Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Modrá Race to není foto zkresluje, měla by to být modrá royal (kdysi u Felicie FL), ale ještě to ověřím u kolegy a dám vědět....

Auto bylo objednáno v ČR 06/17 (dealer Auto Kralupy)...dodáno 10. 11. 2017

1.Race to byt samozrejme nemuze, protoze neni pro Kodiaqa dostupna

2. Race je podstatne tmavsi.

3. Royal barva to nebude, protoze ta je myslim klasicka pastelova, na obrazku je metaliza.

Barva to bude urcite modra OCEAN, ta je metalicka. Jina me nenapada.

Jo, to spíš. I na 4Showroom to tak vypadá 

Ani modrá ocean není v konfigurátoru psaná jako metalická, i když žádná z barev ve zvláštním lakování...

Royal to podle mě není. Modrá Ocean byla na Roomsteru před FL, je metalická. Tipoval bych to na tu.

Jinak na Felicii FL byla obdobná barva - modrá Lagunová.

Oprava: Mapei má Orbit.

Upraveno od bojler

Mě hned napadla Moon, ale ta není v konfigurátoru.
Takže to bude asi Planet, jen ji konfigurátor dělá světlou, ale v reálu by měla být podobná Race Blue...

Planet to podle mě není na 100%. Toto je Ocean.

5a0c4ffd3f33f_modraocean.thumb.jpg.eb8d9178d353aa8f20ceb74d8dc7b3ad.jpg

Upraveno od bojler

Asi máš pravdu, dle fotky to bude ona. Barva krásná, ale za mě na špatném autě :)

• 2 týdny později...

Podle odborářů se problém se sedačkami u Kokodáka částečně řeší dodávkami kontrukcí sedaček z Mexika - dostane je 3600 šťastlivců :-)

Včera jsem viděl Kokodáka v pravém pruhu a GLE v levém. Potvrdilo se mi, že to tak velké auto zase není, proti GLE o třídu menší, velikostně spíše jako GLC..

nejde tak ani o vnější rozměry, jako o ty vnitřní

V případě GLE bych se nebál ani toho :)

Niekedy to klame.

Touareg je napríklad rozmerovo na pohľad zvonku väčšie auto, ale viac priestoru je v kodiaqu (aspoň opäť na pohľad).

Já tedy rozměry nestudoval, ale tady mi rozdíl velikosti přišel markantní.
Ale ono to není důležité, to spíše k tomu, že jsem od začátku říkal, že mi to auto přijde překvapivě malé. Jinak každá třída má své zákazníky, takže v tomto ohledu "na velikosti opravdu nezáleží" :)

• 2 týdny později...

V návodě k obsluze platného od listopadu 2017 digitální přístrojová deska.

Paráda

Upraveno od jindrous

To je pekné, no dá sa už digitálna prístrojovka objednať???

Ne

• 3 týdny později...

Tohle potěší ... Chorvatů k nám (na rozdíl od nás k nim) moc nejezdí a když už, tak už... :D

zn.thumb.jpg.c46be67dfe9852d02dd22eea53383aee.jpg

• 2 týdny později...

Dobrý den, chtěl bych se zeptat majitelů, zda-li je v novém voze z výroby výstražný trojúhelník popř.lékárnička nebo si museli tuto výbavu sami dodat. A dále pak jestli je k navigaci Amundsen dodávána i SD karta s mapovými podklady jak se píše v návodu. Děkuji za odpověď.

Povinna vybava neni bezne v novem voze. Obcas ti to tam da dealer jako darek, ale neni bezne (uz nekolik let).

Ano, SD karta s mapou byla soucasti

Upraveno od havrosh
preklep

Lékarničku chápu. Myslel jsem že ten trojúhelnik z důvodu rozměrů,aby se dle brožury vešel tam kde se s jeho uložením počítá by mohl být součástí vozu. U dvou Oll co jsme kupovali vždycky byl. Co se týká SD karty tak mi zatím prodejce nepotvrdil,že je k vozu když jsem se ptal jak to s ní je.Ale co jsem četl návod,tak bez SD karty asi navigace nebude mít mapové podklady nebo se pletu? Budu kupovat nové auto od prodejce,které si konfiguroval prodejce tak se chci ujistit,že dostanu k vozu vše co tam má být...

Mohu potvrdit havroshův příspěvek ohledně povinné výbavy. Já ji dostal jako pozornost prodejce. SD karta k Amundsenu je součástí, ale sousedka na ni čekala další týden než dorazila. Čí chyba způsobila to zpoždění nevím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.