Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, jindrous napsal:

Divím se, že aniž by znal cenu a bez domluvení nějaké slevy a bez seznamu výbavy atd.. jen tak dal zálohu, v podstatě není co objednat zatím...

No, předpokládám, že onen první potencionální majitel má úplně u paže, co to bude mít nebo nebude. Prostě složil zálohu za auto a je mu jedno, kolik to bude v plné výbavě stát.

Však ono se ještě ukáže, že to byl určitě @Petrrr, kterého přestalo bavit jezdit v Rapidu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Pawouk napsal:

Ten to stejně nepochopí, stejně tak, jako první pisatel o slevách. Dál to nemá smysl rozebírat. Budeme se raději věnovat Kodiaqu.

Já to pochopil, ale proč píšete čecháčkovské mánie slev? Vy tedy raději dráž a bez slevy kterou dávají běžně i v zahraniční ne pouze v Česku? Jo a mám přezdívku...

Editováno: , autor: jindrous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takto na slepo si může objenat auto jedině technicky nevzdělaný člověk, který netuší kolik porodních problémů mají v dnešní době auta ze začátku výroby a kolik je třeba udělat změn v prvním roce výroby. Platilo to doposud u všech modelů a výrobce spoléhal na Koncernovou techniku. Jenže ta není všemocná a je spousta drobností které se musí časem dolatit. Osobně doporučuji až třetí rok výroby, jinak je to problém na problém, viz O III a její začátky.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze začátku výroby bych to viděl jen pro firmy, které to odepíšou a mají to jako nákladovou položku. Ale člověk který na to šetří dlouho, nebo si bere úvěr by si to měl rozmyslet. Nenajezdí tolik km a tak během docela krátké dvouleté záruky nevychytá to co firma za pár měsíců. Taky má firma lepší vyjednávací pozici při problémech s pojízdností a dokáže více dosáhnout než kdejaký občan, zejména pokud je bez právního a technického vzdělání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslím si že je to správná informace. Průběh pro širokou veřejnost včetně jízd bude podobný jako měl Superb, tudíž plošně v jeden den. Mělo by to být 22.2, Superb měl 6.6.. Takže si nemyslím, že letos na salonech bude někdo mít Kodiaqa.. Už jen kvůli kvotam, které na tento rok nejsou na tenhle typ auta vypsány pro prodej,tudiz se s tím nepočítá.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@bojler rozdíl je pro zákazníky a rozdíl pro prodejce

@Trautenberk 8KT je pro zákazníky.

Nebudu se dohadovat, Kodiaqa jsem chtěl a dealer mi řekl, že ho má objednaného a můžu ho vidět v říjnu, kdy ho dostanou, ale dodání zákazníkům bude nejdříve v únoru a proto jsem objenal SportLine, který mi konfiguroval, když ještě nebyla možnost na webu.

Editováno: , autor: ziza23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...