Vytlacil Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Modrá Race to není foto zkresluje, měla by to být modrá royal (kdysi u Felicie FL), ale ještě to ověřím u kolegy a dám vědět.... Auto bylo objednáno v ČR 06/17 (dealer Auto Kralupy)...dodáno 10. 11. 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Jako tahle? http://www.4showroom.com/royal-blue---9503-i109.html To teda zkresluje opravdu hodně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 1.Race to byt samozrejme nemuze, protoze neni pro Kodiaqa dostupna 2. Race je podstatne tmavsi. 3. Royal barva to nebude, protoze ta je myslim klasicka pastelova, na obrazku je metaliza. Barva to bude urcite modra OCEAN, ta je metalicka. Jina me nenapada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Jo, to spíš. I na 4Showroom to tak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Ani modrá ocean není v konfigurátoru psaná jako metalická, i když žádná z barev ve zvláštním lakování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 (editace) Royal to podle mě není. Modrá Ocean byla na Roomsteru před FL, je metalická. Tipoval bych to na tu. Jinak na Felicii FL byla obdobná barva - modrá Lagunová. Oprava: Mapei má Orbit. Editováno: 15. Listopad 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Mě hned napadla Moon, ale ta není v konfigurátoru.Takže to bude asi Planet, jen ji konfigurátor dělá světlou, ale v reálu by měla být podobná Race Blue... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 (editace) Planet to podle mě není na 100%. Toto je Ocean. Editováno: 15. Listopad 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Asi máš pravdu, dle fotky to bude ona. Barva krásná, ale za mě na špatném autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Podle odborářů se problém se sedačkami u Kokodáka částečně řeší dodávkami kontrukcí sedaček z Mexika - dostane je 3600 šťastlivců :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Včera jsem viděl Kokodáka v pravém pruhu a GLE v levém. Potvrdilo se mi, že to tak velké auto zase není, proti GLE o třídu menší, velikostně spíše jako GLC.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 nejde tak ani o vnější rozměry, jako o ty vnitřní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 V případě GLE bych se nebál ani toho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Niekedy to klame. Touareg je napríklad rozmerovo na pohľad zvonku väčšie auto, ale viac priestoru je v kodiaqu (aspoň opäť na pohľad). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Já tedy rozměry nestudoval, ale tady mi rozdíl velikosti přišel markantní.Ale ono to není důležité, to spíše k tomu, že jsem od začátku říkal, že mi to auto přijde překvapivě malé. Jinak každá třída má své zákazníky, takže v tomto ohledu "na velikosti opravdu nezáleží" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 V návodě k obsluze platného od listopadu 2017 digitální přístrojová deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) Paráda Editováno: 14. Prosinec 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 To je pekné, no dá sa už digitálna prístrojovka objednať??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Digitální přístrojová deska v ceníku: kodiaq-cenik.75de7e8673a995b131761a49a8eebc9e.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Tohle potěší ... Chorvatů k nám (na rozdíl od nás k nim) moc nejezdí a když už, tak už... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Dobrý den, chtěl bych se zeptat majitelů, zda-li je v novém voze z výroby výstražný trojúhelník popř.lékárnička nebo si museli tuto výbavu sami dodat. A dále pak jestli je k navigaci Amundsen dodávána i SD karta s mapovými podklady jak se píše v návodu. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 (editace) Povinna vybava neni bezne v novem voze. Obcas ti to tam da dealer jako darek, ale neni bezne (uz nekolik let). Ano, SD karta s mapou byla soucasti Editováno: 17. leden 2018, autor: havrosh preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Lékarničku chápu. Myslel jsem že ten trojúhelnik z důvodu rozměrů,aby se dle brožury vešel tam kde se s jeho uložením počítá by mohl být součástí vozu. U dvou Oll co jsme kupovali vždycky byl. Co se týká SD karty tak mi zatím prodejce nepotvrdil,že je k vozu když jsem se ptal jak to s ní je.Ale co jsem četl návod,tak bez SD karty asi navigace nebude mít mapové podklady nebo se pletu? Budu kupovat nové auto od prodejce,které si konfiguroval prodejce tak se chci ujistit,že dostanu k vozu vše co tam má být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Mohu potvrdit havroshův příspěvek ohledně povinné výbavy. Já ji dostal jako pozornost prodejce. SD karta k Amundsenu je součástí, ale sousedka na ni čekala další týden než dorazila. Čí chyba způsobila to zpoždění nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.