SkodaRapid Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 před 21 hodinami, miklisek napsal: Obávám se, že tě čeká výměna klapky, jako mě..... Jeď na diagnostiku, tam se to ukáže, kde je chyba. Četl jsem Tvé vlákno, a jestli jsem to dobře pochopil, tak po znovu-nastartování se to už rozjelo? Takže okamžitá vyměna nebyla třeba? Chápu, že jako v záruce jsi to řešil ihned. Teď už mi to zatím zase funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Tak dnes po výmene kompresoru klimatizácie a chladiča na záruku. Bzučanie nepočuli, ale napísali do Škodovky a Škodovka im to odsúhlasila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 (editace) Zdravim,chci se zeptat, piska mi obcas klima,je slyset piskot jak na pistalku v kabine pri vypnutem radiu,auto ma 700km,4/2017, kompresor jsem se dival made in poland, pak je tam asi zhruba 5q08168... a sn093245..., bohuzel vic neprectu, nevite co je to za kompresor? Editováno: 4. Červenec 2017, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Ak myslis 5Q0816803 tak Denso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Diky, jinak jsem vysledoval, ze to dela pri zvysenych otackach,pokud je neutral,tak to prestava nebo pokud vypnu klimu taky ok,tzn,ze je to urcite klima nebo to s ni souvisi, jeste musim zjistit zda to dela kdyz mam zapnutou automatiku u klimy,zda se mi,ze jen na manual klimu,ale to bych ted kecal,musim otestovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 (editace) Tak dela mi to i na auto klimu, co se otacek tyce tak vetsinou to dela se zvysenymi otackami,kdy se piskani jako na pistalku zintenzivnuje a je slyset i pres radio,na neutral malokdy piska, problem je ,ze nekdy to treba nepiska ale vetsinou ano,mam obavy az s tim dorazim do servisu, ze se to neprojevi.Jinak co se tyka klimakompresoru,tak jelikoz tam mam made in poland tak se obavam ze denso je japan a sanden poland?Mam dojem,ze se vymenovali jak mahler tak sanden klimakompresory na tpi,pak se musim ptat proc do auta vyroby 2017 davaji problematicky veci o kterych se vi ze se vymenuji na zaruku,nechci ale zatim predbihat... Editováno: 9. Červenec 2017, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Stejne jako u silentbloku prevodovky. Protoze spolehaji ze se to lidem pokaka az po zaruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Denso vyraba aj v Polsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 aj u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 No hej, ale to bolo na margo stitku poland na nom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Ok,diky,musim se tam nejak dostat zrcatkem,at to prectu co to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Tak je to sanden, made in poland, 5Q0816803 f, auto rok vyroby 4/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 To mas uplne jedno, nektere kabelove svazky se treba delaji na Ukrajine. Kdyz se setri je uplne jedno kde se to vyrobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Tak jasne,to ze to je z polska neresim, spis me zarazi jak jsem psal, ze davaji sanden misto densa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Tak nove zjisteni,ted jak bylo venku kolem 22 stupnu tak klima nehvizdla ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Muzete sem pls dat presny popis zavady ceho se tyka toto? TPI 2037142/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 V 25. 6. 2017 na 20:26, SkodaRapid napsal: Vcera se mi stala takova vec. Climatronic mi z niceho nic prestal fungovat. Venku bylo 32 stupnu, v aute nastaveno 22 stupnu. Celou cestu vsechno Ok az najednou to prestalo foukat. Kdyz jsem to dal na Low (maximalni chlazeni), tak to foukalo ledovy vzduch, ale kdyz jsem to dal na AUTO nebo jakoukoliv jinou teplotu, tak ani z jednoho vydechu nefoukal vzduch.. Kdyz jsem zastavil, ze si udelam prestavku a pokracoval dal, tak to uz fungovalo normalne. Nevite cim by to mohlo byt? Dnes jsem s tim zasel do servisu, prehrali mi SW, tak uvidime. Jinak co se tyce te zavady, tak se to projevovalo i tak, ze to treba cca10 vterin foukalo, cca10 vterin nefoukalo a tak dokola. Si to delalo co chtelo. Jindy to zas fungovalo uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Tak se zda, ze to prehrani SW nepomohlo Dneska venku 23 stupnu, mraky, uvnitr nastaveno 21, uvnitr strasne dusno a vubec nefoukalo, tak jsem to nastavil na 19 stupnu a porad to vubec nefoukalo. Az po chvilce jizdy to zaclo hodne foukat studeny vzduch, pak zas uplne prestalo a pak zase zaclo hodne foukat a tak se to stridalo. Pak jsem zastavil, skocil do obchodu, vratil se, nastartoval a uz to zase fungovalo normalne. Nevite cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Centralni klapka v hajzlu jako moznost. Docela casta zavada u climatroniku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Lidi keď máte zapnutú klímu zapne vám aj veľký ventilátor pred chladičom? Pýtam sa pretože mne hučí permanentne či je zima, či teplo, či stojím či sa hýbem. Akonáhle naštartujem už frčím hučiaci ako vlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Jo, je to hukot. On totiž ventilátor chladí i kondenzátor klimatizace, který je v horní části chladičové stěny. Takže pokud je vedro a jede klima, začne hučet hned po startu. Hučí bohužel proto, že má nejspíš blbou aerodynamiku lopatek, skoro to vypadá jak když je motor větráku vylágrovanej. Zajímavé je, že třeba VW Polo s tím samým motorem jen lehce ševelí. Porovnával jsem to letos v HR s autem souseda chorvata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 (editace) V 6. 8. 2017 na 20:25, Petrrr napsal: Centralni klapka v hajzlu jako moznost. Docela casta zavada u climatroniku.. Jsem objednany znovu do servisu na utery, tak uvidime. Ale ze zvedavosti jsem to dneska pripojil pres kabel na PC a vypsalo mi to toto: 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 000 - - - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00100000 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 5 Reset counter: 143 Mileage: 51238 km Time Indication: 0 Date: 2047.14.17 Time: 15:54:15 Freeze Frame: Voltage: 13.80 V Edit 1: Co znamenaji jednotlive polozky? Fault Frequency je pocet chyb od prvniho vyskytu do dnes a mileage je prvni vyskyt? Edit 2: Je to tohle? 8Z1819453B https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/8z1819453b-servomotor-nastaveni-topeni-oe-19186.html Edit 3: Ted jsem si skoro uplne jisty, ze je to tim. Pokud touhle klapkou se reguluje i naporovy vzduch (auto stoji vs auto jede 100km/h), tak to bude ono. Protoze mam vyzkousene, ze kdyz jsem jel treba 20km/h tak to zaclo foukat poradny vitr, kdyz jsem se rozjel na 50km/h tak to prestalo foukat uplne. Editováno: 9. Srpen 2017, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 S V71 máš "štěstí", že pro její výměnu stačí sundat přihrádku spolujezdce a nemusí se demontovat celá palubní deska. Už ji mám také měněnou. Jinak někdy pomůže udělat základní nastavení klapek přes diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 No jo no. Co ti budu povidat. Vsichni vi, ze ja mam vzdycky pravdu. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 před 9 hodinami, slapnahrabe napsal: S V71 máš "štěstí", že pro její výměnu stačí sundat přihrádku spolujezdce a nemusí se demontovat celá palubní deska. Už ji mám také měněnou. Jinak někdy pomůže udělat základní nastavení klapek přes diagnostiku. Kolik tě to stálo? 4500Kc za takovou blbost to je teda neco. Nevis jestli neni nejaka alternativa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.