Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 35 minutami, Petrrr napsal: Mne se nikdy nemlzila svetla, ani u O1, ani u Rapida. Dle meho se svetla ze vnitr nemaji co mlzit. No já nevím, ale už jsem viděl u škodovek hodně mlhovek zalitých až po žárovku to je ale jiný level :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 52 minutami, dick napsal: Nepřeháněj, máme doma kupu škodovek, teda bez těch problematických Tsi. Ale také Kiu a je to auto úplně v pohodě a není jedinný důvod ji před škodárnou ponižovat, to jsou jen bláboly zatvzelých strýců co ji dlouhodobě nezkusili užívat. Narozdíl od zánovních kusů ŠA jsem na ní za dva roky ještě nic nereklamoval, jinak na sráč kus narazíme všude. Takže jako škodovkář bych byl na Kodiaqa velmi natěšen, kdyby k tomu mělo dojít, ale na ty zbytečný a nepodložený kecy kolem Korejců jsem docela alergický, i když ta jejich debilní reklama je nechutná Já tam mám to kouzelné slovíčko OBČAS zanadává více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Pawouku, ok ten jeden prispevek jsem smazal, ostatni souviseji s tematem. Stringo tam ma ovsem tez jeden souvisejici se mnou uplne mimo tema. Tedy je treba merit stejnym metrem obcas. Pak si i toto smaz. Dekuji za pozornost a pochopeni s pranim hezkeho noveho roku Vam vsem bez ohledu jestli se Vam Kodiag libi ci nikoliv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Pro ty co neumi googlit....na videu v mlhovce byla vysrazena vzdušná vlhkost z Malorky ...přejezdem do našeho klimatu a po ohřáti vnitřního objemu vzduchu ledkou po zapnutí se to uvnitř mlhovky bohužel srazilo na skle...ano další duvod může být bohužel i chyba světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Konečně si to pochopil, je to chyba světla. Malorka se mu tam tak nějak vloudila aby to obhájil......někdo mu to možná i sežral 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 59 minutami, Petrrr napsal: Mne se nikdy nemlzila svetla, ani u O1, ani u Rapida. Dle meho se svetla ze vnitr nemaji co mlzit. Ou , Tvůj Rapid má světla ? Já myslel že tam máš petrolejku.... (ostatním se omlouvám za OT, ale on Petrrr je hrozná plačka) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Ano si mimo tema a doufam ze budes Pawoukem radne a vyhruzne napomenut . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Hosi, to jsou zvasty o tech mlzeni svetlu teda .... pokud jsou teda svetla spatna, tak to jsou pak tim padem vsechny svetla vyrobena uplne spatne To takhle treba klasicka fyzika ? rika vam neco vzdusna vlhkost ? zarovka vydava vetsi teplo nez ledka ? ..... porovnejte starsi svetla a ninejsi svetla. Ty svetla zabiraji velkou cast vyplne v motorovem prostoru a jsou tudiz slozitejsi a vetsi nez puvodni svetla. Proste tomu tak je a hotovo. Fyzika furt existuje a kor kdyz je takovyhle pocasi To ze auto prijelo z Malorky a proto tam je vlhkost, tomu opravdu neverte na Malorce bylo okolo 15 - 18 stupni a tady bylo cca 10, takze tak velky teplotni skok to opravdu neni, takze zase vsechno Jakubovi neverte AD PRAHY a KOLA: .......... prahy a kola jsou z orig. prislusenstvi pro Kodiaq ktere vyjde v ruznych ,,vlnach" behem roku 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Teplotní skok a změna klimatu, jako důvod rosení, dobrého a kvalitně vyrobeného světlometu? Málem jsem se vyvrátil smíchy ze židle, to snad duchem zdravý člověk ani nemůže vyplodit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 před 4 hodinami, Petrrr napsal: Mne se nikdy nemlzila svetla, ani u O1, ani u Rapida. Dle meho se svetla ze vnitr nemaji co mlzit. Z návodu k obsluze Kodiaqu: " Světlomety se mohou na přechodnou dobu zevnitř orosit. Při zapnutých světlech se orosení postupně ztratí." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 To je to o čem tady píšu....hoši zpět do lavic na základku a dávat pozor co ucitelka fyziky vykládá aby jste nebyli v dospělosti za blbce!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tak to potom ano. Omlouvam se, ze jsem si dovolil zapochybovat o kvalitach vozu. Tohle musi mit Skoda 100% zmakle. Je fakt, ze Skoda osadila ve svych vozech miliony svetel. A ma v navodu taky treba psane, ze spotreba oleje 0,5 l/tis km je v poradku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Ty si prostě nedáš pokoj - přečti si laskavě návod k obsluze Š- Rapid (str. 128) a neotravuj se svými problémy v jiných tématech. "Motor má v závislosti na způsobu jízdy a provozních podmínkách určitou spotřebu oleje (až 0,5 l/1 000 km)" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Pánové, udělali jste si tady z toho tématu žumpu. Žumpa ovšem nepatří do seriozní části našeho fora. Takže jsem ji přesunul do hospody. Žvaňte si tady jak je vám libo. Úpadek tohoto tématu je dána "úrovní" příspěvků (či spíše jejich autorů). Skutečně skvělá vizitka. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 No nevím, podle mě to bylo skoro všechno k tématu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepak Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Navrhuji přesun tohoto tématu do hospody po vystřízlivění přehodnotit:-D. Hezký nový rok. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Kodiaq ma za příplatek krytý podvozek i motor .....ve standartu ho nemá? nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 To bude asi ten typický paket pro špatné cesty s plechem namísto plastu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Tady je foto z dnešniho SM pišou jen,že kvuli aerodynamice je zaplastován, vypadá to na klasické oplastování tak snad to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Tak zcela bez krytu to určitě nebude. Jak píšu, bude to rozdíl plast vs plech 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Není to tak úplně plech, máme to na S3 a je to něčím vyztužený plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 No jak se to vezme, asi jak kde. Třeba paket pro špatné cesty na OII byl cca 4mm silný plech s váhou asi 20kg 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 před 8 hodinami, Kamca1 napsal: Tady je foto z dnešniho SM pišou jen,že kvuli aerodynamice je zaplastován, vypadá to na klasické oplastování tak snad to tak bude. Můžeš sem vložit celý ten článek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 plech urcite ne furt to bude plast. Doba plechu na OI. ci OII. je davno pryc. Otazka ze je sice tohle SUV tak to muze byt, ale urcite to bude podstatne drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Štandardne sú všetky Škodovky vybavené základným ľahkých plastom pod motorom asi hlavne kvôli aerodynamike. Pri pakete pre zlé cesty je pod motorom: Kodiaq predpokladám, že bude to isté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.