Přejít na obsah

Rapid vs. Toledo


vormen

Doporučené příspěvky

Seat opustil i díky bratru Rapidovi tvary předchozího Leona, Cordoby nebo Altey, což podle mého soudu pomůže španělské značce v prodejích.

vormen: Jak píši většině lidí, kteří si zde koupí nové auto, užívej pocit z pořízení nového miláčka ;) Já osobně patřím mezi fanoušky rapida, takže bych raději volit mladoboleslavskou variantu, ale musím uznat, že Toledo vypadá velmi pěkně. Je vidět, že má působit o chlup dražším dojmem.

Chromový spínač bych rád pořídil, ale asi nebude ve variantě bez předních mlhových světel, že? Jak bych vlastně změnil barvu podsvícení na zelenou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

a co například cena servisních prací rapid vs. toledo. Dobrá, beru stejná linka, velké množství stejných dílů, ale co zaplatí zákazník při servisech.

 

možná je to úvaha zaujatého škodovkáře, nicméně mohl by v tom být rozdíl

Editováno: , autor: Tom_F
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakou akci myslíš? toledo do teď nemělo aut. klimu a senzory. pokud o tyhle dvě veci teď Rapid přijde, tak už je na tom líp s výbavou toledo. tempomat, corner, bluetooth, 16 alu, třetí opěrka, plnohodnotná rezerva, lepší volant, lepší budíky. v ceníku bude dražší, ale automaticky dostaneš slevu 20-30 o které se právě nepíše a to už vychází líp. asi mají zakázaný lízt škodovce do zelí :-D ještěžě tak, aspoň to nebude tuctovka.

 

u škodovky na druhou stranu vidím velkou výhodu v servisní síti. já mám v místě bydliště seat idioty, takže jezdím desítky km. 

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně je to zkreslené...uvědomte si, že na Rapida je akce jako k*áva, na Toledo nic .... kdyby byla podobná akce u Toleda, jdu raději do něj, líbí se mi víc a výbavu má taky slušnější už v základu... ale jelikož jsem socan, musím do Rapida

 

Na Toledo je prakticky totožné zvýhodnění, jen není veřejně prezentováno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak podle novýho ceníku je teď Rapid dost o ničem, leda by se na něho dávaly nějaký slevy 10-30 tis. ambition fresh 300, toledo reference s paketem 334 a sleva min. 15 jistá. Rapid má oproti toledu navíc jenom škrabku, držák vesty a výšk. nastavitelný sedadlo spolujezdce :-) toledo má navíc: kotouče vzadu, 16 alu, tempomat, corner, plnohodnotná rezerva, loketka vzadu, BT handsfree, chrom paket, pátá opěrka hlavy, MDI, 6x repro a záruka 4/120 o 4000 levnější. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže Rapid na tom byl do teď tak nějak vyrovnaně, měl totiž aut. klimu a senzory. jenomže bez toho už je to v porovnání ze seatem bída, ceník seatu se nezměnil, teda zatím a uvádí tam, že se jedná o MR2014

 

obě auta jsou stejně dobrý, tak bych toho nelitoval, jak se svezeš, tak budeš tak nadšenej, že ti bude jedno, jestli máš 15 nebo 16 kola a loketku vzadu :-)

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych navíc (dle tvého příspěvku o výbavě):

 

alu v paketu, tempomat, corner funkci,loketku vzadu, BT handsfree, pátou opěrku, MDI, 6 repro a delší záruku ... to už je znát, ne? Navíc se mi Toledo líbí víc než rapid. Ale neříkám, že nejsem spokojen s Rapidem, jen budu muset pár věcí dodělávat nebo se bez nich obejít :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...