Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Seat opustil i díky bratru Rapidovi tvary předchozího Leona, Cordoby nebo Altey, což podle mého soudu pomůže španělské značce v prodejích.

vormen: Jak píši většině lidí, kteří si zde koupí nové auto, užívej pocit z pořízení nového miláčka ;) Já osobně patřím mezi fanoušky rapida, takže bych raději volit mladoboleslavskou variantu, ale musím uznat, že Toledo vypadá velmi pěkně. Je vidět, že má působit o chlup dražším dojmem.

Chromový spínač bych rád pořídil, ale asi nebude ve variantě bez předních mlhových světel, že? Jak bych vlastně změnil barvu podsvícení na zelenou?

• o 2 týdny později...
Vloženo

mění se ty H7 u Rapida normálně zevnitř mot. prostoru? u Toleda je v podběhu taková krytka, sundáš, vytočíš kola a máš tam díru přimo za světlo. řekl bych, že tohle bude další odlišnost. jinak to jde vyměnit i bez té díry :-)

• o 3 týdny později...
Vloženo

testy rapidu sem uz videl ;) toledo vidim az ted, nebo-li nehledal sem ty testy takze nevim

ale duvod bych videl asi jasnej proc tomu tak muze byt ;)

ze by konkurence TOLEDO - RAPID, RAPID - TOLEDO ? ;)

Vloženo (editace)

a co například cena servisních prací rapid vs. toledo. Dobrá, beru stejná linka, velké množství stejných dílů, ale co zaplatí zákazník při servisech.

možná je to úvaha zaujatého škodovkáře, nicméně mohl by v tom být rozdíl

Editováno: , autor: Tom_F
Vloženo

jezdil jsem 4 roky s fabiou do skoda servisu, nasledne 2 roky s ibizou do seatu a svete div se, v seatu jsem zaplatil za dva roky o par tisic min. zalezi asi jak kde, ale mam dobryho seat prodejce vcetne servisu.

Vloženo

Stejně je to zkreslené...uvědomte si, že na Rapida je akce jako k*áva, na Toledo nic .... kdyby byla podobná akce u Toleda, jdu raději do něj, líbí se mi víc a výbavu má taky slušnější už v základu... ale jelikož jsem socan, musím do Rapida

Vloženo (editace)

jakou akci myslíš? toledo do teď nemělo aut. klimu a senzory. pokud o tyhle dvě veci teď Rapid přijde, tak už je na tom líp s výbavou toledo. tempomat, corner, bluetooth, 16 alu, třetí opěrka, plnohodnotná rezerva, lepší volant, lepší budíky. v ceníku bude dražší, ale automaticky dostaneš slevu 20-30 o které se právě nepíše a to už vychází líp. asi mají zakázaný lízt škodovce do zelí :-D ještěžě tak, aspoň to nebude tuctovka.

u škodovky na druhou stranu vidím velkou výhodu v servisní síti. já mám v místě bydliště seat idioty, takže jezdím desítky km. 

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

Stejně je to zkreslené...uvědomte si, že na Rapida je akce jako k*áva, na Toledo nic .... kdyby byla podobná akce u Toleda, jdu raději do něj, líbí se mi víc a výbavu má taky slušnější už v základu... ale jelikož jsem socan, musím do Rapida

Na Toledo je prakticky totožné zvýhodnění, jen není veřejně prezentováno.

Vloženo

tak podle novýho ceníku je teď Rapid dost o ničem, leda by se na něho dávaly nějaký slevy 10-30 tis. ambition fresh 300, toledo reference s paketem 334 a sleva min. 15 jistá. Rapid má oproti toledu navíc jenom škrabku, držák vesty a výšk. nastavitelný sedadlo spolujezdce :-) toledo má navíc: kotouče vzadu, 16 alu, tempomat, corner, plnohodnotná rezerva, loketka vzadu, BT handsfree, chrom paket, pátá opěrka hlavy, MDI, 6x repro a záruka 4/120 o 4000 levnější. 

Vloženo (editace)

jenže Rapid na tom byl do teď tak nějak vyrovnaně, měl totiž aut. klimu a senzory. jenomže bez toho už je to v porovnání ze seatem bída, ceník seatu se nezměnil, teda zatím a uvádí tam, že se jedná o MR2014

obě auta jsou stejně dobrý, tak bych toho nelitoval, jak se svezeš, tak budeš tak nadšenej, že ti bude jedno, jestli máš 15 nebo 16 kola a loketku vzadu :-)

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

Měl bych navíc (dle tvého příspěvku o výbavě):

alu v paketu, tempomat, corner funkci,loketku vzadu, BT handsfree, pátou opěrku, MDI, 6 repro a delší záruku ... to už je znát, ne? Navíc se mi Toledo líbí víc než rapid. Ale neříkám, že nejsem spokojen s Rapidem, jen budu muset pár věcí dodělávat nebo se bez nich obejít :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...