loupeznik Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Já si na 1.6 TDI nemůžu stěžovat.... včerejší cesta Hradec Králové>Jičín>Mladá Boleslav a zpět Dlouhodobá 4.8 l/100km já jsme spokojen..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Ja jsem take spokojeny, jen u mne to dela ta Praha.. Navic prace je na kopci, oproti tomu odkud vyrazim (domov). Na dalkovych trasach se to vzdy krasne stahne.. ale ve meste to zadna nirvana neni.. Ale je pravda, ze na spotrebuju nejezdim a nemam lehkou nohu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Ve Frankfurtu byl Spaceback oficiálně představený již na koncernovém večeru v předvečer oficiálního zahájení... Novinkou na autě byl styling paket, který obsahuje černě lakovaná kola, zpětná zrcátka či spoiler na zadních dveřích. V kombinaci s velkým panoramatickým sklem (plocha 2m2) a zadní prosklenou zádí to vypadá následovně: V interiéru byly sportovní sedačky a další novinka - lišta přístrojové desky lakovaná v barvě vozu. Lakovaná je i část volant (tříramenný sportovní kožený volant). Zároveň byla (ve vší tichosti ) vystavena i verze Rapid/Rapid Spaceback Greenline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Honza: sis udelal vylet? Sluzebne, nebo na vlastni pest? Predpokladam, ze sluzebne, kdyz jsi byl v predvecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Jen upresnim - ta lista na pristrojovce neni v barve auta, ale je to jedna ze dvou barevnych variant pro Dynamic paket - "piano black" a "piano white". V tomto pripade ovsem bila sedi na barvu auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Mně by se líbil v červené s panorama střechou a červenou lesklou lištou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 (editace) Jen upresnim - ta lista na pristrojovce neni v barve auta, ale je to jedna ze dvou barevnych variant pro Dynamic paket - "piano black" a "piano white". V tomto pripade ovsem bila sedi na barvu auta... Mave, tady v tom konkrétním voze byla lakovaná přímo do barvy auta s-talker: jsem tam zametal podlahu Editováno: 20. Září 2013, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Jestli si tam nezametal s hosteskami, to bych záviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Ke Spacebacku řeknu tolik, v té bílé tady na fotce vypadá dobře, ostatně to vypadá i Thalia pokud se naplácá velkýma kolama a spojlérama. Jinak si myslím že v obyč verzi v reálu bude daleko ošklivější než liftback. Asi bych ho nechtěl, není to ani ryba ani rak.. Radši bych klasický kombík místo tohoto paskvilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Detail krytu pojezdu sedadla studie Rapidu Sport a sedadla Spacebacku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 ja bych byl s tim paskvilem opatrny... pockej na prodeje. ja myslim ze to pujde na odbyt. zvlaste s tou strechou atd... v tom packetu s xenonama a podobne je to hodne slusna cena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Osobně se mi Rapid líbí víc jak Space, ale pokud se mu dá trochu sportovního střihu, tak bych to taky bral a myslím, že to lidi určitě zaujme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Dívám se, že paket Dynamic dostane nové potahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Nevíte, zda se Spaceback vyrábí na stejné lince jako Rapid liftback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 (editace) Liftback na stejné lince jako Octavia, spaceback na lince jako Fabia. Tedy každý na jiné lince. Editováno: 26. Září 2013, autor: Diver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Jojo, tak SB už má centrálně zamykané víčko nádrže. Konečně na to přišli. Bohužel elektr. ovl. oken je stále stejně debilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Super, konečně další posun. Tohle byla další z "drobností" co mě neustále vytáčí u Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 jo tady o tom máš http://www.novinky.cz/auto/314265-test-skody-rapid-spaceback-lidovka-s-espritem.html Jediné nad čím jsem se pozastavil je popis cituji: " Co ale stojí za zmínku, je nový posilovač řízení. Už není elektrohydraulický, chybí tak nádobka na kapalinu, čerpadlo a hadice. Co to znamená v praxi? Nový elektromechanický posilovač C-EPS je levnější na výrobu či v případě dopravní nehody na opravu, automobilka také udává nižší hmotnost (konkrétní číslo ale chybí)." U svého Rapida Lift jsem žádnou nádržku na posilovač nenašel, jak tvrdí, že ten by měl mít ještě elektrohydraulický. Tak buď jsem jitrnice nebo nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Samozřejmě tam tu nádobku máš - podívej se pořádně do mezírky mezi baterkou a předním světlem a tam dole ji vidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Aha potvůrka, schovaná. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Ve velichovkách v hotelu k-triumf probíhal škoda training pro Rapida. tak po okolí jezdílo celkem hodně spacebacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 http://www.auto.cz/videotest-skoda-rapid-spaceback-13-minutach-77006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Kdy bude Spaceback k vidění v autosalónech? 10.10.? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 PŘEPOSILAM E-MAIL CO MI DNES PRISEL,... POKUD BUDE CAS, ZAJEDU SE K NAM PODIVAT Dobrý den, rádi bychom Vás pozvali na představení nového modelu vozu Škoda Rapid Spaceback, které se uskuteční 10. 10. 2013 od 10:10 hod. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Děkuji S pozdravem a přáním hezkého dne Veronika Vetešníková Prodejce nových vozů Škoda INPRO Čáslav s.r.o. Jeníkovská 1815 286 01 Čáslav tel.: 327 312 630 GSM: 739 592 802 www.inpro-caslav.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.