vormen Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ani v kůži nebude lepší, protože postrádá tvarování, tohle bych od Seatu nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) Souhlas, nelíbí se mi. On byl dříve nějaký jiný? V Toledu máme tento - viz. obrázek, krásně tvarovaný a vzhledově super Pokud budou dávat ten co poslal vormen, tak to bude humus Editováno: 5. Březen 2014, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 jj, ten co máme je perfektní. hlavně tvarování a ten vybranej střed. teď je to nafouklý a bez tvarování, prostě hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 ja taky nemam v rapidu tvarovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 to je taková rošáda, Rapid MR2014 dostal tvat Toleda 2013 a toledo MR2014 tvar z Rapidu 2013, když nepočítám 4R a 3R :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Za mna Toledo. Dovod: Na SK je na Toledo zaruka 4 roky bez obmedzenia km a to sa niekomu moze hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 dneska vedle mě zaparkoval sourozenec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Fešáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 pěkné porovnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 jojo opticky vypada toledo sirsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Protože má menší světla a opticky rozšiřuje auto paradoxně menší gril masky. Diky tomu je tak na čumáku místo i lakované plochy. Ale stejně je Rapid hezčí :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 i vzadu je opticky sirsi to je zas tema delenyma sirsima lampama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 nejhezčí auta na parkovišti dneska, pěkně naleštěný. akorát jsem měl strach, že mi rapid odjede než půjdu dom, už vedle mě stál jednou, ale nestihl jsem ho. rapida právě dost zužuje opticky ta maska, která je od světla ke světlu. kdyby se nedělalo toledo, tak mám přesně takovýho rapida teď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Toledo se mi malinko víc líbí zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 toledo zezadu hezčí, vevnitř taky hezčí (budíky apod.) celkový dojem z auta je že je širší a proporcionálně tak víc vyrovnanější nicméně...pokud vemu že cena by byla stejná...vyplatí se rapid už jen díky cenám servisů (někdo tu psal o rozdílu ceny za výměnu oleje seat vs škoda), jejich široké dostupností apod. nebo třeba dostupnpost náhr. dílů....viz. případ silentbloku převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ano rogerere...souhlas, v tomhle má Toledo (resp. SEAT) velkou nevýhodu. Servisů je opravdu málo, drahé, je znát, že chybí ta rivalita mezi servisy, dostupnost dílů zatím není .. ale prostě znát to je hodně snad ten servis nebudu dlouho potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Jen tak bokem, s Toledem nemůžu zajet třeba do Škoda servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Můžeš... Doma taky jezdíme s VW Golfem do servisu Škoda a úplně bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 A ta sazba pak bude podle Škodovky nebo podle Seatu? Protože pokud by to byla první možnost, tak by stačilo se Seatem jezdit ke Škodě, která je na každém rohu (samozřejmě kvalita je věc druhá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Za Golfa platíme úplně stejně jak za Fabku.. Obojí 1.2 TSI 77kW.. Co se týče motoru a všeho tam je to úplně stejné.. Jediné, kde je nutné počítat s cca 1 denním zdržením, tak když se něco reklamovalo nebo opravovalo, protože některé díly co se týče interiéru nebo kastle jsou odlišné a museli je objednávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 záleží jak do kterýho servisu, některej dělá celej koncern a některej jenom škodovky. jednou jsem se zastavil s Ibizou do škodovky ať se jenom mrknou na potečený HTPčko od oleje jestli je to normální a odpověď byla, že s tím nesmí ani do dílny a nezájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 To je zajímavá informace. Nenapadlo mě se zeptat ve Škoda servisu a oni smějí zapisovat do servisky? To pak ale má vliv na záruku ne? Když to není v original SEAT servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 To by asi ten Škoda servis musel být ofiko i pro Seat. U baráku mám třeba VW autosalon, a mají u toho origo servis i pro Škodu a myslím i pro Audi, teď nevím, jestli i pro Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Proč by nemohli zapisovat do servisky? V dnešní době o záruku nepřicházíš, i když dáš auto do neautorizovaného servisu. Jinak třeba v Brně na Vinohradech KEI Autocentrum dělá servis oficiálně kromě Škody a VW také pro SEAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 v Brně to dělá i Autonova a AZ servis, kde seaty ještě donedávna prodávali, ale jsou kraje, kde je jen jeden seat servis! to je bída, ale zase vzhledem k prodejům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.