle mě 21 bude strop a v nějakém akčním paketu.Vypadá "velký",myslím,že úspěch mít bude.

Za 500.000 pokud bude,tak to bude "social edition"podle mě použitelná výbava bude atakovat 800.000.

Jinak ta prdel mi připomíná Fabii combi a doufám,že to tak nebude

stačí se podívat na ceny Tiguanu, je to bratr.... 

jinak tahat 2,5 tuny za 4 válcem, to ten motor člověk za chvíli oddělá.... to samé na 4 válec 2 tuny hmotnost, to je prostě šílené jak u Volva.

Upraveno od kokta7

To si dělají srandu, že vrcholem bude zatím 2.0 s výkonem 132 kw na takové auto???

post-24140-0-15966500-1467890459_thumb.j

post-24140-0-07246700-1467890475_thumb.j

post-24140-0-35500400-1467890529_thumb.j

Ze by nakonec Brtniq nebyl prezentovany jako vrchol? To jsou veci, nejsilnejsi benzin 132kW.. davkovani pro Scout/Sportline/LaK?

Nakonec se nam z toho vyklube "skoroMPV"..

Upraveno od bojler

Nebo to bude ten nehotový design, který zmiňovali.

To si piš, že bude..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.