Popu Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Je to ohodne lepsi, lepsi zpestreni nez jen hole cerne matne plasty, na celem spodku auta, nevim jak vam, ale me to prijde moc lacine a proto Kodiaq vypada z nejakeho uhlo jako lacine auto toto tomu aspon za me, rozhodne pomuze a i dalsi derivaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Už jsem to chválil v té modré prezentační barvě to vypadá zajímavě - ovšem při pohledu zezadu v té červené je to o dost horší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 No ale na denním světle to fakt na pohled zase více jako kov vypadá. Takže zase v něčem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Že já mám takovou smůlu, když toho medvěda potkám podruhé, tak je zase v bílé barvě... Tak to vypadá, že jinou barvu uvidím až se zahájením prodeje. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Zase na pohled hrozně plastové 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 (editace) kdybys bydlel u nás v Královehradeckým kraji, tak je vidíš furt furt jezdí jak s hnojem Kvasiny - Velichovky- Jíčín - Bolka. Editováno: 29. leden 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Založeno české Kodiaq forum na fcb, kdo chce ať se přidá :-) https://www.facebook.com/groups/373055973061566/ Vítáni budou fanoušsci a budeme rádi za příspěvky, zkušenosti, rady, tipy a podobně ... Editováno: 1. Únor 2017, autor: jindrous 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) . Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 no to ma ... to je jedno svetlo ta hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Dnes jsem viděl Kodiaka v nějaké světlejší hnědé metalíze - ta hnědá co je v konfigurátoru to ovšem není. Takový nezvyklý odstín. Bohužel se vezl na návěsu a nestihl jsem jej vyfotit. Editováno: 9. Únor 2017, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Dnes jsem se dozvěděl že prý se už čeká 33 týdnů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 před 2 hodinami, stanmar napsal: Dnes jsem viděl Kodiaka v nějaké světlejší hnědé metalíze - ta hnědá co je v konfigurátoru to ovšem není. Takový nezvyklý odstín. Bohužel se vezl na návěsu a nestihl jsem jej vyfotit. To byla hnědá Mato ... šla objednat jen od listopadu do prosince nebo tak nějak ... podle mě škoda, na medvěda by se hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Aha, tak to jich moc nebude a nevypadalo to věru zle. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Alebo zelená Jungle ? Tiež tak na pohľad pôsobí do hneda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Zelena Jungle je z palety barev vyrazena ano, ceka se 31 - 33 týdnů, ale jen u vybavoveho stupne STYLE. U ACTIVE a AMBITION je cekacka cca 7 - 9 týdnů před 19 hodinami, stanmar napsal: Dnes jsem viděl Kodiaka v nějaké světlejší hnědé metalíze - ta hnědá co je v konfigurátoru to ovšem není. Takový nezvyklý odstín. Bohužel se vezl na návěsu a nestihl jsem jej vyfotit. Tak která 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Neviete, či vyhrievanie predného okna je robené "drátikami" alebo inak? Myslím, že som niekde čítal, že S3 to už má riešené inak, ale nie som si istý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ma folii v okně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Zajímavé vypustit prodej modelu a ještě před doražením do salonů barvy zase stáhnout. A zrovna Corrida a Džunglová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 No a vrchol je ta hnědá Mato ... ta v úvodní nabídce nebyla, pak ji po měsíci zavedli a po dalším měsíci zase zrušili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Dneska jsem si ho prolezl, prodejce ho má normálně vystavený s tím, že "ostatní ho už taky ukazují". Oproti fotkám obrovský rozdíl. Možná je to dané barvou zelená Ďžunglová, ale nepůsobí nijak extravagantně, opuchle nebo terénně. Zepředu - upraveny Evoque. Vcelku skloněná kapota, dvojité lakované žebrování bez chromu vypadá divně. Rozdělení světel překvapivě nekonfliktní. Spodní černý díl bez mlhovek, co na fotkách vypadá divně, naživo ok. Kola z PR fotek vypadají naživo docela malá. Z boku - Superb Combi s trojnásobným paketem pro špatné cesty. Na pohled překvapivě nízký. Zezadu - Superb Combi s karoserií nastavenou o 20 cm. Vevnitř - na fotkách přístrojovka mohutná, v reálu nic strašného. Páka automatu zase obrovská jako dřív, celkově interier asi hodnotněji působící než v SIII. Podélně prostoru odhadem o něco málo víc než Octavia, Superb je od oka docela o dost větší. Výška nijak extrémní, žádná krabice. Zadní řada sedadel mně přišla miniaturní a možná pro děti. Jinak jen nouzová. Pokud se u Sharanu/Alhambry proslýchalo, že je nahradí větší SUV, tak ani náhodou. Hezká a příjemná sedadla prvních dvou řad. Kufr bohužel nevim, protože tam byly ty sedadla. A pokud je s třetí řadou kufr na úrovni Fabie hatchback... Celkový dojem - nevypadá to jako SUV, ale jako zvýšené combi. Je to asi první auto z dané kategorie, které bych si za nějaké situace byl ochotný koupit. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 8 hodinami, Lukason napsal: Tak která Že by to byla ta MITO BROWN..(?) Když on ten konfigurátor má tak "suprové barvy", že nejde poznat co to vůbec je za odstín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Mě se líbí docela ten béžový interier, ale manželka nechce, prý nepraktické na čištění a bude vše vidět. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 s tim docela nesouhlasim,pokud nejsou vyplne dveri v latce,a sedacky v latce tak uplne bez problemu,mel sem bezovy ve fabii udrba uplne stejna,pak v jednickove octavii a to jsem stavil barak a vse vozil timto autem,a udrzba vpohode akorat tam byly sedacky v latce tak na ne sem dal potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Tvrdi ti co ho nikdy nemeli. Ja ho u O1 mel a neni vse tak jak by se mohlo zdat. Pokud clovek neni vylozene prase a nejezdi v monterkach atd. Svetlej intros je zejmena u tmavych barev nadherny a pusobi to auto hodnotneji. Nyni mam ciste cernej interier a prekvapilo me jak je v nekterych ohledech take neprakticky. Je videt kazdy vlas, drobek, a zejmena prach co naopak treba u bezoveho videt vubec nebylo. Mapy po zaschle vode kdyz prsi a otevres dvere pri nastupovani jak na dverich, prazich tak calouneni sedaku je taky dost videt. Jeden pripad kdy bych svetly intros opravdu asi zvazil je pri rodine s malymi detmi, tam to opravdu clovek neuhlida. Musim se vubec podivat jak ten kokodak s tim svetlym vypada. [emoji3] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 (editace) My jsme doma měli alteu ve světlé kůži a octavii v tmavé po šesti pěti letech používání byl světlý vnitřek zašlý. Ještě máme soupravu kožené sedačky světlá a černá jakože design... deset let jí je a světe div se na svetlé jsou vidět roky daleko víc. V domácnosti jsou tři dcery 9,13,17 pes kočka želvy. No a tak bude můj interiér černý protože bych se asi neudržel a křičel bych na ta něžná stvoření hrubosti. Editováno: 14. Únor 2017, autor: Machura 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.