Dix1 Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Z FB AC Barth: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Mě se líbí, kdybych na něj měl, šel bych si pro tmavě šedého s tmavým interiérem... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Je pěknej. Ale narostlý sup, nic převratného. Nad objednávkou přesto docela uvažuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Včera jsme si auto prohlédli a ty 18" mi přijdou jak normální kola. Nic velkého. Předek teda nic moc, zepředu je to takový mastodont nedotažený, ale z boku už spíš vyšší kombi. Ač škodovák, asi bych šel za konkurencí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 K jaké třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Bude i hnědý interier ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 před 22 hodinami, Losky83 napsal: Včera jsme si auto prohlédli a ty 18" mi přijdou jak normální kola. Nic velkého. Předek teda nic moc, zepředu je to takový mastodont nedotažený, ale z boku už spíš vyšší kombi. Ač škodovák, asi bych šel za konkurencí před 22 hodinami, Voice napsal: K jaké třeba? Konkurenci řešte ZDE! Sem patří jen Kodiaq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 (editace) před 19 hodinami, jindrous napsal: Bude i hnědý interier ? Myslím že určite pre L&K, ako Oct. aj Sup. Editováno: 18. Září 2016, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 160921_Vystavni premiera na parizskem autosalonu Paris Motor Show 2016.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Náhodou nevíte jestli u tohoto auta bude vzduch podvozek ? Předpokládám, že ne protože to by asi klesl prodej Touarega apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Když jej nemá Tigoš nebude ani Kodiaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 (editace) Tak to jsem myslel, jže Kodiaq má být na úrovni Q7, Touareg, Cayenne a ne lepší verze VW Caddy. Editováno: 25. Září 2016, autor: david00007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Kodiaq je právě mezi.Tohle by VW nepovolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 DCC bude mít, stačí google. http://www.autoweb.cz/skoda-kodiaq-kompletni-technicke-informace-a-tiskova-mapa/ nebo tisková mapa ... Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva Tisková zpráva , Strana 1 z 9 Nová ŠKODA KODIAQ: Objevte nové obzory › Discover New Grounds: S vozem ŠKODA KODIAQ začíná rozsáhlá ofenzíva modelů SUV značky ŠKODA s cílem získat nové zákazníky a trhy › Příchod designového jazyka značky ŠKODA do segmentu SUV; odlehčená a pevná karoserie › Prostorný interiér, bezkonkurenční velikost zavazadlového prostoru s objemem až 2 065 l › Délka 4,70 m, součástí výbavy jsou nastavitelná zadní sedadla, na přání třetí řada sedadel › Maximální hmotnost přívěsu až 2,5 t, k dispozici je i asistent pro couvání s přívěsem Tow Assist › Funkční a praktický díky řadě nových Simply Clever detailů › Inovativní asistenční systémy, které jsou známé spíše z vyšších automobilových tříd › Nejnovější technologie infotainmentu a konektivity se službami ŠKODA Connect › Pět vysoce výkonných agregátů s nízkou spotřebou › Šestistupňová manuální převodovka, šesti nebo sedmistupňová převodovka DSG, pohon předních nebo všech kol › Vyvážený podvozek, součástí volitelné výbavy je Driving Mode Select a adaptivní podvozek DCC SKODA-KODIAQ-tiskova-mapa-16-09-01.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Jenze DCC a vzduch. podvozek, je uplne neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 A je DCC o moc horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Jindrousi:DCC ovsem neznamena pneumaticky (vzduchovy) podvozek, ale podvozek adaptivni a to je neco jineho.Zarazovat nejakeho Kodiaka do tridy s Q7, Tuarega apod. je trochu mimo. Jak bylo receno, bude to spis o trochu vetsi Tiguan. Jinak presun tlacitka vystraznych svetel ( navic pidi tlacitko) nekam dolu si myslim neni dobre a vydechy se mi nelibi ani po odmaskovani. Co se vnejsiho designu tyce s nicim nemam zasadni problem neprekonatelny jako s tema hroznyma mlhovkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 To byl dobrý fór srovnávat Kodiaq s Q7,Touaregem a Caenem.Jsem se zasmál,až jsem se málem udusil. Podle mého je to slátanina různých částí aut a nejvíce je to podobné Jeepu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 jindrous:Jezdil jsem s hodně autama na vzduchu a ten rozdíl je tam markantní.Hlavně je to poznat na kostkách a betonové silnici.Jezdil jsem s ním v Audi A8,Q7,MB C a E a BMW 7 2016.Pokud je dobře nastavené DCC,tak je to v pohodě,ale vzduchu se to nevyrovná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Tak zařazuji podle co se říkalo, že je stejná platforma - stejný podvozek. Ještě jsem ho naživo neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 160929 Ĺ KODA KODIAQ startuje od 677.900 KÄŤ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 http://www.skodahome.cz/skoda-kodiaq-startuje-od-677-900-kc-s-bohatou-vybavou/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Čumím, to bych od základu nečekal, i když aby taky ne, za tu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Chtělo by to oficiální kompletní ceník a ne cena od .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.