miklisek Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Ten chromovaný spínač je hezkej. Bude společnej s celým koncernem, takže obj.č. bude buď pro VW 6R0 941 531 G IHA , pro SEAT pak 6JA 941 531 G IHA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Seat opustil i díky bratru Rapidovi tvary předchozího Leona, Cordoby nebo Altey, což podle mého soudu pomůže španělské značce v prodejích. vormen: Jak píši většině lidí, kteří si zde koupí nové auto, užívej pocit z pořízení nového miláčka Já osobně patřím mezi fanoušky rapida, takže bych raději volit mladoboleslavskou variantu, ale musím uznat, že Toledo vypadá velmi pěkně. Je vidět, že má působit o chlup dražším dojmem. Chromový spínač bych rád pořídil, ale asi nebude ve variantě bez předních mlhových světel, že? Jak bych vlastně změnil barvu podsvícení na zelenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Bez předních mlhovek by to mohl být tento: 6JA 941 531 F IHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 mění se ty H7 u Rapida normálně zevnitř mot. prostoru? u Toleda je v podběhu taková krytka, sundáš, vytočíš kola a máš tam díru přimo za světlo. řekl bych, že tohle bude další odlišnost. jinak to jde vyměnit i bez té díry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 V navodu je popsana vymena zarovek z motoroveho prostoru, ale tu krytku v podbehu ma Rapid taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Něco pro vormena http://www.auto.cz/test-seat-toledo-1-6-tdi-el-guapo-checo-74776 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 zajimalo by me, proc se objevuji prvni testy rapidu az ted, toledo s fotkami se snehem atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 testy rapidu sem uz videl toledo vidim az ted, nebo-li nehledal sem ty testy takze nevim ale duvod bych videl asi jasnej proc tomu tak muze byt ze by konkurence TOLEDO - RAPID, RAPID - TOLEDO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Toledo 1.2 TSI 63 kW http://www.autohit.cz/testy/recenze/seat-toledo-1-2-tsi-63-kw-reference-velmi-obtizna-role Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 tak prodeje za poslední měsícc cca 700 Rapidů a 50 Toled. Takže paráda. Toledo jsem nepotkal ani jedno a Rapidy denně, jsem spokojnej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Holt škodovka je "domácí" výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 kazdej radsi sahne pro skodovku nez po seatu .... protoze to je fakt domaci ......... .......... zkuste nekdo dohledat prodeje RAPID vs TOLEDO ve spanelsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) a co například cena servisních prací rapid vs. toledo. Dobrá, beru stejná linka, velké množství stejných dílů, ale co zaplatí zákazník při servisech. možná je to úvaha zaujatého škodovkáře, nicméně mohl by v tom být rozdíl Editováno: 6. Červen 2013, autor: Tom_F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 jezdil jsem 4 roky s fabiou do skoda servisu, nasledne 2 roky s ibizou do seatu a svete div se, v seatu jsem zaplatil za dva roky o par tisic min. zalezi asi jak kde, ale mam dobryho seat prodejce vcetne servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Stejně je to zkreslené...uvědomte si, že na Rapida je akce jako k*áva, na Toledo nic .... kdyby byla podobná akce u Toleda, jdu raději do něj, líbí se mi víc a výbavu má taky slušnější už v základu... ale jelikož jsem socan, musím do Rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 (editace) jakou akci myslíš? toledo do teď nemělo aut. klimu a senzory. pokud o tyhle dvě veci teď Rapid přijde, tak už je na tom líp s výbavou toledo. tempomat, corner, bluetooth, 16 alu, třetí opěrka, plnohodnotná rezerva, lepší volant, lepší budíky. v ceníku bude dražší, ale automaticky dostaneš slevu 20-30 o které se právě nepíše a to už vychází líp. asi mají zakázaný lízt škodovce do zelí :-D ještěžě tak, aspoň to nebude tuctovka. u škodovky na druhou stranu vidím velkou výhodu v servisní síti. já mám v místě bydliště seat idioty, takže jezdím desítky km. Editováno: 7. Červen 2013, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Já teda Toledo vidím docela často. Rychle se objevují rovněž Pažouty 301. Neříkám, že Rapidy nevidím žádný, ale nezdá se mi jich být taková převaha, jak udávají prodejní čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Stejně je to zkreslené...uvědomte si, že na Rapida je akce jako k*áva, na Toledo nic .... kdyby byla podobná akce u Toleda, jdu raději do něj, líbí se mi víc a výbavu má taky slušnější už v základu... ale jelikož jsem socan, musím do Rapida Na Toledo je prakticky totožné zvýhodnění, jen není veřejně prezentováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak to jsme netušil sakra škoda že jsem se nezeptal dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Je to vidět i na řadě skladových aut. Cena víceméně kopíruje ceny Rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 tak podle novýho ceníku je teď Rapid dost o ničem, leda by se na něho dávaly nějaký slevy 10-30 tis. ambition fresh 300, toledo reference s paketem 334 a sleva min. 15 jistá. Rapid má oproti toledu navíc jenom škrabku, držák vesty a výšk. nastavitelný sedadlo spolujezdce :-) toledo má navíc: kotouče vzadu, 16 alu, tempomat, corner, plnohodnotná rezerva, loketka vzadu, BT handsfree, chrom paket, pátá opěrka hlavy, MDI, 6x repro a záruka 4/120 o 4000 levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Hmm, tak to je pro mě k nas*ání škoda, škoda, škoda ta výbava už by za ty prachy stála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 (editace) jenže Rapid na tom byl do teď tak nějak vyrovnaně, měl totiž aut. klimu a senzory. jenomže bez toho už je to v porovnání ze seatem bída, ceník seatu se nezměnil, teda zatím a uvádí tam, že se jedná o MR2014 obě auta jsou stejně dobrý, tak bych toho nelitoval, jak se svezeš, tak budeš tak nadšenej, že ti bude jedno, jestli máš 15 nebo 16 kola a loketku vzadu :-) Editováno: 10. Červen 2013, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Měl bych navíc (dle tvého příspěvku o výbavě): alu v paketu, tempomat, corner funkci,loketku vzadu, BT handsfree, pátou opěrku, MDI, 6 repro a delší záruku ... to už je znát, ne? Navíc se mi Toledo líbí víc než rapid. Ale neříkám, že nejsem spokojen s Rapidem, jen budu muset pár věcí dodělávat nebo se bez nich obejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.