Srpen 19, 20169 r Konkurence změnila modelovou řadu, aby byla ve výsledku konkurence schopna :-)Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Srpen 19, 20169 r Vývoj v automobilovém průmyslu jde stále rychleji a konkurence nyní mění modely již po třech - čtyřech letech a asi tak dlouho se mluví o ,,velkém terénním autě" z MB. Z mého pohledu je to již velice dlouho a je otázka jak dloho vydrží moderní a konkurenceschopné. Právě jeho předpokládaná cena asi nebude moc atraktivní pro řadu zájemců v tomto segmentu aut. Totiž jak je pravidlem Koncernu, jeho nekonečný příplatkový ceník udělá z holátka za akceptovanou cenu, velice drahý exemlář který bude mít konečně vše co má konkutence v základu.
Srpen 19, 20169 r Jen hlupák nevidí, jak se škodovky dobře prodávají - doslova jak čerstvé housky na krámě. A v tomto případě to nebude jinak, i když někteří tady sepisují nesmyslné a evidentně mylné teorie, které tady nemají místo. Teoretizuj si tedy ve svém tématu, tam už je to dávno k pobavení skoro celého fora.
Srpen 20, 20169 r před 18 hodinami, wolfspitz napsal: Vývoj v automobilovém průmyslu jde stále rychleji a konkurence nyní mění modely již po třech - čtyřech letech a asi tak dlouho se mluví o ,,velkém terénním autě" z MB. Z mého pohledu je to již velice dlouho a je otázka jak dloho vydrží moderní a konkurenceschopné. Právě jeho předpokládaná cena asi nebude moc atraktivní pro řadu zájemců v tomto segmentu aut. Totiž jak je pravidlem Koncernu, jeho nekonečný příplatkový ceník udělá z holátka za akceptovanou cenu, velice drahý exemlář který bude mít konečně vše co má konkutence v základu. No nevím,ale něco na tom bude.
Srpen 21, 20169 r Ano, podle přísloví: " Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. " Ovšem na prodejnost škodovek to nemá žádný negativní vliv, psi štěkají, karavana jde dál a prodeje neustále stoupají.
Srpen 24, 20169 r Spam, off topic a jiné haraburdí z poslední doby bylo odstraněno a někteří původci tohoto bince náležitě odměněni.
Srpen 25, 20169 r Ahoj, máte někdo přesnější info, jak s objednávkami medvěda? Můj dealer mi napsal, že první objednávky v březnu a první dodávky pak v létě, ale někde jsem četl, že už se snad objednávky přijímají a první dodávky se čekají koncem února....
Srpen 26, 20169 r Signoflife:Je to tu už několikrát napsáno, co trochu hledat alespoň v rámci tohoto tématu???
Srpen 26, 20169 r Tak zrovna tato informace je poněkud nestabilní a v čase se může měnit. To ovšem některé méně chápavé nemusí napadnout, to chápu.
Srpen 26, 20169 r Termíny jsou jasné a stabilně dané, už to tu zasvěcení psali několika takovým jako jsi ty a vzhledem k tomu, že to jsou lidi od dealerů, tak není třeba jim nevěřit... Navíc se to určitě nebude případně měnit v jednom a též měsíci. Termín začátku výroby je znám a s tim asi nikdo nic neudělá...
Srpen 27, 20169 r Tak už jste nervozni, zrejme uz jenom hodiny do "uniku" nebo fotek od tusim argentince.
Srpen 27, 20169 r a vzdyt uz je jasny jak bude vypadat .... da se to krasne zjistit z videa a par fotek tu uz je otazkou je pak interier, ale nemyslim si ze tam bude neco vyslovene noveho vsechno to bude mix. VW groupe
Srpen 30, 20169 r Tak vypadá Škoda Kodiaq uvnitř. Od konceptu se liší více než zevnějšekhttp://auto.idnes.cz/skoda-kodiaq-interier-prvni-snimky-duu-/automoto.aspx?c=A160830_132820_automoto_vok
Srpen 30, 20169 r Po hodne dlouhe dobe neni auto prezentovano se svetlym interierem. A dokonce je na fotce s manualni prevodovkou. Zvlastni. Pristi rok ma prijit L&K a Outdoor/Scout, tak mozna zatim nebude k dispozici svetly interier. Nasel krome dotykovych tlacitek radia nekdo nejakou novinku? Kazdopadne se mne to nelibi (uz jenom koncepcne) zvenku, a po predstaveni fotek ani zevnitr.
Srpen 30, 20169 r El.Dětská pojistka u ovládní oken a CANTON má stejné umístění jak Dynoaudio u Tiguanu II. Tisková zpráva: 160830_SKODA KODIAQ - Tak vypada uvnitr.pdf
Srpen 30, 20169 r Jo, pojistka byla avizovaná + věci jako 360 kamera. Jinak jsem kromě otvírání kufru nacpaného u řidiče ve dveřích z fotek na nic nepřišel.
Srpen 30, 20169 r me se kodiaq libi,je fajn ze s necim takovym prisli,a ti co tam v te diskuzi na idnes pisou sou snad az nekdy dementi
Srpen 30, 20169 r Číst diskuze pod články je mimo, je to banda méněcenných bláznů. Už to raději nikde nečtu. Ale zatím pořád se mi to auto nelíbí, zboku jako jezevčík, zezadu normální a takové nějaké známé, zepředu docela děs, jediný interiér mě překvapil výše umístěnou navigací, ale ty výdechy vypadají dost lacině. Možná zněním názor, až to uvidím v reálu, no..
Srpen 30, 20169 r Mě se docela líbí, je svůj, zadek a předek je prostě Kabaňovský, celý ten pokus o sjednocování vzhledu napříč modely je nešťastný, s tím nic nenaděláme. Výdechy jsou krok zpět, ale je to levnější řešení než mít dvojité ovládací prvky ale dá se to...
Srpen 30, 20169 r odkladaci schranka na palubce tomu proste chybi,ale treba tam ve finale bude,ty vydechy zas nejsou tak strasne uvidi se v realu
Srpen 30, 20169 r Ta tomu chybí od ukončení výroby OII napříč modely, ten koncernový styl jednolité palubky nesnáším, ale co naděláme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.